Φ about.you Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2010 Sen bu forumun kalbisin Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 Admin Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 Demirbaşıyım YSG! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 Demirbaşıyım YSG! Yangında ilk kurtarılacak... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 Admin Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 O zaman değiştirme hakkımı kullanıyorum... Kaptan olayım en son terkedeyim... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 O zaman değiştirme hakkımı kullanıyorum... Kaptan olayım en son terkedeyim... Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 2 Haziran , 2012 Radya sen bu formun en cok takip edilenisin kesinlikle 1 Alıntı
Φ Tinkerbell Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2012 sen bu forumun genç üyesisin 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2013 Bu oyunu çiçeeemmm başlatmıştı........ kendisine kucak dolusu sewgilerimi yollayam... 1 Alıntı
Φ bysteve Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 sen bu forumda benim tanımadığım birisin 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 sen bu forumda benim tanımadığım birisin sen; henüz hiç kimseyi tanımayan birisin.. (şüpheli!) ya da henüz.. kimsenin tanımadığı birisin.. (şüpheli!) ya da henüz.. kimliği deşifre olmamış (fekat nedense bu noktada asabileşmiş ) birisin.. 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 sen bu forumda benim tanımadığım birisin bu da taktı beni tanımadığınaaa...tanısan başın göğe mi erecek insan evladı.....bir ara gel tanışalım.... 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 İnteriM canım cigerim...olmazsa olmazım......ilk göz-ağrım.... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 İnteriM canım cigerim...olmazsa olmazım......ilk göz-ağrım.... sen de benim.. gaytan bıyıklı.. fidan boylu.. kadife donlu.. dahi asil soylu güzelimsin.. da ne ol'ceksin? düşmanların çatlasın düşmanların çatlasın.. oy ninnayı.. .. 1 Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2013 oyy ninnayııı ninnayı..gel oynayııı oynayııııı.... 1 Alıntı
Φ bysteve Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 evet tanımadığım kişi çok tanımak istemiyorum diye bişey yok amacım latife yapmak idi interlockta bunu anlayacak kapasite yok sadece şaka yapmak istemiştim kimseye taktığım felan yok,kimseyi tanımadığım zaten aşikar interlockun amacı başka galiba 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 evet tanımadığım kişi çok tanımak istemiyorum diye bişey yok amacım latife yapmak idi interlockta bunu anlayacak kapasite yok sadece şaka yapmak istemiştim kimseye taktığım felan yok,kimseyi tanımadığım zaten aşikar interlockun amacı başka galiba @@bysteve maaşallah sende de capacity ziyadesi ile.. tık tık 41 adet Yâ Sîn çocum eflâdım.. bendenizde goal çook at atabildiğine sen goal yeme omaç mı? eferin eferin.. sefildiğini bil he mi? öptüm by Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 konu başlığına geri dönelim he? admin'imiz kızmasın.. sen bu forumun ne idüğü belirsiz yepis yeni bi aza'sısın.. Alıntı
Φ bysteve Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 @@bysteve maaşallah sende de capacity ziyadesi ile.. tık tık 41 adet Yâ Sîn çocum eflâdım.. bendenizde goal çook at atabildiğine sen goal yeme omaç mı? eferin eferin.. sefildiğini bil he mi? öptüm by sevmeli mi seni anlamadım nedir türkçeden çalma bu kelimeler ingilizce yaz bari anlayalım sefil mi diyor yoksa sevil mi bu kelimeler 1 Alıntı
Φ bysteve Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2013 konu başlığına geri dönelim he? admin'imiz kızmasın.. sen bu forumun ne idüğü belirsiz yepis yeni bi aza'sısın.. yeni demek ne olduğu belirsiz demek değil yaşı 70 olanlar var çömezleri sevmeyen tanışmak anlaşmak çok zor değil daha öğreneceğin çok şey var bu çömezden 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.