Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Bugun ilgimi ceken cok seyler var.... Bir erkek arkadasla iliskilerden konusuyorduk ve kizlar evlencek erkek yok derken erkeklerin de evlencek kiz bulamadiklarindan sikayetci oldugu ilgimizi cekti. Erkekler bayanlardan ne bekler bayanlar erkeklerden ne bekler ? Bu zamanda ozgurluk ne kadar onemli ? Bir iliskide ozgur olmak nereye kadardir ? Tabiki herkese denisik cevaplar bu sorulari..... Bugun youtube dan Kavak Yellerini izledim Tek baktim turk dizisi. Nasil seyretme basladim ? Gecen sene Ingiltereden Almanya'ya dondumde annemlerde kaldim. Annem tam Turk hanimidir dizilerini hic kacirmaz. O zamanlar efe onu cok gulduruyordu bende mecburen butun dizilere bakarken Kavak Yellerinde kaldim devam bakmaya Bugun Au pair bulusmam var . Dondurma yemeye gitcem onlarla. Au pair bulusmalarini fazla sevmem ama ben artik yeni gruptayim bakalim bu grup nasil.... Burada burdaki arkadaslarla son zamanlar hic konusmadim. Ozledim sizi. Kimlersiniz bilirsiniz ben kacayim gorusuruz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Dun aksam au pair bulusmasina gitmem lazim di. Karanlik ve cok yamurlu bir havada. Zaten hic te gitmek istemiyordum ama mecbur oldugum icin bir urayim yarim saat kalip cikarim dedim. Gittim yollu nasil gordum bilmem beni gorduler, imzami attim geri eve gitcem. Arabayi suruyorum ama yol hic gorunmuyor helle sag camlar buhar ve yagmur icinde. Ben sag ya doncem karanlik isiksiz biryerde goremedim icim yolldan uctum cimenlik olan yere Yanimda telefon var ama kontor yok Nasil o arabayi ordan geri yolla cikardim bilmem ama ilk gittim kontor aldim sonra eve geldim. Araba karanlikta normal goruluyordu o yuzden bilmiyorum yandan araba ya birsey oldumu diye Bugun araba bende degil ama aksama koleje gitcem zaman bende olcak..... Insallah birsey olmamisdir. Cunku ne zaman tatil planlasam araba masraffi cikiyor benim tatil paramda yok oluyor bu aksam yagmur yamasinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi gideyim hava durumuna bakayim en iyise.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Güzel Angelim,seni unutmadım...seni özledim...bu kelebeği sıkıca yakala! ışığında sen varsın... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 angellllllllllllllllll nerdesın kıs bu aksam yoksun bakıyom bak ben geldım sankı onceden gelmıyomusum gıbı hem mavının verdıgı kelebege dokunma kıs senı kandırıyo o kıvılcımlar elektrık tır haa senı carpacak bu mavı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 angellllllllllllllllll nerdesın kıs bu aksam yoksun bakıyom bak ben geldım sankı onceden gelmıyomusum gıbı hem mavının verdıgı kelebege dokunma kıs senı kandırıyo o kıvılcımlar elektrık tır haa senı carpacak bu mavı bak sen;elektriğe zam geliyor bursercan;benim ki doğal kıskanma Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Güzel Angelim,seni unutmadım...seni özledim...bu kelebeği sıkıca yakala! ışığında sen varsın... Canim cok guzel cok sagolasin. Aslinda Kelebek yollaman komime gitti cunku bugun bebekle disariya ciktim gezdirdim. Bir Ormanlik gibi yerdi ilk defa gittim oraya ve aklimdan sen gectin. Orda bir suru Kelebek vardi ama senin sevmedigin hayvanlardan da bir suru vardi bende seni ozledim. Sercan seni burda gormedim bayadir ama zaten hep gorusuyoruz ozletemedim kendini Ama ozledim valla sizi jon'u seni ve maviyi bizim oyunlarimiz.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Sorry You say you’re sorry To her starry lit eyes Underneath the blue, blue skies You say you’re sorry But sorry doesn’t help No matter what you do It will all come back to you The happy The sad The fun The bad You say you’re sorry But she still cries For she knows she won’t be able to look into your eyes You say you’re sorry But sorry won’t cure a broken heart You’ll still be friends if she agrees But she doesn’t want to She won’t be able to handle it She says she’s sorry It doesn’t help You’ll miss her and you know that But you move on And take whatever life gives You think you’ll never forget that bad night You’re both sorry But you won’t see each other the way you use to You’ll be sorry for the rest of your life But life moves on And you forget Until one day when you meet again You’ll be happy, you both will Then you say those two words The same words that got you into this mess “I’m sorry” This time it’s different though You can’t let each other be You think “We’re made for each other… but how can it be?” For the time you were apart It brought you closer together And the words I’m sorry Are a thing of the past For now you say those three special words “I love you” Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Angel yok mu bunun Türkçesi bak sana çok güzel mısralar...umarım beğenirsin?Bursecan geldi (gördün mü?) Ankara'ya Öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar, Buz tutardı resmi yalanlar... Kimse keman çalmaz belki ama Çok keman çalınsın balolarında Diye yapılmış Gri Sisli Binalar... Alnının ortasında Ciddi bir devlet asabiyeti. Çok kötü günlermiş gibi en genç zamanlar, Bu zulüm bu sevda bitmezmiş sevmek Bir halkı sevmekse aşk o zaman sevmekmiş! (biz bir şeyi delicesine severiz Ama tanrım neyi?) Kahve önü çatlak mozaik Bel kemiğine tehdit Kürsüler üstünde Çok sigara içen Öğrenciler Bir daha asla yaşayamayacağı Aşkları teğet geçerken Hep onu sevmeyenleri severek Hep onu sevenin gözlerinden Kalabalıklara kaçarak Karışarak toplumcu gerçekçi yalnızlıklara, Yüksek rakımlarda çatlamış dudaklarını Bir izmirli güzele dayatmak varken (Hep kardeş olacak değiliz ya, Yaşasın halkların sevgililîğî!) Soyut bir sevdaya Beşik kertilmiş olan Dağda çoban, Şehirde şark çıbanı sayılan, Fırat'ın büyük elleri Ararat'ın kız yelleri Cilo'nun derin nefesleri Hülasa kente hukuk mukuk okun Mümkünse o arada da memleketi kurtarmaya gelmiş Anadolu çocukları, Ankara' ya Öyle yakışırdı ki kar Asfaltlar ışıldar, Buz tutardı resmi yalanlar Belki balkona Kar seyretmeye çıkar diye Sevdiğimiz kızlar Çok dibimiz donmuştur Ve çoğu zaman Bu kar mevzuu Kızlara yeterince ilginç gelmemiştir Hiçbir şey Kapalı bir dükkan kadar Hüzünlü gelmez insana Ankara'da, Yoksa bugün bir hayat Yaşanmayacak mı duygusu çöker bütün bozkıra. Kimse keman çalmaz belki Belki bu fiim hiçbir zaman O kadar fiyakalı olmayacak ama Hiçbir lahmacunda O okul yolundaki üçüncü sınıf lokantadakinin Tadını vermeyecek bir daha Çok daha iyilerini yedim sonra Bizzat Urfa'da hatta Ama hiçbirinde O kadar aç oturrnadım sofraya Ankara'ya Öyle yakışırdı ki kar Çok yabancı bir soluk duyulur bazı Bilinmez bir dilin ıslığından Anla ki sıkıldı bizim konsolosluktaki konuklar Öyle deme Ankara'yı sevmeyene bir zulümdür Bu kadar insanın neden Ankara'yı sevdiğini anlamadan Ankara'da yaşamak Yollarına hep sevdiğimiz insanların Adlarını vermediler ama Biz her duvara Bilvesile onların adını yazarak yaşadık Kül ve betondan mürekkep Yaşadıkça yaşanılası gelen O tuhaf bozkır kokusunda. Ankara'ya Öyle yakışırdı ki kar. Asfaltlar ışıldar... Bir günden bir sürü gün yapan Mesai saatlerinde hiçbir şey yapan Hiçbir şey alıp hiçbir şey sunan Rakıyı bol sulu içen Dokunmasın için deği! Çabuk bitmesin dîye devletimin tekel rakısı, Hep kağıtlara bakarak, Hep kağıtlardan bakarak Hem Neşet Ertaş' ı hem Bülent Ersoy' u Aynı anda sevmeyi başararak, Karısının bayat ekmeklerden yaptığı tatlıyı Çok beğenmeyerek ama Yine de bu tasarrufunu takdir ederek Boynu hep kıdemli bir atkının içinde saklıyken Hep bir şeylere birilerine küsmüş gibi Yürüyen... Memurlar....... Ankara'ya Öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar, Buz tutardı resmi yalanlar... Biz, Şimdi kapalı birr kuruyemişçi Dükkanının -ki bütün plan kar altında Tuzsuz ay çekirdeği çitieyip Yanı sıra bafra içmektir- Kötü ışıklandırılmış vitrininden Umutsuzca içeri bakan, Kimliği gereğinden fazla sorgulanmış, Merhabadan çok çıkar **** kimliğini denmiş, -yani sistem kendi verdiği kimliği Zırt pırt geri istemektedir- Doğduğu yer yüzünden Doğuştan kavgacı zannedilen ama Pek çoğu kavgadan nefret eden Kavgacı Esmer Cesur Korkak Çoğu kürt Çoğu türk Çocuklardık... Ankara'ya Öyle yakışırdı ki kar.... Ha sonra Belki Ahmed Arif'in aklına Hiçbir şairin aklına gelmeyecek -çünkü hiçkimse bir daha ankara'' yı O'nun kadar sevemeyecek -bir şiir islenir: Kar altındadır varoşlar Hasretim,nazlıdır ankara..... Ustam yine sen bilirsin ama Hangi aralıkta bir şair ölmüşse İşte o,en netameli aydır bence. Ankara'ya Öyle yakışırdı ki kar... Asfaltlar ışıldar... Yalanlar... Şimdi ve sonra Ne zaman Ankara'ya kar yağsa Elim gönlüm, Çocukluğum buz tutar. Şiir: Yılmaz Erdoğan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Bir Kadını Ağlatmak Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra. Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte. Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın ağlar; hem de çok! Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü. Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler. Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar ağlamazlarsa, ölürler. İçlerindeki zehirdir onları öldüren! Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki! Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları. Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar. Zaman geçer sonra. Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı... Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür.. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan... İnsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye; hepsi kariyer derdinde olan. Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar. Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar. Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların. E o zaman niye sarılsınlar ki! Niye sarılalım ki! Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur. Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır. Bilin ki, artık aşkın olmadığına inanmıştır. Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır. O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü! Yılmaz Erdoğan sevygiyle angel Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 guzelmis sercan mi geldi gormedim . SERCANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN yardim et soruma Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Bir Kadını Ağlatmak Bir kadını ağlatmak çok zor değildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazıya... En az erkekler kadar yani! Ama bir kadını yürekten ağlatmak zordur. Eğer bir kadın yürekten ağlıyorsa, ağlatan onun yüreğine ulaşmış demektir. Ama o yüreğin değerini bilememiş olacak ki ağlatan, gözünü bile kırpmadan teker teker batırır iğnelerini yüreğe! İşte o zaman koca bir yumruk gelir oturur boğazına kadının. Yutkunamaz, nefes alamaz; çünkü o koca yumruk canını çok acıtır. Gözleri buğulanır kadının sonra. Ağlamayacağım, der içinden. Ama engel olamaz işte. Çünkü yüreğine ulaşmıştır birileri ve iğneler saplamaktadır.. Bu acıya ne kadar karşı koyabilir ki bir kadın. İnce ince süzülür yaşlar gözünden; önce birkaç damla, sonra bir yağmur seli... Ve kadın ağlar; hem de çok! Sanmayın ki gidene ağlar kadın! Gidenin giderken koparttığı yerdir onu ağlatan, orada bıraktığı yaradır. O yaranın hiç kapanmayacağını, kapansa bile izinin kalacağını bilir kadın; o yüzden ağlar. Ama bilir misiniz, ağlamak kadınları olgunlaştırır. Her damla, daha çok kadın yapar kadınları. Her damla bir derstir çünkü. Bazen kadınlar ağladığında çoğu insan, ağlama niye ağlıyorsun ki, değmez onun için derler. Bilmediklerindendir böyle demeleri. Çünkü yürekleri acıyan kadınlar ağlamazlarsa, ölürler. İçlerindeki zehirdir onları öldüren! Ağlayarak o zehirden kurtulur kadınlar, o irini temizlerler yaralarındaki! Çünkü bilirler, o irin temizlenmezse iltihaba dönüşür yaraları. Dönüşmemesi lazımdır oysa. O yüzden de bolca ağlarlar. Zaman geçer sonra. Kadınlar kendilerine sarılmayı öğrenirler. Umarım öğrenirler, yoksa ruhlar sapkın yollara çarpar kendini. Sapan ruhların doğru yolu bulması da yeni acılar demektir. Bunu bilir kadınlar, o yüzden eninde sonunda öğrenirler kendilerine sarılmayı... Çok ağlayan kadınlar, bir çok şeyden vazgeçen kadınlardır aslında. Her damla olgunlaştırır kadınları evet ama olgunlaştıkça o safça inandıkları aşk gerçeği onların gözünde küçülür.. Küçüldükçe değerini yitirir ve işte o zaman kendilerine sarılıp, yeni bir kadın yaratırlar kendilerinden. Güçlü, yenilmez, mağrur ve aşka inanmayan... İnsanlar soruyorlar çoğu zaman neden bu kadar çok bekar kadın var diye; hepsi kariyer derdinde olan. Çünkü inançlarını yitirdi o kadınlar. Zamanında yüreklerine o kadar çok iğne saplandı ki, o kadar çok ağladılar ki! Artık kendilerinden başka bir doğru olmadığına inanıyorlar, o yüzden kendilerine sarılıyorlar. Çünkü biliyorlar ki sarıldıkları adamlar onları hak etmedi; hem de hiçbir zaman! Hep bir çıkarları oldu sarıldıkları adamların. E o zaman niye sarılsınlar ki! Niye sarılalım ki! Etrafınızda yürekten ağlayan bir kadın varsa bilin ki olgunlaşıyordur. Bilin ki, gerçekleri kabul etmeye başlamıştır. Bilin ki, artık aşkın olmadığına inanmıştır. Bilin ki, sarılacak tek bir doğrusu kalmıştır. O da kim, ne diye sormayın artık. Çok ağlayan kadınlar, eninde sonunda kendilerine sarılırlar çünkü! Yılmaz Erdoğan sevygiyle angel tesekkur ederim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 hiiiççç geçerken uğradım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 HEP YOLLARDA Yağmur yağıyordu, Bindiğim otobüsün camına... Sessizce... Sakince... Sesi gelmiyordu damlaların... Gecenin karanlığını temizliyordu sanki... Düşüncelere dalmışım yağmuru izlerken... Her metrede,sokak lambalarının ışığı vurur yüzüme... Bir tek yıldız yok gökyüzünde... Sanki hepsi kayıpta gitmiş gibi... Hep yollarda geçse ömrüm... Hiç gelmese son durak... Görmesem hiç insanları... Özlemesem hiç geçmişi... Arkama bakmadan gitsem, Yalnızca gitsem... Yağmur yağsa hep... Şemsiyesiz dolaşsam yollarda... Islansa saçlarım... Duymasam adımlarımı... Hep yollarda geçse ömrüm, Hep yağmurda... Sema GÜRBÜZER Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı? Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı? Victor Hugo valla bi anlamı yok sadece paylaşmak istedim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Ağlamak İçin Gözden Yaş mı Akmalı?Ağlamak için gözden yaş mı akmalı? Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı? Sevmek için güzele mi bakmalı? Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı? Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır? Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı? Hırsızlık; para, malmı çalmaktır? Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı? Solması için gülü dalından mı koparmalı? Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı? Öldürmek için silah, hançer mı olmalı? Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı? Victor Hugo valla bi anlamı yok sadece paylaşmak istedim.. Iyiki de paylasdin anlami olmasina gerek yok ki zaten Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Haklısın dostum önemli olan paylaşmak... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Tam Angelime bişeyler yazacaktım ki,annem aradı ya ben annemi çok özledim;sana verecek armağanda bu özlemey yenildi...mazur gör canım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2008 Anneler onemlidir ...... anne dedi de ben annemi yine bir sene gormedim ve bayadir da gorusmedim aklima geldi bu dusunce simdi Anne'ne bendende selam soyle sor bakayim sana neden bir turlu yemek yapmayi ogretememis Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2008 Anneler onemlidir ...... anne dedi de ben annemi yine bir sene gormedim ve bayadir da gorusmedim aklima geldi bu dusunce simdi Anne'ne bendende selam soyle sor bakayim sana neden bir turlu yemek yapmayi ogretememis Alla Alla,sanki hanfendi çok iyi biliyor ya ben en azından makarna yapmasını biliyorum hoş tek yapabildiğim yemek,allahtan arkadaşlar ramazanda evde bırakmıyor beni,yoksa makarna olurdum hem annem,yemek yapamadığını kimseciklere söleme demişti yaaaaaaaa! Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Alla Alla,sanki hanfendi çok iyi biliyor ya ben en azından makarna yapmasını biliyorum hoş tek yapabildiğim yemek,allahtan arkadaşlar ramazanda evde bırakmıyor beni,yoksa makarna olurdum hem annem,yemek yapamadığını kimseciklere söleme demişti yaaaaaaaa! Kiz sen Sercan la jone zaten hic inanma ben yemek yapmasini tabiki biliyorum sana cekmemisim yani Ama Turk yemekleri fazla yapmiyorum burda zaten hic Turk bakkali da gormedin yani.... Iyi demis annen tabiki deme kimseye ben senin yerine diyorum nasil olsa Bu arada nasilsin canim ? he bide guvenini bozmadin sen anlatirim sonra simdi yoksun burda seni valla biraz tanimisim helal olsun bana Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Kiz sen Sercan la jone zaten hic inanma ben yemek yapmasini tabiki biliyorum sana cekmemisim yani Ama Turk yemekleri fazla yapmiyorum burda zaten hic Turk bakkali da gormedin yani....Iyi demis annen tabiki deme kimseye ben senin yerine diyorum nasil olsa Bu arada nasilsin canim ? he bide guvenini bozmadin sen anlatirim sonra simdi yoksun burda seni valla biraz tanimisim helal olsun bana İyiyim canım,sen nasılsın,iyisin inşallah ne güveni cane? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 sana biri beni sordun da kendisi ne angele sor demisin o yuzden dedim sana guvenilir bu konuda diye Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Burasi Navy Pier Chicago'da. Bugun birazdan hazirlanip oraya gidecegim bazi arkadaslari son kes gormeye. Zamanlari gelmis kendi vatanina gitmeye. 5 kisiyi Universtede tanimisdim ve bu son gorusmemiz olcak o yuzden butun kizlari topladik ben ve baska bir arkadas Navy Pier de guzel bir Lokanta bulup yemek yicez sonra sini bilmiyoruz ne olur. Bizler ilk bulustumusta isimlerimizi aklimiz da tutammiyorduk 5 kisi 5 denisik Ulkeden oldumuz icin kendi Politikamizi yapalim demistik. Turkiye, Almanya, Australia, Austurya, Isvicre ve Guney Afrika. Bugun Almanya yanimizda olmucak donmus Ulkesine Hic kimsenin bilmek istemedi seyleri anlatiyorum ama benim Ani Defterim demi istedimi yazarim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ bursercan Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2008 kıs guzel yerlere benzıyo buralar benıde gotursene buralara Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.