Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Eglenceli. Bazen kendini tekrarladıgını dusunuyorsunuz ama yinede seyretmekten zevk alabilirsiniz Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 kendini tekrarlama olayı artık rutin hale geldi. Şahan ın sevilmesi bir kaç klişe karakterin yanında hep yeni karakterler bulmasıydı. ATV ye geçtikten sonra bu olmadı. ben tv8 deki tekrar bölümleri kadar zevk almıyorum. Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Bencede atv'ye gectikten sonra bozdu kendini.Tv8deki bölümleri bende hala izliyorum hem tvden hem pcden.Yeni bölümlerini hiç takip etmiyorum artık eski tad yok Kolay gelsin iyi eğlenceler bütün üylerimize... Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 ama bir halime olayı daha olamaz. halimenin balkondan sarkıttığı sepeti çekerek onu yere düşüren ayyaş tiplemesi bin kere izlesem aynı şekilde gülerim Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 bende defalarca izlememe rağmen dişi yakarışın ilk bölümüne çok gülüyorum...şu pırasa esprisi ve tır çiğnedi tır tır..... olanı Alıntı
Φ yok_artik2 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2006 büyük kanal adamı bozuyo kesinlikle...tv8'de amatör ruhu hissediliyodu bence...şimdi denk gelirse izliyorum ve aynı tadı alamıyorum...ama dişi yakarıştaki ''benim bu cengiz'den üç çoçuğum var ama ben bakireyim ayşegül hanım'' ve sarhoş'un ''halime seni çok özledik '' hoş cümlelerdi...inşallah eski tadını yeniden yakalayabilir... SELAMLAR... Alıntı
Φ Ulyanov Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 "ayse hanım ben kac yıldır bu cengiz le evliyim 3 kez dadmin oldum olmadım" " ayse hanım oraya gelirsem hepnizi dadmin ederim" Alıntı
Φ S.AnıL Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2006 walla doğru söylüyosunuz.. tv8 deyken sabırsızlıkla bekler.gece boyunca seyrederdim. atv ye geçtikten sonra program başladıktan 25-30 dk soora uyuyorum artık.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2006 kendini tekrarlama olayı artık rutin hale geldi. Şahan ın sevilmesi bir kaç klişe karakterin yanında hep yeni karakterler bulmasıydı. ATV ye geçtikten sonra bu olmadı. ben tv8 deki tekrar bölümleri kadar zevk almıyorum. Kesinlikle TV8 deyken daha güzeldi ve izlemekten zevk alıyordum.Ama ATV geçti geçeli aynı tat yok showun da , Sanki biraz yapmacık geliyor eski başarısını ve çizgisini kaybetmeye başaldı,Klişe sözleri çok nakarat gibi tekrarlaması da çabası ... @ Ulyanov kesinlikle dadmin olayı da fena sıktı ya bu ne böyle Cengiz kesin sonun da stüdyoyu başıp öne Ayşe Özgün her günü öldürür sonra da karısını Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2006 -halime özledik seniii,sepetlerini özledik,atmalarını özledik,gelince bize de iki bira çekersin garii :w00t: bide 'dicle ile gibi gibi' yeni bölümleri falan müthiş Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 esprileri atv'ye geçtiğinden beri çok seviyesizleşti 1 kere ailemle beraber izleme gafletinde bulundum o zamandan beri sadece arkadaşların tavsiye ettiği bölümleri internetten izliyorum bu arada cyrano ya kesinlikle katılıyorum o halime beni gülmekten öldürmüştü ve hala da gülüyorum Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 bence büyük kanala geçenlerin başına geliyo bu ilk başta. mesela beyazda kanal 6 dan kanal d ye geçtiğinde yaşamıştı aynı şeyi. fakat 1 sene sonra düzeldi. onunda düzeleceğini düşünüyorum. en azından umut ediyorum Alıntı
Φ idealist serseri Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2006 sıktı artık şahan hep aynı şeyler biraz yenilik lazım Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 evet şahanı severim ama komedyene benzer bi tarafı yok yani canlı değil onun performansı önceden çalışılmış bir senaryoyu oynuyo.. ama yine de komik... Alıntı
Φ fatal_devil Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 10 Şubat , 2007 bn sizin dediklerinize katılmıorum.. bnce şahan her yerde çok komik. ha TV8 ha ATV ne fark ı var aynı şahan aynı komiklik Alıntı
Φ necati_manyağı Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2007 Adam çok matrak! İnsana acılarını bi nebze de olsa unutturuyor. Ama çok *****ça Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.