Φ manyakbisi89 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 bende format atmak istiyorum ama ilk önce f disk yapmak istiyorum ama f diskin nasıl yapılacağını bilmiyorum herkese göre tehlikeli bu f disk ama ben kafaya koydum yada bilgisayarımı ilk aldığım gün gibi olmasını nasıl sağlayabilirim ilginize şimdiden kolay gelsin BİR YARDIMCI OLUN BİLGİSAYARIM GÜN GEÇTİKÇE KAMPLUMBAĞA HIZINA DÜŞÜYOR 2 - 3 TANE VİRÜS PROGRAMI KULLANMAMA RAĞMEN VİRÜSLER KOL GEZİYOR BİLGİSAYARDA BÜTÜN BU SORUNLARDAN NASIL KURTULURUM Alıntı
Φ enginaga Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2006 ARKADAŞIM İLK ÖNCE SİSTEMİNİN NE OLDUĞUNU YAZMAMIŞSIN AYRICA BİLGİSAYARINA 2 - 3 TANE HELE BİRDE İÇİNDE NORTON GİBİ AĞIRLAŞTIRICI VİRÜS PROGRAMI KULLANIYORSAN BU ÇOK NORMALDİR EĞER XP KULLANIYORSAN SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPABİLİRSİN F DİSKE FALAN GEREK YOK ZATEN BU DÜŞÜNÜLMÜŞ KOLAY GELSİN Alıntı
Φ Bizon Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2006 kardeş o kadar virüs programını ne yapacan?yükle kav programını oh bütün ,işini görür.bilgisayarı da yavaşlatmaz.diğer isteğinde harddiski mi bölmek istiyon.onun için de partition magic yada partition manager kullanabilirsin: Alıntı
Φ kamilkerko Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2006 Tabi girdin sabahlara kadar ***** sitelere bilgisayarın anasını düdükledin şişti kaldı PC şimdi ararsın çareyi nah bulursun Alıntı
Φ ErAsER Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 kardeş işletim sistemin ne?, bilgisayarının özellikleri neler?, bilgisayarında var olduğuna inandığın virüsmü, keylogger mı, yoksa daha kapsamlı bi trojan programımı(gerçi son yazdıklarımı bilmene imkan yok zaten bilsen bu soruyu sormazdın) neyse en güzeli kardeşim format atmak bırak F disk olayını bölünmüş alanı tekrar bölmeye kalkarsan bilgisayarı iyice............ bu yüzden sana tavsiyem 1) 3 tane antivirüs çalıştırmana gerek yok birtane yeterli sana bu konuda tavsiyem Norton veya AVG free edition 2) önemli bilgilerinin bi yedeğini al ve format at. ama format atıp ta programları kurarken neyap et kendine bi Norton ghost 2003 diski edin ve bunu kur sistemi tamamlayıp kullanıma hazır hale geldiğinde kullanmaya başlamadan önce Ghost programına bi image al. (bu senin yeniden format atman gerektiğinde seni uğraştırmıycak bi yapılaşma) 3) ****** sitelerinde gezinme bun yerine indirmek istediklerini yada görmek istediklerini LimeWire programı ile indir ( bu sana en düşük düzeyde virüs bulaşma riski sağlıycaktır) 4) yukarıda yazdıklarımı yapmadan önce sistemini bi upgrade et istersen neyse umarım yaparsın. geyik olsun diye sormamışsındır bu soruyu Alıntı
Φ 3242342 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2014 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2014 kardeşim bnm pc çok ağır napmam lazım Alıntı
Misafir Kalon24 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2014 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2014 Arkadaşlar; 1.Bilgisayarın Sağ Üstündeki Başlat Tuşuna 5 Saniye Basın Bilgisayar Kapancak. 2.Sonra Yeniden Açın Ve Ekrana Yazılar Gelecek Space Tuşuna Basın 3.Ardından 4 Seçenek Gelecektir. 4.En Baştakini Veya 2.sini Seçin Bence Ama 4.yü Seçmeyin 5.Ve En Baştan Resetlencek 6.İstediğiniz Veya Kullandığınız Dosyaları Önceden USB Belleğine Kaydedin 7.Ancak Bu Yöntem DizÜstü: Win7,Win8 İçin Geçerlidir. Teşekkürler Alıntı
Misafir EREN Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2014 Bilgisayara FORMAT ATCAM CD SİZ NASIL OLUR BİLGİSAYAR TOSHIBA WİNDOWS 7 PROFESSIONAL Alıntı
Misafir pc Gönderi tarihi: 7 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2015 bigisayarım win8 point blank açmıyor ne yapmam gerek Alıntı
Misafir süleyman Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2015 bilgisayarımı nasıl eski hale getiririm benim sorun bu bilgisayrımın yazı tpleri ve google ve herşey yin yazı tpi deyişik olmuş kalın harf falan olmuş eski haline nasıl getirebilirim lütfen yardım edin teşekürler Alıntı
Misafir burcuuu Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2015 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2015 Bilgisayara FORMAT ATCAM CD SİZ NASIL OLUR BİLGİSAYAR TOSHIBA WİNDOWS 7 PROFESSIONAL usb flash bellekten atabilirsin ancak Alıntı
Φ dataguvenlik1 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2015 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2015 Bilgisayara FORMAT ATCAM CD SİZ NASIL OLUR BİLGİSAYAR TOSHIBA WİNDOWS 7 PROFESSIONAL flash belleği boot yapıp öyle format atabilirsiniz boot işlemini ister iso sunu programlar ile isterseniz cmd den yapabilirsiniz. Alıntı
Misafir Fnrbahcey Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2015 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2015 Beyler laptoba usb ile format attim usbye win7 iso dosyasini yazip oyle yaptim fakat bilgisayar yabanci dile dondu. Updateden guncelleme yapamiyorum error veriyo ve wireles diye birsey yok artik pcde. Yardimci olun nolur. Alıntı
Misafir Seroo Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2015 Arkadaşlar ben yeni pc aldım win 10 du 8 e çevirmeye çalıştım ********* ettim 10a da geri dönememiyorm aşaığada windowsu etkinleştir etkinleştirmek için ayarlara gidin yazıyor win 8dede ole yazıyordu lütfen acil yardım Alıntı
Misafir Taşkaya Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2017 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2017 Arkadaşlar; 1.Bilgisayarın Sağ Üstündeki Başlat Tuşuna 5 Saniye Basın Bilgisayar Kapancak. 2.Sonra Yeniden Açın Ve Ekrana Yazılar Gelecek Space Tuşuna Basın 3.Ardından 4 Seçenek Gelecektir. 4.En Baştakini Veya 2.sini Seçin Bence Ama 4.yü Seçmeyin 5.Ve En Baştan Resetlencek 6.İstediğiniz Veya Kullandığınız Dosyaları Önceden USB Belleğine Kaydedin 7.Ancak Bu Yöntem DizÜstü: Win7,Win8 İçin Geçerlidir. Teşekkürler Kardeşim söylediklerin masaüstü için nasıl olacak biliyo musun cdsiz pcme format atmam lazım win 7 x64bit Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.