Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Anam sen nerdesin kız ? Yaşıon mu sen ? Bizim yiğen nerde ben geleli çok oldu ciğerim yiğenin kendi topiğinde nirde olcak ben en güzeli biliyomda sölemem.... erbayum senin ağzında bi bakla var ama çıkartamadın ne vakittir Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2008 ben geleli çok oldu ciğerim yiğenin kendi topiğinde nirde olcak erbayum senin ağzında bi bakla var ama çıkartamadın ne vakittir erbayımın ağzında baklamı var şu anda baklavayı tercih ederim ay çıkarsın o baklayı Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 en yakışıklısı sedelina en güzeli de sardunyam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 egzorsıst cıdden yakışıklı,boylu poslu bır arkadaşımdır..canlı tanığıyım da (forumdakı bekar kızlarımıza duyuru) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 iyi ya bende bekar erkeklere tavsiye edeyim seni o vakit seninde benden aşağı kalır yanın yok Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 bilmem Millet yollayin resimlerinizi bana diyim kim guzel kim yakisikli Alıntı
Φ jhonywalker Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Herkesin sevdiği kendine güzel,yakışıklı''dır.. SaygıLar.. Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2008 natalia çirkinim, çirkefim senin güzeller arasıda ne işin var Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 natalia çirkinim, çirkefim senin güzeller arasıda ne işin var Buraya layık görmüşler, naparsın.. Alıntı
Misafir Değil Öyle Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Benden sonra, en yakışıklı olan üye Yakışıklı rumuzlu üye. Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Benden sonra, en yakışıklı olan üye Yakışıklı rumuzlu üye. Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Benden sonra, en yakışıklı olan üye Yakışıklı rumuzlu üye. Yok daha neler sizler daha yakisiklisiniz, yeryuzunde tum canlilar hem guzeldir hemde yakisiklidir hepsi birbirini tamamlar Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Yok daha neler sizler daha yakisiklisiniz, yeryuzunde tum canlilar hem guzeldir hemde yakisiklidir hepsi birbirini tamamlar teşekkür ederim değil mi ya Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Aynen parmak basiyorum yazimin altina ama daha cok pc ekraninda cikiyor parmagimin izi Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2008 aldık imzayı bu forumun en yakışıklısı ''yakışıklı''yuk yuk ''değil öyle''den sonra ikinci anladık yane Alıntı
Φ bLeedinq_me Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2008 Buraya layık görmüşler, naparsın.. isyan mı etsem napsam yada şikayet mi etsem seni Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 isyan mı etsem napsam yada şikayet mi etsem seni Valla keyfin bilir.. İster isyan et, ister ayaklanma çıkar yani bilemiorum Alıntı
Misafir Değil Öyle Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Bu forumda ruhunu ve zekasını en güzel bulduğum kişi MAVİ OLMAYAN GÖKYÜZÜ Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Bu forumda ruhunu ve zekasını en güzel bulduğum kişiMAVİ OLMAYAN GÖKYÜZÜ çok teşekkür ederim,öleyimdir azcık gerçekten çok teşekkür ederim. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 çok teşekkür ederim,öleyimdir azcık gerçekten çok teşekkür ederim. azcik mi yoooooooo guzelsin sen guzelsin Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 azcik mi yoooooooo guzelsin sen guzelsin hele bak cadı sen çoooooooook daha güzelsin Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 simdi ben mi yoksa yanimda olan gercek cadimi daha guzel Sercana bakarsak hemen hemen ayniyiz sadece renkden denisiklik var Alıntı
Φ EMRE KEMER Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2009 yakışıklı olarak bursercan güzel olarak valla kızları görmedim görürürsem söylerim Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2009 En güzel sedelina.. Alıntı
Φ ~ siLencé.y Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2009 yeniyim kmSei tanımıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.