Φ VAKANA Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 YAV MADE BİDE SAT GİTSİN BE........ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Bence en güzeli at gitsin, at gitsin, eskimişse at gitsin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 ben satmam abi...benim hayat felsefeme ters........... yak gitsin..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 izin verirsen ben de bi sigara yakcam... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 yakınız lütfen...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 aşkıda sevgiyide gelmişimide geçmişimide şimdimide ve hatta benide yak gitsin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2006 yandırdım uulleeeeeyynnn herkesi...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2006 yaktım getti...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 bugün gönüllü yanıcımız vakana ......O'nu yakmaktan büyük memnuniyet duycam....evet vakanayı yakk gittsiinnn..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 yanmışım zate....bide sen yak.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 çok üzüldüm..... beter ol emi....... yak getsin vakanayı....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 o zaman.... önce yak sonada at gitsin made yi.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 bencede made yi yakalım ve atalım ama meyydüne dokunmayalım.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 yüreklerimizi talan edenleri yakalım gitsin..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 sürekli sızlanıp duran şu salak kalbimi yaktım getti.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 ya bugün yakmayacağım......içimden herşeyi sewmek geliyor nedendir bilmem ama keyfim iyi..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2006 hava çok soğuk işyeri ısınmak bilmiyor....en iyisimi bugün için sobayı yak gitsin... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 yokluğunda kar yağıyor hayatıma......üşüyorum....o yüzden hayatımı yak gitsin..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2006 deehh diyin kızlar benim atıma deeehhhhhh..... ahada gene YAKTIM...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yüksek müsadenizle.. Yakıver Gitsin! Sevdiğim sevgimden bıktıysan eğer Öfkeni üstüme döküver gitsin! Senin öfken bile dünyalar değer Şu gönül tarlama ekiver gitsin! Nasipsiz doğmuşum sevgiden yana İmrenerek baktım mutlu insana Ölümüm mutluluk verirse sana Bak, boynumda sicim, çekiver gitsin! Hayatım senindir, ye-iç güzelim Sensiz geçen ömrüm bir “hiç” güzelim Gözün çivi, sözün çekiç güzelim Beni çarmıhına çakıver gitsin! Yıllar yılı mutluluğu aradım Bulamadım, için-için ağladım Diyorsan: “Yakmaktır benim muradım” Tepeden tırnağa yakıver gitsin! Gam doluyum zaten bin bir düzine Sen de mahkûm etme beni hüzüne Güller açar dostça baksan yüzüme Bırak şu inadı, bakıver gitsin! Düşün bir kez... Sensiz nasıl olurum? Kaybolur pusulam, döner dururum Can suyumsun benim, sensiz kururum Haydi, gel, içime akıver gitsin! Gel birlikte çağlayalım, taşalım Gel birlikte sevgi ile coşalım Gel birlikte mutluluğa koşalım Gel, göğsüme bir gül takıver gitsin! Senden başka ilaç yoktur derdime “Olmaz” bitiversin, hep “olmaz” deme “Yeter artık” deyip, gönül bahçeme Aşkın ağacını dikiver gitsin! Cemal GÖREN Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 .......... Yıllar yılı mutluluğu aradım Bulamadım, için-için ağladım Diyorsan: “Yakmaktır benim muradım” Tepeden tırnağa yakıver gitsin! ......... çok hoş be erbayım......paylaşımın için sağol......... YAK GİTSİN..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ angelflower Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 yüzüne gülüp arkandan söyleyenlerini yak gitsin mutluluğunu kıskananları yak gitsin yak gitsin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2006 dünü hatırlatacak ne varsa yak gitsin...... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2006 ya bugün yakmıyorum keyfim yerinde hasta olmama rağmen iyiyim...yuppyyyyyyyy Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2006 hava çok soğuk mecburen yakıyorum....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.