Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

ben de Sedelina ile Taurus'u özledim herkes var bi onlar yok beee... Gelsenize siz deee amaaa yaa :(:crying:

Gönderi tarihi:

yaa bende bişeyi özleyım barii,başlığa girdik bişe yazmadan çıkarsam ayıp olacak yaa.

gecenin 3 ünde ne özlenir ki :kiss::innocent:

öğrencileri özledim dermişim,onları görmeme 4 saat kaldı ayy çok özledimm :pinch::sick:

:lol:

Gönderi tarihi:

Sen dostluk çiçeğinin tohumu,

Al yüreğinin en derin köşesine ek sevgimle beslediğim...

cesaretini,yazılarını özledim... :clover:

:unsure: Pardon ?

Gönderi tarihi:

Sedelina'yı özlemiştimmmm :) telefon ettim geliyoooo yuppppiiiiiiiiiiiii

Sardunyam'ı özlemiştim :) mesaj yolladı iyiymiş hepinizeeee cok selam soyledi...

Taurus'u özledim sanırım bu gece gelmezzz :(

Gulll u özledim:) Bakmadım acaba o burda mı?

Sizi cok seviyorummmmmm beeeeeeeeee :clover:

Gönderi tarihi:

kızım bu sayman manidarı bana cevirecekmiş de manidar da yok olmaz demiş cunku gloria beni sedelinaya ceviriyor demiş... Ben de onları sardunyam ve sana cevirdim :) Yokken dedikodumuzu yapıyo bunlar haaaa :lol: dedikoduculara cevircem ben onları ama :w00t: özledimmm leyynnnn seni ne gelmiyorsun deli dumrulll :lol:

Gönderi tarihi:
kızım bu sayman manidarı bana cevirecekmiş de manidar da yok olmaz demiş cunku gloria beni sedelinaya ceviriyor demiş... Ben de onları sardunyam ve sana cevirdim :) Yokken dedikodumuzu yapıyo bunlar haaaa :lol: dedikoduculara cevircem ben onları ama :w00t: özledimmm leyynnnn seni ne gelmiyorsun deli dumrulll :lol:

sız devrelerım döndu bişe anlamadım,aha araba döndum bişe anlamadığım için :blink::wacko::lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.