Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Tüm kızdırdıklarını unuttuğum arkadaşımsın.. Sende de ruh yoksa bizler ölüyüz.. Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Forumun güzel yürekli, gizemli hatunusun... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu furumun bidenesisin....... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 bu calinti saymam sen bu furumun aplasisin Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 bu calinti saymam sen bu furumun aplasisin tamam ama çalmamıştım ki ben ödünç almıştım.... yaf ben niye apla oluyom apla sensin.....ben küçüküm...... sen bu furumun gurbet kuşusun........ Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu forumun neşe kaynağısın... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu forumun tatlı cadısısın sen bu forumun çıtırı olmuşsun ya noluyooo burdaa,sen kimsinn Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sen bu forumun en cici kizisin lem made küccül de cebime gir bare Günün siiri kizminda artik büyüdüm demissin ya, onüncün apla oldun artik dedim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Seni tanımıyorum kusura bakma zeyno... Ama mizyal bu forumun gerçekten birtanesidir.. Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 TEŞEKKUR EDERIM, SEN DE OYLESİN... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 aşkolsun neden kusura bakiim ewt mizyalin yazılarını bende zevkle okuyorum kralx sizde çok sevilen birisiniz bu forumda gibi geldi bana Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Boşver zeyno sevmek ve sevilmek özden olmadıkça kime ne fayda.. Bu forumda seni seviyoum diyipte arkadan kuyu kazanları çok gördük.. Bize lazım olan sevgiden çok insanlıktır.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 ya abiler aplalr ne olmuş yazılar karışmış........ ewet ya hepiniz bu furumun vazgeçilmezlerisiniz......... ben büyüdüm.......havır küçüküm ben büyümedim....... büyüyüp gerçeklerle karşılaşmak istemiyom...... Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Ben Bu Forumun Zamansız Gelen Davetsiz Misafiriyim Bir Varmışım Bir Yokmuşum Ama Sağ Olsun Arkadaşlar Ben Hep Varmışım gibi Kabullenmişler hepsine teşekkürlerimi sunuyorum saygılar efem... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 günün bu saatlerinde yığılma oluyo forumda Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Evet bu saatlerde yığılma olduğu doğru.. Aslında çoğu zaman yığılma olmasın diye girmiyorum ama..)) Oluyor işte..))) Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Pek SIK gelmedigin belli oluyo SLeonS oyunlari anlamion sen bu forumun nadirde olsa paylasimlari güzel olan arkadassin Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 BEN ACI BİBERİM, ŞEKER PANCARIM, BÖĞÜRTLEN GÜZELİM FORUMUNSA VAZGEÇİLMEZ YAGANE VUSLAT YÜREKLİSİSİN... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 sen bu furumun kedisisin....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Harbiden hasta oldum bu avatara ya..)) İyi isabet made.. Foruma renk geldi valla.. Sen bu forumun en güzel avatarlısıgillerdenisin..) Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 (düzenlenmiş) MEYDÜNÜM GİÜLÜM BALIM DİKENİM BÖCEĞİM SEN BENİM MONAGILLILİSABİYİK'IM AMA ARTIK PEK BI GÖZELSIN BEE SEN VAZGECILMEZSIN DAHA NE ISTIYON... YA SEDATIM BIR SANIYE GEC TIKLASAYDIN BEE SEN ÜSTADIMSIN BASKA SOZE NE GEREK... Tarih: 2 Ocak , 2006 Düzenleyen: mizyal Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sedatımmıı...)) O halde "mizyalim.." Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Sen bu forumun espiri yaptigi takitirde hakkaten de komik olabilen abisisin .... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 kral ve mizyal ikinizede teşekkür ederim........ ala sen mi varsın yukarıda kız ne diyem acep sonra diycen çaldın gene...... sen bu furumun hastasısın...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.