Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2009 /.............simdilik kactim gorusuruz Allahın emriyle git git tatlım Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 26 Şubat , 2009 hello uzayli arkadasim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2009 Bu Angel'in...Sercan yokken verem sana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2009 Bu Angel'in...Sercan yokken verem sana Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2009 Pişttt duydum ki seni düşünmemişler bende kıyamadım sana..forumda 3 kişiye yemek hazırladım 1 .....sen ...hadi çabuk otur godzi ve bursercan gelmeden ......................afiyet olsunnnnn..... Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 CHICAGO HOG Butcher for the World, Tool Maker, Stacker of Wheat, Player with Railroads and the Nation's Freight Handler; Stormy, husky, brawling, City of the Big Shoulders: They tell me you are wicked and I believe them, for I have seen your painted women under the gas lamps luring the farm boys. And they tell me you are crooked and I answer: Yes, it is true I have seen the gunman kill and go free to kill again. And they tell me you are brutal and my reply is: On the faces of women and children I have seen the marks of wanton hunger. And having answered so I turn once more to those who sneer at this my city, and I give them back the sneer and say to them: Come and show me another city with lifted head singing so proud to be alive and coarse and strong and cunning. Flinging magnetic curses amid the toil of piling job on job, here is a tall bold slugger set vivid against the little soft cities; Fierce as a dog with tongue lapping for action, cunning as a savage pitted against the wilderness, Bareheaded, Shoveling, Wrecking, Planning, Building, breaking, rebuilding, Under the smoke, dust all over his mouth, laughing with white teeth, Under the terrible burden of destiny laughing as a young man laughs, Laughing even as an ignorant fighter laughs who has never lost a battle, Bragging and laughing that under his wrist is the pulse. and under his ribs the heart of the people, Laughing! Laughing the stormy, husky, brawling laughter of Youth, half-naked, sweating, proud to be Hog Butcher, Tool Maker, Stacker of Wheat, Player with Railroads and Freight Handler to the Nation. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Pişttt duydum ki seni düşünmemişler bende kıyamadım sana..forumda 3 kişiye yemek hazırladım 1 .....sen ...hadi çabuk otur godzi ve bursercan gelmeden ......................afiyet olsunnnnn..... gercektente canim sen olmasan Turk yemek yolluyan olmuyor .....tesekkur ederim Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2009 CHICAGO HOG Butcher for the World, Tool Maker, Stacker of Wheat, Player with Railroads and the Nation's Freight Handler; Stormy, husky, brawling, City of the Big Shoulders: They tell me you are wicked and I believe them, for I have seen your painted women under the gas lamps luring the farm boys. And they tell me you are crooked and I answer: Yes, it is true I have seen the gunman kill and go free to kill again. And they tell me you are brutal and my reply is: On the faces of women and children I have seen the marks of wanton hunger. And having answered so I turn once more to those who sneer at this my city, and I give them back the sneer and say to them: Come and show me another city with lifted head singing so proud to be alive and coarse and strong and cunning. Flinging magnetic curses amid the toil of piling job on job, here is a tall bold slugger set vivid against the little soft cities; Fierce as a dog with tongue lapping for action, cunning as a savage pitted against the wilderness, Bareheaded, Shoveling, Wrecking, Planning, Building, breaking, rebuilding, Under the smoke, dust all over his mouth, laughing with white teeth, Under the terrible burden of destiny laughing as a young man laughs, Laughing even as an ignorant fighter laughs who has never lost a battle, Bragging and laughing that under his wrist is the pulse. and under his ribs the heart of the people, Laughing! Laughing the stormy, husky, brawling laughter of Youth, half-naked, sweating, proud to be Hog Butcher, Tool Maker, Stacker of Wheat, Player with Railroads and Freight Handler to the Nation. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2009 gercektente canim sen olmasan Turk yemek yolluyan olmuyor .....tesekkur ederim saki yollasakta yiyebiliyormuş gibi 50 gram kaldın yemeye yemeye Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mart , 2009 saki yollasakta yiyebiliyormuş gibi 50 gram kaldın yemeye yemeye biliyorum o yuzden Turkiye'ye gelcem ki sen beni yemege gotur Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2009 Sercan yemekte ne var! Cevizli incir lokumu varsa ben de gelirim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2009 Canım benim,neredesin az önce msn'de gördüm ki,bağlantı kesildi.Msn adresim de sorun var,onun için yanıt yazamadım...öptüm seni canım. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Sercan yemekte ne var! Cevizli incir lokumu varsa ben de gelirim Sercan yem ekleri seciyorsa Manti vardir mutlaka tabiki o yiyerken biz bakicaz anlaminda paylasmaz asla Canım benim,neredesin az önce msn'de gördüm ki,bağlantı kesildi.Msn adresim de sorun var,onun için yanıt yazamadım...öptüm seni canım. bugun gelirsen ugra ben orda olurum 2 saatline Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 26 Mart , 2009 Olamaz gene mi Mantı Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2009 Dost Dediğin Dost dediğin Dostun yüreğinden geçeni bilmeli Dost dediğin Dostunu karşılıksız sevmeli Dost dediğin Verecekse almadan vermeli Dost dediğin Yüreği kan ağlarken, dost için gülmeli Dost dediğin Kara toprak gibi sadık kalabilmeli Dost dediğin Sığınacak yerin yoksa kucağını açabilmeli Dost dediğin Güne sıcak bir güneş olup doğabilmeli Dost dediğin Geceye parlayan yıldız olabilmeli Dost dediğin Sırtını yasladığın asırlık bir çınar Dost dediğin Gerektiğinde bir kalkan olabilmeli Dost dediğin ***** kurşuna göğsünü siper yapabilmeli Dost dediğin Velhasıl dost olduğunu bilmeli Dost dediğin İki yüreği bir beden sayabilmeli Ben herkese dost demem Benim dostum Yüreğimin sesini uzaklardan duyabilmeli Dost o zaman dosttur Dost dediğin Bir batında doğan kardeş bile olabilmeli S.ÖZALAŞAN For Nelli and Sirin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2009 karni ac olanlar buyursun Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2009 bunu kayitlamam lazim : Ben ve NELLI ben: die war eine goettin nelli: wie hies sie denn ... ben: nyx Nelli: wie nichts , sie hat kein Namen ? ben ( bakiyorum deli mi bu gibi ); sie heiss nyx Nelli; ok aber... wie sie hat kein Namen ??? Ben: N-Y-X Nelli : ach sooooooooooo Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 karni ac olanlar buyursun Sofra eksik yav :angry: Zaten gitti elinden pizza da ohh canıma değsin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Sofra eksik yav :angry: Zaten gitti elinden pizza da ohh canıma değsin Kız kaç buraya,Sercan bişey bırakmayacak sana Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2009 Sofra eksik yav :angry: Zaten gitti elinden pizza da ohh canıma değsin ne eksik orda biliyormusun ? Senin bana alacagin Pizza Kız kaç buraya,Sercan bişey bırakmayacak sana Mavim ya yazin gel Sercanin onunde butun yemekleri yiyelim ona bir damla bile birakmadan... hak ediyor cunku Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2009 Canım,Sercan gelsin ona kendi elimizle mantı yapalum sonra hepisini ona yedirelim şimdiden Sercan için hastanede yer ayırıyorum,neme lazım yer bulamayız Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2009 Canım,Sercan gelsin ona kendi elimizle mantı yapalum sonra hepisini ona yedirelim şimdiden Sercan için hastanede yer ayırıyorum,neme lazım yer bulamayız yapalim valla ama ben yemek yapmayi ogrenmeye basladim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.