Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 varlığını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 üvey kardeşimdir kendisi , nasıl sevmem bütün öselliklerini seviyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 üvey kardeşimdir kendisi , nasıl sevmem bütün öselliklerini seviyorum gıss ös olanından ne gördün sev tabiii..ben nasıl senin herşeyini ösellikle dişlerini seviyorum,sende benim herşeyimi sev canım benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 gizemli... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 gıss ös olanından ne gördün sev tabiii..ben nasıl senin herşeyini ösellikle dişlerini seviyorum,sende benim herşeyimi sev canım benim kıs bana bak bi daha dişlerime zarar verirsen falla seni yalıdan attırırım gizemli... esrarengis Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 babaç ----sayman minem neyse o Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 aysumumunn yumurcaklığını sewdim ben Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ablamu herşeyiyle seviyrum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 ablamu herşeyiyle seviyrum... uyy ablamiii , beyukmiyim sendan yoksaaaa seviyrum toprağum olacak uşağiiii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 5 sene beyuksun ablaammm..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 5 sene beyuksun ablaammm..... ne dersun uşağumm , benda beyuk sanayrum seniii , öp ablanun elini bakayimm yuppii bi kardaşum daha oldiii ee hal boyle iken , kardeşim oluşunu sewdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 öpeyüm ablam ayup ettin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 karadenizli oluşunu sevdim,bide volkan konak hayranlığını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 usttekıler heçbirinisi sevmıom,ohe be içimde kalmışdı.sever gıbı görunmek ne zormuş Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2006 sebep yok sevdım ıste Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Sebepsiz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 bomboş olmasını sevdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Ben boş muyum ? Sevilecek bi yanı olsa bari.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 alınganlığını sevdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 R leri ters yasmasını > nataliye manidarın bu avatarını sevdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 ben mi ?hiç dikkat etmemiştim ama neyse bir daha olmaz sıcaklığını sevdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Sana demedi bana dedi Üstüne alınmasını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir manidar Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 yanaklarının al al olmasını Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Al al diil ki Göremeyişini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 avatarını göremeyişimi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.