Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Forumun ucmayan kusu kg Kirlangicin dogum günüymüs bugün... Sevgili Kirlangic dogum günün kutlu olsun daha nice mutlu, huzurlu, nese dolu yillara.... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 nice mutlu yıllara, dogum günün kutlu olsun kırlangıc... Alıntı
Φ Kedim_7_beni Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 MUTLU YILLAR Parti yoqmmuu Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 ah canım benim 1 yaşınada bir dişiyle girermiş...ahh bakın yürüdü doğum gününde yürüdü......aguu guguuu... mutlu yıllar.... şansın bol bahtın açık olsun..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Allah hayırlı ömür versin.. Herşey gönlünce olsun... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2006 ömrün kırlanğıç kadar masum, onun kadar özgür ama onun kadar kısa olmasın Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ya aslında 3 ocak 2006 dır.doğum yıllarında 2006 yoktu.. eski kırlangıc ümitsizlikten öldü de..yeni bir kırlangıç olsun istedim.. son konuşmayı yaptım ve bitti.. dolayısıyla 1 yaşında degilim aslında.. yeni doğdum.. bu yeni hayatımda asla ama asla.......... bu arada hepiciğinize teşekkür ederim.. Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 canım benim bacıların bacısı doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun....... Alıntı
Φ mara bulge Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 geç oldu kusura bakma mutlu yıllar.. her şey gönlünce olsun Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 ya varya süpersiniz... ben bu forumda varlığımla yokluğum bir sanıyordum.. sanal ortamda arkadaşlıkmı olur diyordum.. çooook teşekkür ederim.. benim gibi bi ümitsiz vakayı kabul eettiğiniz için.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 olur mu kırlangıç.bire bir diyaloglarımız olmasa da iletilerimizi takip ediyoruz ve hala bu forumdayız bu yeterli değil mi? Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 haklısın aslında da ne bileyim şaşırdım işte... Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 doğum günün kutlu olsun kırlangıç yeniden doğdun he ööle olsun bakalım uyusunda büyüsün nenniiiiii tıpış tıpışş yürüsün nenniiiiiii Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 doğum günün kutlu olsun kırlangıç yeniden doğdun he ööle olsun bakalım uyusunda büyüsün nenniiiiii tıpış tıpışş yürüsün nenniiiiiii sağol varol da nerelerdesin yaw. ben seni pek az görür oldum.. doğum günü hediyem Nejat İşlerle akşam yemeğiydi.. bilmem anlatabildim mi?? Alıntı
Φ TANİA HAYDE Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 sağol varol da nerelerdesin yaw. ben seni pek az görür oldum.. doğum günü hediyem Nejat İşlerle akşam yemeğiydi.. bilmem anlatabildim mi?? bilmem ki anlatabildinmi nejat la olan akşam yemeğini hadi anlamış olalım bakalım Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Rabbim sana hayırlı ömür versin. yeni yaşını kutlarım..sevgiler Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Sen şimdi yeni doğdun dimi, aradan 4 gün de geçmiş dur seni şu ağaçatan aşağı atalım bakalım uçacanmı? şaka bi yana yeniden doğmana sebep olan şeyler bi daha başına gelmesin! Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2006 rönesansın hayırlı ve kutlu olsun. nice yıllara Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 d.günün mübarek olsun Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 ay ay ay ay kırlangıcımız doğumuymuşda haberimiz yok afedersin ya mutlu yıllar Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 yahu kırlangıç sen kaç günde doğdun? mutlu yıllar Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2006 doğmadı o bi kerem yumurtadan çıktı, kuşların plasentası olmaz! Plasentalılar için doğum tabiri kullanılır Ukela iş başına Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.