Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Sevgiliniz ne yapar ya da söylerse ondan soğudunuzu hissedersiniz ?
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Bir başka kızla haddinden fazla ilgilenirse ve 'ben birşey yapmıyorum!' 'hiç farkında değilim' ' yok öyle birşey' diye inkar ederse gerçeği... yandı
Misafir Thalia Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 sebepsiz yere gururunun ve egosunun kurbani olup insanligini bir kenara birakip hem lanet okuyup, hem küfür edebiliosa... bitmis olmasini anlamam bi tarafa hic hayatima girmemis olmasini dilerdim...
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 ondan beklentilerine bağlı olduğunu düşünüyorum, kimi kaşını karartsan soğuyo, kimi kovsan gitmiyo....
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Çok kötü benzetmeler yapmışsınız sırf siz benimsemiyorsunuz diye onun görüşmesi size bunları söyletebiliyorsa bu çok düşündürücü Ayrıca sizden nefret eden insanlarla bence birebir kendiniz muhatap olmalısınız ve karşınızdaki insana da bunun ayrımını yapma fırsatı vermelisiniz ben konuşmuyorum nefret ediyorlar benden sende küs konuşma gibi davranışlar sadece hasta insanların gösterdiği bir tawırdan başka da birşey değildir bence. Hayatın içinde herkez sizi sewecek diye bir kural yoktur sizin sewmedikleriniz yada sizi sewmeyenler mutlak olacaktır ama unutmayın sizin anlaşamadığınız insanla karşınızdaki gayet iyi anlaşabilir bu onu sürtük yapmaz yada f....şe...... Bence bencillik yapıyorsunuz
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Black White .. Sen ya beni tanıyan ve burada başka bir nikle de yazan bir arkadaşsın ya da söylediklerinde samimisin ama çok safsın... Bir an için senin saf olduğunu düşünerekten cevap veriyim bari... Eğer eski sevgilinin görüştüğü insanlar arasında bir zamanlar ona asıldığından dolayı sana '' aşkım bu çocuk bana asılıyor'' diye serzenişte bulunduğu biri varsa bunları söylersin.. Ayrıca neyaşadığımı bilmeden bana hasta demekle kendini de deşifre etme.. Bu benim görüşümdür kimseyi ilgilendirmez.
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 ben sana hastasın demedim hasta insanların gösterebileceği bir tavırdır dedim bu bir. ikincisi ben başka nickle buraya yazmıyorum ve seni tanımıyorum fakat kaldıki tanısam bile bu saf olduğum anlamını taşımaz ve sana da karşındakine saldırma hakkı vermez. Madem bir şeyler yaşamışsın bu bariz bir şekilde canını yakmış bunu bir topic açarak buradan o kişiye hakaret edeceğine o kişinin kendisiyle çözsen daha medeni bir hareket olmazmı sence ?. Neden direk saldırıyorsun sadece bir topic açmışsın ve fikirlerimizi merak etmişsin ve bizlerde yazınca sana saldırma hakkı mı vermiş oluyoruz bunada ayrıca yanıt verirsen sevinirim. Ve ne yaşadığımı bilmeden diyorsun ki haklısın da ne yaşadığını bilemem ama sen ne yaşadığını bizim bilmememize karşın buraya bunu topic olarak açıp küfürler yazıyorsun şimdi sence hangimizin yaptığı yanlış.. Her ne olursa olsun bence hakaret etmemelisin en azından kendine olan saygın var ise bunu yapmamalısın. Ve son olarak ben safım bu küfürlü konuşmaktan iyidir sanırım....
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Beraberken dünyanın en iyi insanızsınızdır...Ayrıldığınızda en kötüsü olursunuz.. Verdiğiniz tüm mutluluk zamanları unutulur..Ama yinede saklamak istersiniz beraber geçirilen tüm o güzel anları.. Saygınızı yitirmek istemezsiniz ve onu asla kirlenmemiş duygularla hatırlarsınız.. Ta ki o üzerine toz konduramadığınız kişi adi bir sürtük gibi size yalan söylediğini anlayana kadar.. Sizinle beraberken görüşmesini istemediğiniz ve sizden nefret eden insanlarla zavallı bir şekilde arkadaşlık ilişkileri kurmaya başlamışsa size olan saygısınıda sevgisinide yitirmiş demektir.. Adeta kötü yola düşmüş bi fahişeden farkı kalmamış gibidir.. Kirlenmiştir.. Sanki grup sekslerin insanı olmuştur.. Soğumak ne kelime nefret edersiniz.. ben ce siz o insanı hiç sevmemişsiniz. hani diyorsunuz ya ''GEÇİRİLEN TÜM O GÜZEL ZAMANLAR'' sizin dediklerinizi yapığı zaman iyi, yapmadığı zaman kötü mü oluyor sizin sevdiğiniz kişi.bumudur sizin sevgi anlayışınız.zamanında sevdiğiniz bir insan için bunları nasıl söyleyebiliyorsunuz. anladığım kadarıyla bitmiş bir ilişki.ben ce karşınızdaki insandan ne kadar nefret ederseniz edin böyle benzetmeler hiç hoş değil. oysa ki yazınıza başlarken ne de güzel başlamışsınız. bence hala saklamalısınız kalbinizde o güzel günleri. ikiyüzlülük anlayışınız anladığım kadarıyla belden aşağı bu arada. hiç bir insan zavallı değildir.kişi arkadaşlarını seçerken kendi verir kararlarını. eminim ki o da sizin için diyodur şimdi. DEĞMEZMİŞ ben bu adamı mı sevdim. bana bunları söyleyebilen bi adamı.
Φ arman Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 haklısınız .. Değmezmiş.. Kullandığım maksadını aşan kelimelerim için özür dilerim hepinizden.. İnsan can acısıyla ne söyledğini bilmiyor bazen.
Φ VAKANA Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Armanın önceki yazdıklarını tanianın yazdıklarına bakarak ancak görebilDİM,silmiş sanırım seninkine benzer bir olayı bende üç dört ay önce yaşamıştım,herşey çok güzel giderken birdenbire hala eski sevgilisiyle msn de konuştuğunu öğrenmiş ve aşağıdaki yazıyı yazmıştım.Daha sonra da bunu bir forumada göndermiştim , forumun başlığıda ikili ilişkiler gibi birşeydi...en başta bir sorun var senin arman ne soğutur diye buyur kardeşim;gerçi başta yazılanları anlamakta güçlük çekebilirsiniz çünkü benim özelimle ilintili birazda.... İnsanoğlu nerede bir güzelliği,bir ideali,bir değeri mutlaklaştırırsa,hemen orda o değerin tam tersinin doğmasına neden olur.Vatanın kutsallaştırıldığı yerlerde vatan hainleri,"tamamen özgürsünüz "denildiği anda zorbalığın ve vahşetin en kötüsü,"herşeyimle sana güveniyorum" denildiği anda da sırttan bıçaklamalar gelir."ömrünüzün sonuna kadar birbirinize sadık kalacaksını"şeklinde kesinleştirilmiş evliliklerden yada ilişkilerden sonunda çıksa çıksa aldatma çıkar.Bir değeri öldürmenin en kolay ve çabuk yolu onu "mutlaka" haline getirmektir."vatanı her ne pahasına olursa olsun böldürmeyeceksiniz."Böyle bir vatanın bölünme şansı;bu şekilde mutlaklaştırmayanladan bölünme şansından daha yüksektir.Klasik evlilikler ve ilişkilerde çiftleri öyle bir cendereye almıştır ki aldatmamak mümkün değildir.Bence aldatmayı ve aldatılmayı peşinen kabul etmeyenlerin evlenmemesi gerekir.Şunu sakın unutmayın sevgilin yada karın yada kocan sana nasıl gelmişse,sendende öyle gidecektir.Bir başkasının yatağından sana geleni,günü gelir,sen başkasının yatağında bulursun.Ama erkeklerin arasında en şerefsizce yapılan ihanette hiç şüphesiz iş arkadaşlarının yada dostlarının karılarıyla olanlardır.Onları derhal aforoz edin.Çünkü onlar erkekler arasında ilk ve en temel konu olan"AV KONTRATINI"İHLAL ETMİŞTİR.bU bir milyon yıllık kontrata göre,başarılı bir av için birlikte çalışmaya ve yaşamaya mecbur ve muhtaç olan erkekler,geride bırakılan arkadaş karılarını aradan sıvışarak gizlice düzmezler.Erkeklerin "acaba geride neler oluyor" diye düşünüp şüphelenmesi,sürek avını güçleştirir ve avcıların avı değil birbirlerini kovalamarına sebep olur.En büyük yalancılar,her şeyi ile sana bağımlı,bütün mutluluk ve varoluş sebebini sana yülkemişve seni herşeyden çok seven ve yaşamak için sevmeye mecbur olanlar arasından çıkarÇünkü doğruluk ve dürüstlükle tehlikeye atılan onlar için hayatın tüm anlamıdır."SEN BENİM HERŞEYİM OLMASAN,SENİ BUKADAR SEVMESEM YAHUT,SANA HİÇ YALAN SÖYLERMİYDİM SEVGİLİM?"ve böylece kaybetme korkusu ilk yalanı söyletir.VE BEYAZ YALANLAR KARALARIN HABERCİSİDİR.Korkuyla söylenmiş o masum ve affedilir yalan,zamanla ihanetlerin en acı verenine dönüşür.Sevdiğinin tüm mutluluğunu,bir yalan kurmaya çalıştığını setrederek aldatmaya devam etmek,gözünün içine bakarak bile bile yalan söylemek düpedüz alçaklıktır.Yalanı söylemek başka yalanı sürdürmek başkadır.GERÇEK İHANET ORDA BAŞLAR.ne garip araba çalmak hapislik suçturda,birbirinin yıllarını çalmak suç değildir.NEDEN?????????çünkü yasaları aşıklar değilde mülk sahipleri koymuştur.Sevgilinin yalanları üzerine inşa edilmiş bir yaşam,ne kadar parıltılı sahnelerle ve cicilikleriyle dolu olursa olsun neticede enayice yaşanmıştır.yalanların ortaya çıkmasıyla bir büyük yangının fotoğraf albümlerinin üstünden geçmesi gibi insanın seneleri uçup gider.Hayatın birden bire içi boşalır.Anlam kaybolur ve kaset geriye doğru silinmeye başlar,leke yayılır.Yalanın ortaya çıkmasında ,bilmek ve sezmek aynı kapıya çıkar.Sezgi kanıt istemezve güven;bilerek veya sezerek bir kere kaybolursa,hayal gücü çalışmaya başlar.Şüphe insanı kemirir.Ondan sonrası........eleştiri,şikayet,dırdır ve bitmek tükenmek bilmeyen ima,dokunduruş ve sitemlerdir.Biten aşkın arkasından sevgi ve saygıda zamanla yok olup gider.Herkes yalanın kolaycılığını,dürüstlüğün zorluklarına tercih eder.Üstelik tatlı yalanlar,acı gerçeklerden her zaman daha inandırıcılardır.Ve birşeyler sezen sevgilinin yada eşin çırpınışları umursanmaz. SONRA NE Mİ OLUR..... SİZCE?.................SAYGIYLA...............
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2006 Yalanın ortaya çıkmasında ,bilmek ve sezmek aynı kapıya çıkar.Sezgi kanıt istemezve güven;bilerek veya sezerek bir kere kaybolursa,hayal gücü çalışmaya başlar.Şüphe insanı kemirir.Ondan sonrası........eleştiri,şikayet,dırdır ve bitmek tükenmek bilmeyen ima,dokunduruş ve sitemlerdir.Biten aşkın arkasından sevgi ve saygıda zamanla yok olup gider.Herkes yalanın kolaycılığını,dürüstlüğün zorluklarına tercih eder.Üstelik tatlı yalanlar,acı gerçeklerden her zaman daha inandırıcılardır.Ve birşeyler sezen sevgilinin yada eşin çırpınışları umursanmaz. SONRA NE Mİ OLUR..... çok güzel yazmışsın VAKANA . yalanın kolaycılığı gerçekten çekmiştir hep insanları. sonra ne mi olur diyorsun muhakkak biri GİDER.....nereye?.............. (GÜVENİYORUM)
Φ mystic river Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Kötü ayrılıklar bir müddet böyle duygular hissettiriyor insana ,sevgili armanın kalbi kırılmış anladığım kadarıyla...umarım herkes yaralarını en kısa zamanda sarar...
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2006 BU TOPİC TARAFIMDAN ŞİDDETLE KINANMIŞTIR........ ayrılıkta sewdaya dahildir... ayrılanlar hala sewdalı..........
Misafir şevval Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 daha düne kadar bu forum sayfalarında aşkım sevdiğim diyen biri bugün bu ifadeleri kullanabiliyorsa aslında ona çokda söylenecek bişey yok özellikle bu ********* yazıların yazıldığı bayan arkadaştan da özür diliyorum çünkü ben bunları yeni gördüm ve bu yüzden de yazamadım işte bu ********* ifadelerin sahibi sen busun dipsizlikte sınır tanımayan çukurlaşmış biri hiçbir insana hiçbir durumda bu ifadeler kullanılmaz nasıl dilin vardı hiçmi utanmadın bu satırları yazarken kendisinden olmasa bile bu sayfalara yazan okuyan insanlardanda mı utanmadın forum yönetiminide burdan kınıyorum terbiye sınırları bu kadar aşılmış ve bu kadar anlayış pesss !!!!!!!!!!!!
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2006 BU TOPİC TARAFIMDAN ŞİDDETLE KINANMIŞTIR........ ayrılıkta sewdaya dahildir... ayrılanlar hala sewdalı.......... +1
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2006 Arkadaşlar biten bi aşkın ardından eğer kişi hala üzülüyorsa ya da ne biliyim canını yakıyorsa bu bitiş o aşk bence hala devam ediyordur. Eğer bitti dediğinde için gerçekten acımıyorsa o zaman bitmiştir bence aşk... Arman sana bişey söylemek isterim: Ne kadar kötü olursa olsun, bir zamanlar güzel birşeyler yaşadığın insana ne olursa olsun bu şekilde davranmamalısın... Böyle söyleyerek acını dindiremezsin, en güzeli hatırlamamak derim bence
Önerilen İletiler