Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2008 Mutluluk hep seninle olur yeterki sen ne olduğunu bil . Güzel söz ama burayı her açtığımda canım kurabiye istiyor Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2008 Etrafında seni ilgiyle izleyen, takip eden biri var, hala farketmedin mi? yok edemedim henüz Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2008 Günler hey aynı gibi görünsede farklıdırlar. ya bu şans kurabiyeleri içimi okuyor Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 20 Haziran , 2009 İş güç derken seni sevenleri unutma. Yav cuk dedi oturdu tam yerinde,bu aralar sürekli şikayet alıyorum bu konuda sevenlerimden adım aramaz sormaz hayırsıza çıktı... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2009 Güzelliklerinizi insanlar anlasın ,siz anlatmayın. süpermiş Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Mutluluk hep seninle olur yeterki sen ne olduğunu bil . Güzel söz ama burayı her açtığımda canım kurabiye istiyor yanlış burçta kırmışsın, sen oğlaklara takıl Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 yanlış burçta kırmışsın, sen oğlaklara takıl İnanmıyorummmm....hahahahaha... ilk kurabiye kırışımdı.... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 benim de ilk kurabiye kırışım oğlak tı ama tadını çıkartamadan kovuldum.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 yanlış burçta kırmışsın, sen oğlaklara takıl İnanmıyorummmm....hahahahaha... ilk kurabiye kırışımdı.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 benim de ilk kurabiye kırışım oğlak tı ama tadını çıkartamadan kovuldum.. Sadece şaka yapmıştım ben... Alıntı
Φ modernjames Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2010 Sadece şaka yapmıştım ben... ben sadece sen orada bu gün kurabiye yemeye gitmişsin diye girdim. girmişken bir de ben kırdım kurabiye, ha oğlak ha balık ben pek kafaya takmam burçları.. bu arada şaka yaptığını biliyorum. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.