Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Asabisi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 golgiden korkanı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Akşamlarıda aramızda olsa keşke dediğimiz... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Oyun topicinin kralı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ''Akşamlarıda aramızda olsa keşke dediğimiz...'' saolun saolun natalia bu forumun Almanca öğrenmeye çalışanı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 akşamları aramızda olamıyanıymış Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 bunu yeni öğreneni... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 heheheh desene ilgisiziyim ben buranın... yafu yok biliim de işte öleeee şeeey ettim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 heheheh desene ilgisiziyim ben buranın... yafu yok biliim de işte öleeee şeeey ettim.. iddaa da intere oynaayanı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 yok kesin berabere o maçç nostradamusu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ????????? bulamadım bısey... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 En gizemli üyelerinden birisin aslında.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 forumun kazanovası desem kızarmısın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 ben gizemli falan değilim ki bu forumda yani bu benım gızem kavramıma gore... golgıcım sen bu forumun nısan yagmurusun.. gercı son zamanlarda bende fazla gelemıyorum ama ole ne yapam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ arman Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 forumun kazanovası desem kızarmısın Kazan demediğine şükrederim.. Miyzal gizemli değilim diyorsun ama ben daha Avatarındaki kim ne onu bile çözmedim yaa. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 çözülecek bir sey yok kı bır resım sadece zaten gercek bır fotografta degıl bılgısayarda yapılmıs bır foto severım bunun gıbı fotolarıda o yuzden koydum bırde kucuk oldugu ıcın... bak bır gızem kalktı bıle Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 pek bi sinirlisi (bugün için) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 yaaw sen nıye bana hep sinirli diyorsun.. kı dedıgın boyle dedıgın her gun aslında cok ıyı oluyorum suanda da old gıbı... gercı uykusuzum yıne ama sorun degıl ama nedense cogu defa burda bana sinirli dedin ve ben merak etmeye basladım nereden boyle bır kanıya varıyor dıye?? yanı ordan bakında (okuyunca) yazdıklarımı sinirli bırı yazıyormus gıbı okunuyor? eger oyleyse dıkkat edecem bundan sonrada o yuzden soruyorum... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 forumun sinirli oldugunu kabuletmyeni Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 bana dicek bişey bulamamışsın o 1 gizem le ilgili bişeler demiş arkadaşlar onlaraıda biraz ters anlamışsın 2 ben daha önce demedim sana sinirli 3 benle konuşmuyosun artık.. 4 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 sana soru sordugum ıcın bır sey demedım... ters anlamadım sen benım yazdıklarımı yanlıs anlamıssın kı Armana yazılmıstı onun anladıgına emınım bu yeterli... gecmıs sayfalara bakarsan ıkı defa daha dedıgını gorursun... foruma gelebılıyormuyumkı konusayım be nico, sadece sen degıl kımseyle konusamıyorum,messengera maıllere zor bakıyorum,sen bılıyorsun dun odev arasında konustuk bır ıkı satır o kadar ama yınede dıkkat edecem bundan sonra yazdıklarıma sinirliymısım gıbı olması benı rahatsız eder once yanlıs anlasılmak ıstemem... tesekkur ederım.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 oy oy oy oy tamam sen sinirli değilsin pardonn özür dilerimm .ben burdayımm.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 o bu forumun en çalışkanı okulunu başaruyla bitirecek olanı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mizyal Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Mart , 2006 sagol nicom.. ama ben bıtmesını ıstemıyorum ki okulun hıc bıtmesın sonrası daha zor aktıf calısma hayatı.... sende bu forumun eglencelı forumdaslarındansın... nası bır cumle oldu bu yaawww Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.