Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ? neyse.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 bencede nyse o kadar laf sölememe rağmen hala bu kadar sakin olmasını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ paula Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ? neyse.. her olmayışını ve doğruculuğunu sewdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Teşekkür ederim paula.. Sende "her" değilsin benim için.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 ? neyse.. yanlış anlaşılma oldu heralde yf söledklerim şakadan ibarettir yanlış anlaşılmasınn [özelliklede biri tarafından ] we başka yönelere çekilmesn lütfen.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 yanlış anlaşılma oldu heralde yf söledklerim şakadan ibarettir yanlış anlaşılmasınn [özelliklede biri tarafından ] we başka yönelere çekilmesn lütfen.. kıs ben senin neyini sevdim acaba.. hemşerim olmasını, arkadaşlarımdan öte olmasını, sevecenliğini, herkese benzememesini, sohbetini, açık sözlülüğünü, herşeyi alttan almasını, sinirlendiğinde direkt benle konuşmasını, beni sevdiğini bildiğim için seviyorum.. vs..vs.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ denizimu Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 kankimm.. şimdi ben buraya yazarım da ne için sewdiğimi foyalarımız ortaya çıkmasın şimdi niye sewdiğimi biliyo yeşm şimdi uykuluyum walla yarın bi sayfa yazı yazarım nie sewiyorum diee. kankim msnde diilim sadece forumdayımmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 kankimm.. şimdi ben buraya yazarım da ne için sewdiğimi foyalarımız ortaya çıkmasın şimdi niye sewdiğimi biliyo yeşm şimdi uykuluyum walla yarın bi sayfa yazı yazarım nie sewiyorum diee. kankim msnde diilim sadece forumdayımmm foyamız.. kazdığımız kuyuyamı düştük ne.. biliyorum msnde olmadığını görüyos.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gencaslan Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 yazdıklarını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 yazdıklarını fazla tanımıyorum.. yazdıklarımı sevmesini.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Bilemiyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Bilemiyorum ben biliyorum ama.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Söyle o zaman demekle büyük bi hata yapacam biliyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Söyle o zaman demekle büyük bi hata yapacam biliyorum sölemicem lütfen zorlama beni.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Sakın kimse zorlamasın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Sakın kimse zorlamasın sabahımı şenlendirmesini.. çok yalancıyım ya.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Çok yalancı olmasını seviyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 abdül'e olan aşkını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Çok yalancı olmasını seviyorum sevecen olmasnı sevdim.. dikkatini çekerim buda yalan.. aça'yı da abidin'e olan aşkından dolayı seviyorum.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 bana cvp vermemesini sevsem mi acep? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Aça de get mannak Yeşim yemyeşim kıs sen ne kadar yalancısın böyle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 bana cvp vermemesini sevsem mi acep? düzelttim ve verdim bile.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 seviyorum ya,illa nedeni olmalı mı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Aça de get mannak Yeşim yemyeşim kıs sen ne kadar yalancısın böyle adımı mı ezberliyon kıs.. ben yalancı değilim iftira atma.. herşeyini seviyorum.. bu doğru ama.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 delirdinis mi? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.