Φ ayaslan Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2006 çok üzüldüm tşk ederim bu arada tşk ederim electro tşk ederim siyahx tşk ederim katre_a evleneli yaklaşık 1,5 ay oluyo ayaslan tşk ederim darısı bütün bekarlarımızın başına Tebrik ederim. Allah Mesut mutlu ve bahtiyar eylesin. Alıntı
Φ jackjohnson Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2006 Çokmu gerçekçiyim bilmiyorum.Beynimin bir yerlerinde refleks çalışan bir mekanizma var kontrol edemediğim.Duyu organlarım la hissedemediğim,yani dokunamadığım,göremediğim,koklayamadığım şeylere uzak kalıyorum ister istemez.. bir saattir forumdayım,sadece yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum... Orda biri mi var,göremiyorum,neye benziyorsun.. Biraz daha yaklaşsan kokunu alabilirmiyim,tenin nasıl kokuyor.. Aklından neler geçiyor,anlamak için gözlerine bakmam lazım.. Hiç birini yapamıyorsam,benim için yazıdan ibaret her şey.. Sadece bir kaç küçük kelime.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2006 Çokmu gerçekçiyim bilmiyorum.Beynimin bir yerlerinde refleks çalışan bir mekanizma var kontrol edemediğim.Duyu organlarım la hissedemediğim,yani dokunamadığım,göremediğim,koklayamadığım şeylere uzak kalıyorum ister istemez.. bir saattir forumdayım,sadece yazdıklarınızı okumakla yetiniyorum... Orda biri mi var,göremiyorum,neye benziyorsun.. Biraz daha yaklaşsan kokunu alabilirmiyim,tenin nasıl kokuyor.. Aklından neler geçiyor,anlamak için gözlerine bakmam lazım.. Hiç birini yapamıyorsam,benim için yazıdan ibaret her şey.. Sadece bir kaç küçük kelime.. ve bazen bi kaç küçük kelime insanın gözlerini yansıtır...gerçek olduğunu anlamaksa yazılanlara bakarak anlaşılır...ama inan zaman gelicek bence insanları tanıdıkça ortamın kokusunu almaya yavaş yavaş başlıcaksın...o yüzden içini tartma hiç..haklısın tanımıyosun beni şu an...ama bu duygularımın gerçek olup olmadığını anlarsın zaten demi... bu arada hoşgeldin kokusunu alamadığın ama alacağın anda özlem duyucağın merak ediceğin bi yer olucak burası umarım yanılmam Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 ayaslan teşekkür ederim Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Keske herkes senin kadar kolay hayatinin askini bulsa.... Mutluluklar dilerim... Ha bide gelin cicegini bana at olur mu??? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Keske herkes senin kadar kolay hayatinin askini bulsa.... Mutluluklar dilerim... Ha bide gelin cicegini bana at olur mu??? Arkadaşım o evlendi de cocugu bile evlencek.. Demi kıs Mine Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Keske herkes senin kadar kolay hayatinin askini bulsa.... Mutluluklar dilerim... Ha bide gelin cicegini bana at olur mu??? ya siz bayanlar evlenmeye bu kadar sıcakmı bakıyosunuz? :D Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Admin o kadar yaşlı mı be Torununun düğününü bile görücek forumda Vardır bilinmes Opları da yaşlanıo yaa Ama Mine'nin kısını evlendirces.. 20 yaşına girio haftaya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Keske herkes senin kadar kolay hayatinin askini bulsa.... Mutluluklar dilerim... Ha bide gelin cicegini bana at olur mu??? keşke tşk ederim gelin çiçeğini gönderiyorum darısı başına Arkadaşım o evlendi de cocugu bile evlencek.. Demi kıs Mine kıss toprağım sen varya sen ya siz bayanlar evlenmeye bu kadar sıcakmı bakıyosunuz? sen neden bu kadar soğuk bakıyosun evlilik çok güzel bence , bi düşünmelisin Ama Mine'nin kısını evlendirces.. 20 yaşına girio haftaya toprağım ne kısı ne cocuğu daha ortada böyle bi çalışma yok Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 toprağım ne kısı ne cocuğu daha ortada böyle bi çalışma yok Puhahhaa Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 çok mu hoşuna gitti Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Benim niye hoşuma gitsin, .... ( Nolur yeter cvp yazma kıs ) Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 sen yasmassan bende yasmam beni konuşdurtma şimdi tımam mı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Konuşsan ne konuşcaksın ki.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 kıss bak yat kalk dua et ki akşam oldu, çok yorgunum yuksam konuşurdum emme Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Minem, yat kalk benim yerime de dua et Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 yat kalk hep beni düşün yat kalk Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 keşke tşk ederim gelin çiçeğini gönderiyorum darısı başına Ya pardon ya.. yine saf yanimi ortaya koydum... ama cicek icin tsk.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 yat kalk hep beni düşün yat kalk Halim harap o zaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 keşke tşk ederim gelin çiçeğini gönderiyorum darısı başına Ya pardon ya.. yine saf yanimi ortaya koydum... ama cicek icin tsk.. bişey değil Halim harap o zaman niye halin harap olsun kıss Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2007 sen neden bu kadar soğuk bakıyosun evlilik çok güzel bence , bi düşünmelisin belki de haklısındır mine apla........ zaten başımda şu an tatlı bi belam var Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2007 belki de haklısındır mine apla........zaten başımda şu an tatlı bi belam var öyle mi sevindim senin adına inşallah gerçekten mutlu olursunuz Alıntı
Misafir olivia Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Mine abla = güzin abla Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2007 Mine abla = güzin abla kıss cadı gülme öyle az buçuk bizde tecrübe sahibi olduk herhalde Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.