Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2010 Bu ne yaw? Duyan gelmiş gibi be.... Bi ben eksikim o tırnakların üstünde.... Tamam senin olduğun modelden ben yaptırırım öyleyse... Alıntı
Φ Hatun Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2010 Hepsi cok güzeller;Sanat eseri olarak el emegi göz nuru. nakis gibi islenmis hepsi. Fakat günlük hayatimda düsünemiyorum bu tirnaklari , hijyenik degilller ve rahat hareket edemez insan. kullananlar nasil basariyor acaba? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2010 Bende rahat ve kullanışlı olacağını sanmıyorum..Sadece görsellik sergileniyor.. Düşünsenize erkek arkadaşınızın yanına böyle tırnaklarla gitseniz,çırmıklarınızdan kesin korkar ve bahaneyle sizden uzaklaşır Geçen gün bir bayanda gördüm ama bu kadar abartılı değildi kısa tırnaklarında şeffaf oje ve sadece iki tırnağında kırmızı çıtı pıtı bir çiçek vardı..Hoş görünüyordu.. Alıntı
Φ lenntos Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2010 bayıldımm tam benlik Emek vermisler,güzel ama kullanilamaz.Vitrinde seyredilir Alıntı
Φ lenntos Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2010 Simdi dogru yere yazacagim galiba emek verilmis,güzel görüntü ama kullanilamaz biraz abartilmis,vitrinde seyredilir Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2010 Simdi dogru yere yazacagim galiba doğru yeri yakaladın Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2011 Yeni bir tırnak süsleme yöntemi öğrendim malum yaz ve ben yazın ojesiz sokağa adımımı atmam. Anlatıyım size bunun adı "water marbling" oldukça kolay üstelik evde olan herşeylede yapabilirsiniz tek ihtiyacınız olan bir kap su renkli ojeler koli bandı ve kürdan Oda sıcaklığında olan suyu kaba koyun daha sonra tırnağınızın çevresini güzelce bantlayın ki kenarları oje olmasın daha sonra suya istediğiniz kadar oje damlatın ama çok çabuk olun ki oje suda kuruyup katılaşmasın kürdanla henüz kurumamış ojeye istediğiniz şekli verin ebru gibi birşey aslında sonra tırnağınızı o şeklin altına sokun ve çıkarın daha sonra da bantları elinizden soyun bunu ister tırnağınızda ojeyle yada ojesiz yapın ben siyah katman üzerine mavi ve morla değişik şekiller yaptım.İlginç ve sıradışı tırnaklarınız olacağından emin olabilirsiniz ama dediğim gibi çok hızlı olmalısınız ! İşte size bir örnek: Buradan videosunu izleyebilirsiniz. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2011 Tırnaklarınızda gazete deseni... Malzemeler: Önce düz renk ojenizi sürün Daha sonra tırnklarınızı tek tek alkole batırıp hızla gazete parçalarını yapıştırıp bir süre bekletin Veeee.... Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 Co-Admin Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2011 “çatlayan oje” Tırnaklarınızla da fark yaratmak istiyorsanız, size önereceğimiz renkleri kullanarak, çatlayan oje çılgınlığına hemen katılmalısınız! Moda sürekli değişiyor, değişen modanın yansımaları kozmetik ürünlerinde de görülüyor. Mesela bu senenin modası daha çılgın, daha canlı renkler hakim ve modanın genel geçer kurallarına karşı bir duruş var. Bu, makyajda kullanılan renklerden, oje renklerine kadar her şeyi etkiliyor. Çatlayan ojeler de, adeta modanın genel geçer kuralla karşı duruşunu destekliyor. Eskiden kırmızı oje marjinal sayılırken şimdi, neon renklerde french stili oje sürmek gayet normal karşılanıyor. Oje trendilerini belirleyen OPI ve Sally Hansen gibi markalar bu sene farklı bir yaklaşımla, bizleri “çatlayan oje”leriyle tanıştırdı. Tırnaklarınızda ebruli havası yaratan bu yeni ürün grubu ile artık siz de kıyafetinize uygun kombinasyonlar oluşturabilirsiniz. Nasıl mı? Elbette bunun da birkaç püf noktası var; Öncelikle tırnaklarınıza istediğiniz renkte ojeyi, normalde sürdüğünüz gibi sürün. Ancak bu rengin çatlaklar arasından görüneceğini düşünün ve rengi ona göre seçin. Metalik ya da parlak renkler çok daha hoş bir görünüm elde etmenizi sağlayacaktır. Sürdükten sonra iyice kuruması için bir süre bekleyin. Ojeniz kuruduktan sonra üzerine çatlayan ojenizi sürün. Çatlamaların oluşumunu göreceksiniz. Daha iyi sonuç alabilmek için seçtiğiniz ana renge kontrast oluşturacak bir ton seçin, kurumasını bekleyin. Son olarak da çatlak görünümünü güçlendirecek, “Clear Top Coat”unuzu sürün ve kuruması için bekleyin. Sonuç mükemmel olacak! Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Admin Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Bu tür tırnaklara bana hiç çekici gelmiyor.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Gönderi tarihi: 25 Mart , 2012 Bu tür tırnaklara bana hiç çekici gelmiyor.. Sadece tek bir tırnakta küçük bi nazar boncuğu yada çiçek şirin oluyor yaa..)) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.