Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 sen geldin de hayirli mi geldin sen geldin herkes yok oldu yayamaz da bayadir yok burda ya evet ben mavıyıde gormuyorum kac gundur yayamazdan da haber yok bı senden haber var ıste Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm bukadar öslerseniz ahnada bende böyle pat diye gelirim ben herkesi ösledimmm.......... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2008 üniversıte yıllarımı özledım arkadaslarımı özledım Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 forumdakı sercanı ozledım.artık cok gelemıyor foruma Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2008 eskileri ozledim............ Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2008 Düşündüm taşındım......hımmmmm dedimki ben niye öslüyorum?özleyeneler gelsinler:) Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2008 7 yasinda kaldim evin bahcesini benim hayal evimi......... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 şu dağlara çıkam idarem için Bir tabip getirin yaremi açın Yaram çok derinde kefenim biçin Ya ben ağlamayım kimler ağlasın Yareli sinemi anam bağlasın Kıyma felek kıyma bir dal çınara Evde yalınızdır anam biçare Yıkılmış hanesi fukara bendi Suyumu döküyor dedem efendi Cenazemi yıkar Turabi kendi Ya ben ağlamayım kimler ağlasın Yareli sinemi anam bağlasın Kıyma felek kıyma bir dal çınara Evde yalınızdır anam biçare ...İlyas Salman'dan dinlerken bu güzel türküyü;Tuzluca'da kayısı ağaçları ardında Ağrı Dağının görkeminde ''Deniz Koydum Adını'' mısralarını söyleyen sevdiğimi özledim...çok yoruldum;Iğdır'ımı özledim,annemi,babamı ve kardeşlerimi özledim...çok özledim... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 bende mavıyı özledım kac gündür göremıyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2008 bende mavıyı özledım kac gündür göremıyorum bende baharı özledim,umudu,sıkıca sarılan düşleri...hepsi bana kimi zaman dökülen yapraklarıyla kimi zaman dirilen toprağıyla;bana baharı hatırlatıyor... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2008 Doner ! Almanya'daki doner ekmek olan ama. Ohne zwiebeln , doppelte sosse mmhhhhhhhhhhhhhh Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 komşumuu diloşumu özledim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Türkçecilerin bitanesi;Eda,Serdar,Nihat,Zeyno ve Ali'yi özledim... Diyarbakır'ın en tatlı çocuğu Erdal'ı özledim. Eminönü'de balık ekmek yemeyi,Kadıköy'de acemi avukatlar ile her alana dalmayı özledim Ankara'nın en yaramızı,Dicleyi özledim... bu liste uzar gider...yürekli,samimi ve dürüst olan tüm dostalrımı özledim...ha bide yayamaz kayımcayı Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2008 ablamı ozledım. bekle benı abla her ne kadar haberın olmasada subatta sana suprız yapıcam tabı Allah uzun omur verırse ya ben nıye senı cok ozluyorum kı yoksa sen benım kardesım mısın Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 eski forum günlerini ve eski forum üyelerini Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 eski forum günlerini ve eski forum üyelerini bendeeeeeeeeeeeeee beni özlemedin mi yani küstüm gidiyorum işte hıhhh Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 tabiki özledım kıs...sankim hiç görüşmemişiz gibi konuşuyosun geçen gün mesajıma cevap vermeıdin seviyorum seni Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 tabiki özledım kıs...sankim hiç görüşmemişiz gibi konuşuyosun geçen gün mesajıma cevap vermeıdin seviyorum seni ne güzel söz bende bende canım senle görüşmez miyim hiç bu formda cok sevdiklerimdensin Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 çoktan biraz fazla olmaz mı Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 çoktan biraz fazla olmaz mı pazarlık yok Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 gel anlaşalım sonun kötü olur canem Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 nutelladaşımı da özledim yav o nerelerde acep Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2009 bende egzoyu özledim o da görünmüyor epeydir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.