Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

kendini tekrarlama olayı artık rutin hale geldi. Şahan ın sevilmesi bir kaç klişe karakterin yanında hep yeni karakterler bulmasıydı. ATV ye geçtikten sonra bu olmadı. ben tv8 deki tekrar bölümleri kadar zevk almıyorum.

Gönderi tarihi:

Bencede atv'ye gectikten sonra bozdu kendini.Tv8deki bölümleri bende hala izliyorum hem tvden hem pcden.Yeni bölümlerini hiç takip etmiyorum artık eski tad yok :)

Kolay gelsin iyi eğlenceler bütün üylerimize...

Gönderi tarihi:

ama bir halime olayı daha olamaz. halimenin balkondan sarkıttığı sepeti çekerek onu yere düşüren ayyaş tiplemesi bin kere izlesem aynı şekilde gülerim :)

Gönderi tarihi:

büyük kanal adamı bozuyo kesinlikle...tv8'de amatör ruhu hissediliyodu bence...şimdi denk gelirse izliyorum ve aynı tadı alamıyorum...ama dişi yakarıştaki ''benim bu cengiz'den üç çoçuğum var ama ben bakireyim ayşegül hanım'' ve sarhoş'un ''halime seni çok özledik '' hoş cümlelerdi...inşallah eski tadını yeniden yakalayabilir...

SELAMLAR...

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kendini tekrarlama olayı artık rutin hale geldi. Şahan ın sevilmesi bir kaç klişe karakterin yanında hep yeni karakterler bulmasıydı. ATV ye geçtikten sonra bu olmadı. ben tv8 deki tekrar bölümleri kadar zevk almıyorum.

Kesinlikle TV8 deyken daha güzeldi ve izlemekten zevk alıyordum.Ama ATV geçti geçeli aynı tat yok showun da , Sanki biraz yapmacık geliyor eski başarısını ve çizgisini kaybetmeye başaldı,Klişe sözleri çok nakarat gibi tekrarlaması da çabası ...

@ Ulyanov kesinlikle dadmin olayı da fena sıktı ya bu ne böyle :w00t:

Cengiz kesin sonun da stüdyoyu başıp öne Ayşe Özgün her günü öldürür sonra da karısını :lol:

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

-halime özledik seniii,sepetlerini özledik,atmalarını özledik,gelince bize de iki bira çekersin garii :w00t: :w00t: :w00t:

bide 'dicle ile gibi gibi' yeni bölümleri falan müthiş :lol:

Gönderi tarihi:

esprileri atv'ye geçtiğinden beri çok seviyesizleşti

1 kere ailemle beraber izleme gafletinde bulundum :sweatingbullets: o zamandan beri sadece arkadaşların tavsiye ettiği bölümleri internetten izliyorum

bu arada cyrano ya kesinlikle katılıyorum

o halime beni gülmekten öldürmüştü ve hala da gülüyorum :D

Gönderi tarihi:

bence büyük kanala geçenlerin başına geliyo bu ilk başta. mesela beyazda kanal 6 dan kanal d ye geçtiğinde yaşamıştı aynı şeyi. fakat 1 sene sonra düzeldi. onunda düzeleceğini düşünüyorum. en azından umut ediyorum

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

evet şahanı severim ama komedyene benzer bi tarafı yok yani canlı değil onun performansı önceden çalışılmış bir senaryoyu oynuyo.. :) ama yine de komik... :D

• 7 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.