Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

BİLGİSAYARI İLK ALDIĞIM GÜN GİBİ NASIL O HALE GETİREBİLİRİM(HIZLI YENİ VS...)

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

bende format atmak istiyorum ama ilk önce f disk yapmak istiyorum

ama f diskin nasıl yapılacağını bilmiyorum herkese göre tehlikeli bu f disk

ama ben kafaya koydum yada bilgisayarımı ilk aldığım gün gibi olmasını

nasıl sağlayabilirim ilginize şimdiden kolay gelsin

BİR YARDIMCI OLUN BİLGİSAYARIM GÜN GEÇTİKÇE

KAMPLUMBAĞA HIZINA DÜŞÜYOR 2 - 3 TANE VİRÜS PROGRAMI

KULLANMAMA RAĞMEN VİRÜSLER KOL GEZİYOR BİLGİSAYARDA

BÜTÜN BU SORUNLARDAN NASIL KURTULURUM

Gönderi tarihi:

ARKADAŞIM İLK ÖNCE SİSTEMİNİN NE OLDUĞUNU YAZMAMIŞSIN AYRICA BİLGİSAYARINA 2 - 3 TANE HELE BİRDE İÇİNDE NORTON GİBİ AĞIRLAŞTIRICI VİRÜS PROGRAMI KULLANIYORSAN BU ÇOK NORMALDİR EĞER XP KULLANIYORSAN SİSTEM GERİ YÜKLEME YAPABİLİRSİN F DİSKE FALAN GEREK YOK ZATEN BU DÜŞÜNÜLMÜŞ KOLAY GELSİN

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

kardeş o kadar virüs programını ne yapacan?yükle kav programını oh

bütün ,işini görür.bilgisayarı da yavaşlatmaz.diğer isteğinde harddiski mi bölmek istiyon.onun için de partition magic yada partition manager kullanabilirsin:

• 7 ay sonra...
Gönderi tarihi:

kardeş işletim sistemin ne?, bilgisayarının özellikleri neler?, bilgisayarında var olduğuna inandığın virüsmü, keylogger mı, yoksa daha kapsamlı bi trojan programımı(gerçi son yazdıklarımı bilmene imkan yok zaten bilsen bu soruyu sormazdın) neyse en güzeli kardeşim format atmak bırak F disk olayını bölünmüş alanı tekrar bölmeye kalkarsan bilgisayarı iyice............ bu yüzden sana tavsiyem

1) 3 tane antivirüs çalıştırmana gerek yok birtane yeterli sana bu konuda tavsiyem Norton veya AVG free

edition

2) önemli bilgilerinin bi yedeğini al ve format at. ama format atıp ta programları kurarken neyap et kendine

bi Norton ghost 2003 diski edin ve bunu kur sistemi tamamlayıp kullanıma hazır hale geldiğinde

kullanmaya başlamadan önce Ghost programına bi image al. (bu senin yeniden format atman

gerektiğinde seni uğraştırmıycak bi yapılaşma)

3) ****** sitelerinde gezinme bun yerine indirmek istediklerini yada görmek istediklerini LimeWire programı

ile indir ( bu sana en düşük düzeyde virüs bulaşma riski sağlıycaktır)

4) yukarıda yazdıklarımı yapmadan önce sistemini bi upgrade et istersen :D

neyse umarım yaparsın. geyik olsun diye sormamışsındır bu soruyu

• 7 yıl sonra...
  • 4 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar;

1.Bilgisayarın Sağ Üstündeki Başlat Tuşuna 5 Saniye Basın Bilgisayar Kapancak.

2.Sonra Yeniden Açın Ve Ekrana Yazılar Gelecek Space Tuşuna Basın

3.Ardından 4 Seçenek Gelecektir.

4.En Baştakini Veya 2.sini Seçin Bence Ama 4.yü Seçmeyin

5.Ve En Baştan Resetlencek

6.İstediğiniz Veya Kullandığınız Dosyaları Önceden USB Belleğine Kaydedin

7.Ancak Bu Yöntem DizÜstü: Win7,Win8 İçin Geçerlidir.

Teşekkürleroriginal.gif original.gif original.gif

• 3 ay sonra...
  • 2 ay sonra...
  • 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

bilgisayarımı nasıl eski hale getiririm benim sorun bu bilgisayrımın yazı tpleri ve google ve herşey yin yazı tpi deyişik olmuş kalın harf falan olmuş eski haline nasıl getirebilirim lütfen yardım edin teşekürler  forgiveme.gif

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Bilgisayara FORMAT ATCAM CD SİZ NASIL OLUR BİLGİSAYAR TOSHIBA WİNDOWS 7 PROFESSIONAL

usb flash bellekten atabilirsin ancak

• 1 ay sonra...
  • 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Beyler laptoba usb ile format attim usbye win7 iso dosyasini yazip oyle yaptim fakat bilgisayar yabanci dile dondu. Updateden guncelleme yapamiyorum error veriyo ve wireles diye birsey yok artik pcde. Yardimci olun nolur.

• 3 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar ben yeni pc aldım win 10 du 8 e çevirmeye çalıştım ********* ettim 10a da geri dönememiyorm aşaığada windowsu etkinleştir etkinleştirmek için ayarlara gidin yazıyor win 8dede ole yazıyordu lütfen acil yardım

• 1 yıl sonra...
Gönderi tarihi:

Arkadaşlar;

1.Bilgisayarın Sağ Üstündeki Başlat Tuşuna 5 Saniye Basın Bilgisayar Kapancak.

2.Sonra Yeniden Açın Ve Ekrana Yazılar Gelecek Space Tuşuna Basın

3.Ardından 4 Seçenek Gelecektir.

4.En Baştakini Veya 2.sini Seçin Bence Ama 4.yü Seçmeyin

5.Ve En Baştan Resetlencek

6.İstediğiniz Veya Kullandığınız Dosyaları Önceden USB Belleğine Kaydedin

7.Ancak Bu Yöntem DizÜstü: Win7,Win8 İçin Geçerlidir.

Teşekkürleroriginal.gif original.gif original.gif

Kardeşim söylediklerin masaüstü için nasıl olacak biliyo musun cdsiz pcme format atmam lazım win 7 x64bit

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.