Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

SEN BU FORUMUN......

karçiçeği_m

Önerilen İletiler

çözülecek bir sey yok kı bır resım sadece zaten gercek bır fotografta degıl bılgısayarda yapılmıs bır foto severım bunun gıbı fotolarıda o yuzden koydum bırde kucuk oldugu ıcın...

bak bır gızem kalktı bıle ;)

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

yaaw sen nıye bana hep sinirli diyorsun..

kı dedıgın boyle dedıgın her gun aslında cok ıyı oluyorum suanda da old gıbı... gercı uykusuzum yıne ama sorun degıl :P

ama nedense cogu defa burda bana sinirli dedin ve ben merak etmeye basladım nereden boyle bır kanıya varıyor dıye??

yanı ordan bakında (okuyunca) yazdıklarımı sinirli bırı yazıyormus gıbı okunuyor?

eger oyleyse dıkkat edecem bundan sonrada o yuzden soruyorum...

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

sana soru sordugum ıcın bır sey demedım...

ters anlamadım sen benım yazdıklarımı yanlıs anlamıssın kı Armana yazılmıstı onun anladıgına emınım bu yeterli...

gecmıs sayfalara bakarsan ıkı defa daha dedıgını gorursun...

foruma gelebılıyormuyumkı konusayım be nico, sadece sen degıl kımseyle konusamıyorum,messengera maıllere zor bakıyorum,sen bılıyorsun dun odev arasında konustuk bır ıkı satır o kadar :(

ama yınede dıkkat edecem bundan sonra yazdıklarıma sinirliymısım gıbı olması benı rahatsız eder once yanlıs anlasılmak ıstemem...

tesekkur ederım....

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.