Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Ama yalamak istemiorum öle kalsın bulaşıklı bulaşıklı.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 tamam peki öle olsun Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 bana hep yesilsu geliyoooo Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Bana da hep sen Yazmak istemiorum ama naparsın işte Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 bişcik olmaz benle idare edin kıslar Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 bakacaz bakalım daha Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 sen değil ben bakacam gidişata sevecekmiyim sevmeyecekmiyim die Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 seversin seversin bak ben seni sevdim bile Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2007 anlaştık sanırım ? Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 lise yıllarımı hatırlatıyor..o yıllarda dinlediğim müzikleri... hayalle yaşarken gerçek dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok... *** karanlık çökünce sokağınıza kapıda ben varım unutamazsın... *** bakışların bir ok sanki.. gülmek senin ellerinde.. hançer gibi yaralıyor.. bir mana var sözlerinmdee.. ** ben geldim meyhaneci.. bu akşam buralıyım.. sevgilimden ayrıldım.. yürekten yaralıyım.. *** ne çabuk tükendi olduğun günler.. yinemi hasretle yaşayacağım.. dün gelmiş gibisin doymadım sana.. ne olur sevgilim bir gün daha kall.. gitmeeeeee...gitmeee.. gitmeee nolursuunn.. gitmeee..gitmee.... benim olursuunn.. gidrsen geriye dönmeyeceksin.. birdaha yüzümü görmeyeceksin.. aşkından ölsemde bilmeyeceksin.. ne olur sevgilim bir gün daha kal.. ----- egzorsist kardeşim..küçük bir potpori yapmış olduk...saygılar.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 lise yıllarımı hatırlatıyor..o yıllarda dinlediğim müzikleri... hayalle yaşarken gerçek dünyada zamanı içmişiz haberimiz yok... *** karanlık çökünce sokağınıza kapıda ben varım unutamazsın... *** bakışların bir ok sanki.. gülmek senin ellerinde.. hançer gibi yaralıyor.. bir mana var sözlerinmdee.. ** ben geldim meyhaneci.. bu akşam buralıyım.. sevgilimden ayrıldım.. yürekten yaralıyım.. *** ne çabuk tükendi olduğun günler.. yinemi hasretle yaşayacağım.. dün gelmiş gibisin doymadım sana.. ne olur sevgilim bir gün daha kall.. gitmeeeeee...gitmeee.. gitmeee nolursuunn.. gitmeee..gitmee.... benim olursuunn.. gidrsen geriye dönmeyeceksin.. birdaha yüzümü görmeyeceksin.. aşkından ölsemde bilmeyeceksin.. ne olur sevgilim bir gün daha kal.. ----- egzorsist kardeşim..küçük bir potpori yapmış olduk...saygılar.. demekki sen lise yıllarını aşmışsın, ben hayatım boyunca devam ettirdim o yılları figgaro bir yaşam şekli oldu bende... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Habire, sinir edene kadar hal hatır sormasını Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 ben yaw senden tırstım o gun iki defa yanı seyi yolladım dolunaymı vardı ne kara melek oldun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 :lol: Ben o gün ile ilgili bişi hatırlamıorum Sen rüya görmüş olmayasın Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2007 dolunaydandır cidden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.