Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Mart , 2006 evet itiraf ediyorum forumda kısır döngüye dönen ortam beni fazlasıyla baymaya başladı..üretim yok sürekli tüketim var buda fazlasıyla itici oldu...yapılan tek şey insanların birbirne gaz vermesi oluyor........gaz verileceğine yeni ve sürükleyici topicler açın................. of yaaaaaaa....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ death is the will of GOD Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 11 Mart , 2006 +2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ modernjames Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 'death is the will of GOD' bu konu iyi olmuş. beni duyacağını sanmıyorum ama sayfana katkım olsun hem bir nebze içim rahatlasın. çekik gözlü FATMA sen fatoş degil fatmasın. seni bir saniye bilie sevmedim.boşa ümitlenme.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gezgin Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Mart , 2006 itiraf ediyorum karşımdaki insanın bana yalan söylemesi ve benim bu yalanı ortaya çıkarmamdan korkuyorum.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ PEMBEPABUÇLUBAMBUÇYA Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 itiraf ediyorum:7 numarada oturan bahadır bey size aşığım.ibrahim kutluaya ne kadar çok benziyonuz ööyle bakiiim.boy bos endam o biçim! saygıdeğer mimar abimiz sizi her gördüğümde bir taşıkardi bir taşıkardi ki sormayın gitsin.bi de eve girmek için özellikle sizin geliş saatlerinizi kolluyorum.her akşam iyi akşamlar matmazel nerden böyle diyosunuz yaa aaah ah! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 ..gevşeyince yaylar, yönseme yöntem yeteneği yüzeyselleşirmi Aziz Ustam... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 yok be o yaylar hava soğuyunca gene eski haline geleceği için bi durum teşkil etmez! mevsimler değişiklik sayalım biz bunu! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Tamam ustam da, hani soğuyunca havalar geceler on dört saat! ya... ne bilem koskoca Ersen abimle dadaşları yalan mı söllüyo abi?.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 burdaki maksat havaların sıcaklığı ile ilgili olan gönül işlerinin, mevsimle birlikte değişeceğine parmak basmaktır! yoksa 14 saat gece oldumu soğuk ne yazar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Oh! bee.. Yaşa sen aslanım hocamıss.. Yoksam dediydimdi, acabam ben ölüdoğa'mı gereksiyom dediydim!.. Oh, amanin içimisim raatlamıştır haliyle.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 rahatlasın tabi canım! aşksız yaşanırmı? Herkes aşık olur ama aşık olduğu şey veya nesne farklıdır! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 birisine söylemek isteyipte söyleyemediğiniz şeyleri buyrun burda söyleyin.. kızdığınız,sewdiğiniz,nefret ettiğiniz... ne bileyim öle işte... tutarmı bilmiorm bende bi sayfa açıym dedim..bakalım zmnla görücez.. ben başlıyorum mesela... babama hep onu sewdiğimi söylemek isterim ama bi türlü yapamam nedense.. baba seni çok sewiyorum... ne guzel babani sevdigini biliyon bende babama hepp keske hic babam olmasaydin demek isterdim yada neden disariya karsi ilgiliymis gibi gorunursunki senin ne oldugunu bana sorsunlar.....ama biir gun diycemm.... ya ben bunu cok sevdim bisey daha edicegimm ilk sayfadaki ateistl yazilarini okuyunca aklima geldi... aleviyim ve alevileri igrenc insanlarmis gibi gosteren insanlardan ve cocuklarinada bunu bole asiyalayan ailelerden yanlis bilgilerle bizi elestirenlerden sirf sevdigim cocuk suni diye onu istemedigini soyleyen babamdan meshep ayrimina giren insanlardan cocugunu sadece aleviye veren insanlardan NEFRET EDIYORUM VE OMUR BOYUDA EDICEGIM.....ohhhhhhhh beeeeeeee....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ lavrukluvruk Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 Du BeNDe Bi İTiRaFTa BuLiNiM Mİ.........BENDE bulunuyorum bu siteye giriyorum her yere giriyorum ama bun si tede ne ne zaman yapilir neye nasil cvp yazilir ve neden yazdiklarim en sonda cikiyo BiLMiYoRUMMMMMMMMMM. BiRi bana YaRDiM etsun YaHuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ turkistan Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 19 Nisan , 2007 İtiraf ediyorum; inananlarını çoğunun kendini gizlediği ve kökenleri çok eski olan VAHDET-İ VÜCUT öğretisine çocukluğumdan beri inanıyorum ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ lost_hero Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Temmuz , 2007 Herkes aşık olur ama aşık olduğu şey veya nesne farklıdır! bu cumleyi yazan arkadaşı gerçeten tebrik ediyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ cimcime38 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2009 itiraf ediyorum erkeklerin bana bakmalarınından ve arkadaşlık tekliflerinden nefrettt ediyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 itiraf ediyorum,ben bir caniyim itiraf ediyorum tam Sercan nerede diyecektim ki,canemden mail tinnnnnnnnk dedi de lo gel buraya,bak bi daha Erzuruma gelmem itiraf ediyorum,hemen mutfağa geçip büyük buluşma için zaman çalmalıyım... bu arada nerde doktor,avukat itiraf ediyorum,ben o canı çooooooooook seviyorum gerçi kızdırdım ama Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 itiraf ediyorum uzun zamandır gelmedim büyümek icin biraz daha,ögrenmek icin icimdeki beni zor oldu başardım yenmek icin.... bu arada maviyi görmekte cok güzel burda oda bi itiraf aslında Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir direniş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 burdayım burda itiraf ediyorum para peşindeyım, maviden bulastı is iş iş.. Ve itiraf ediyorum hala ruşvet veriyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir direniş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 aa bu itiraf köşesi başka.. Maviı kaçalım burdan bizim ıtiraf koşesi nerdeydı yahu.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Itiraf ediyorum.. Itirafcilarin itiraflarini hic begenmedim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2009 burdayım burda itiraf ediyorum para peşindeyım, maviden bulastı is iş iş.. Ve itiraf ediyorum hala ruşvet veriyorum hahahha,neden benden bulaştı ki rüşvetçim benim aa bu itiraf köşesi başka.. Maviı kaçalım burdan bizim ıtiraf koşesi nerdeydı yahu.. he ya,yanlış yere toslamışım Itiraf ediyorum.. Itirafcilarin itiraflarini hic begenmedim öhü öhü öhü.... Teşekkürler Senyour,seni de burada görmek güzel. itiraf ediyorum bu akşam ben ben değilim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ su1974 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2009 Bende itiraf edeyim... hayatimi hala daha baskalari icin yasiyorum yaziklar olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.