Φ gulll Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2006 bende bende ben ben.... dur bi düşüneyim,ben ne özledim acaba yaaaa.... neyse hatırlayamadım, aklıma gelince yazarım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 istanbulu yaşamayı özledim Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2006 ailemle tatile gitmeyi özledim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Çok yoğunum evimi özledim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 ıstediğimi yiyebılmeyi özledim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 yaklasık 1 aydır uzagım evımden evımı ozledım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Sevdiğim... Çok özledim... Alıntı
Misafir manidar Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 özlemeyi özledim Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Abimlerle futbol oynamayi, beni galeye sokmalari pahasina pazar günleri tüm aileyle cümbür cemaat uzun uzun kahvalti yapmayi ... Annem le pazar alis verisi yapmayi... Lise dönemlerimi... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 İçine tereyağ sürülmüş,sıcacık ramazan pidesinin kokusunu özledim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 glorıa ve sardunyamı özledimmmmmmm yaaaaaaaaaaa.cadılarrr küstum yawwww Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2006 glorıa ve sardunyamı özledimmmmmmm yaaaaaaaaaaa.cadılarrr küstum yawwww msn i açsana iki dakka konusalım ben de seni çokkkkk özledim. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 ay gloria sen çok yaşa emi burdan mı diyon msn açsana gıııı bende sizi özledim işte geldim burdayım ama siz nerdesiniz bir türlü çakıştıramıyoruz zamanları bu arada ben karadenizi özledim, fındık toplamayı, dereden balık tutmayı, süzme yoğurtla pekmez yemeyi özledim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Ölü karga gösümü oysun ki , susuz havuzda boğulayım ki Boş tabanca beni telef etsin ki,duran araba kütt diye çarpsın ki Seni çok özledim ece aplaaaaa :w00t: Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 onları bende çok özledim sardunyam yaa Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 kar yağarken azımı açıp kar tanelerni yakalamayı özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 aşkımı birtanemi canımı özledim kimse üstüne alınmasın oğlumdan bahsediyorum 10 gündür göremedim çoooookkkk özledim ya... Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 aşkımı birtanemi canımı özledim kimse üstüne alınmasın oğlumdan bahsediyorum 10 gündür göremedim çoooookkkk özledim ya... allah kavuştursun bende yazlıkta havuzda çimmeyi özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 neşe kaynağımı, yüzümü güldüreni, sımsıkı sarılanımı özledim... oğlumu özledim... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2006 Aa sen evliymişsin Yeğenimi ösledim hemde cok Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 lise yıllarımı özledim... arkadaşlarımı özledim, birbirimize olan bağımızı özledim. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 fıırles şaka yapma yaww , çorabındamı yoktu yanii Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 aşkımı bir tanemi özledim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2006 Kafaya hiçbirşey takmadığım günlerimi özledim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.