Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 -cılığı biraz sahta içerik katmış...sevmedim... ama doğru arkadaşlarıma ağlama demek yerineee iyileriylee avutmayı seviyorum... ama kendime gelince beceremiyorum.... delülüğünü... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 kıs baş delüü yaptın beni polyanacılık derken görüş açını kastettim.. iyimserliğini Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 yakışmıyo musun yani... ben çok yakıştırıyorum seni şahsen....hani bende de olsa delülükk arkadaşlık ederdim amaaa iştee miniminnacık.... tatlı delülüklerini... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 iyiliğini...vee üzgün anlarımda yanımda olmasını.... Alıntı
Φ samaroglani Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 üsttekinin kendisini sevdim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 teşekkürler şamaroğlu.... ben de senin güzel şiirlerini..ve şiirlerin gibi güzel yüreğinii sevdim.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 üsttekinin en çok gevezeliğini sefdim Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 geveze mi.... enn çokk bu delü hallerinii sefdim....bi dee müzikkkk zevkini.... onun dışındaa beter bişiy yaff.... Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 tanımadığım içinseviyorum Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 hayellerini bimediğim için Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 kedisinin bıyıklarını Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 imzan süper hoşgeldinnn Kibarlığını Teşekkür ederim kedisinin bıyıklarını mizah anlayışını Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 kelebekk severliğini...hatta aynı tür resimlere olan hayranlığımızı... sohbetini....kendisini.... Alıntı
Φ LluVia Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 kelebekk severliğini...hatta aynı tür resimlere olan hayranlığımızı...sohbetini....kendisini.... ayy canım tatlı dilli olmasını Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 karamsarlığını sevdim... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 aaa çok iyi çocuk bence Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 kandırıkçı....! gene kandırıyosun demii burdakileri..iyi değill bi kerem.... çok iyi.... ve ben delülüğüyle karışan bu iyiliği sevdim..... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 kafadengi olmasını sevdim.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.