Φ crazy mom Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2008 Farzedinki evlenmenize bir sey kalmadi...Istediginiz gelinlik turunun resmini ekleyin...Ben baktim ama hic zevkime gore yok :)Sanirim ben diktiririm 1 Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Ben kendim tasarladım kafamdan tasarımı bana ait olacak yani! Ama söylemem siz de yaptırırsınız sonra aynısından :D Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 aslinda bende tasarladim ama bende soylemem Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Ne kadar tasarımcı ruhluyuz biz böyle! Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Bugünkü aklım olsa kesinlikle hazır alıp kendimi garantiye alırdım çünkü çok çok iyi bir terzi olmadıktan sonra sonucun ne olacağını kestiremezsiniz,enfes bi model kötü bi dikişle berbat bi hala gelebilir. Hem şimdi piyasada çok şık ve kaliteli gelinlikler bulmak mümkün. Evet evet bi daha evlenirsem öle yapayım ben Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Benim beğendiğim gelinlikler bunlar,bakınca giyesi geliyor insanın... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2008 Bugünkü aklım olsa kesinlikle hazır alıp kendimi garantiye alırdım çünkü çok çok iyi bir terzi olmadıktan sonra sonucun ne olacağını kestiremezsiniz,enfes bi model kötü bi dikişle berbat bi hala gelebilir. Hem şimdi piyasada çok şık ve kaliteli gelinlikler bulmak mümkün. Evet evet bi daha evlenirsem öle yapayım ben Tamam ama ben piyasadilkilere hemen bir kulp takiyorum yok fiyonklari olmasa,yok az havada yok cok havada...Ben kesin gelinlik yuzunden evlenemem.... Bide bana gelinlik yakismaz gibi geliyor ben esmerim gelinlik beyaz zit oluruz :D Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Bi iki de benden olsun, sevgili kardeşlerimeee bunlar biraz enteresan ama ben boyle zevksizim işte Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 ayrıca sevgili candide sen de kendine esmer mi diyorsun, bak senden daha esmerleri de var ve gelinlik cok yakışmış sana da çok yakışacağından adım gibi eminim ayrıca krem rengi neden düşünmüyorsun aaaaa, beyazdan daha güzel bence esmerlere de daha çok yakışır. Ayrıcaaaa gelinlik ya işte herkese yakışıyor Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Benim beğendiğim gelinlikler bunlar,bakınca giyesi geliyor insanın... bırıncısının desenı guzelmıs guzelım sen onu al. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Bunların da dekoltelerine bayıldım... (özellikle sol baştakinin dekoltesi, ortadakinin de gelinliği hoş bence) ve saç aksesuarları ayakkabılar Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Ya gloria cok guzeller ama bazilari cok da guzel degil Bende kendi tarzimi biraz gosterecegim Bu nasil Gloria bu nasil....Bu tarz bir renk diyorsun dimi...Benim cok hosuma gitti yaa Evettt bundan istiyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Ya gloria cok guzeller ama bazilari cok da guzel degil Bende kendi tarzimi biraz gosterecegim Bu nasil Gloria bu nasil....Bu tarz bir renk diyorsun dimi...Benim cok hosuma gitti yaa Evettt bundan istiyorum tamam işte geçen sene kardeşim evlenirken, eşi için buna benzer bir gelinlik begenmiştim, gazetede görmüştüm, sonra ona da gösterdim o da çok begendi ve aynısından dikildi. Onun üzerinde görünce niyeyse yetmedi bana alamadım da hevesimi ben de giydim kaç defaaa çok hoş begendim, evet senin gelinliğin bu olsun Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 tamam işte geçen sene kardeşim evlenirken, eşi için buna benzer bir gelinlik begenmiştim, gazetede görmüştüm, sonra ona da gösterdim o da çok begendi ve aynısından dikildi. Onun üzerinde görünce niyeyse yetmedi bana alamadım da hevesimi ben de giydim kaç defaaa çok hoş begendim, evet senin gelinliğin bu olsun Nasil anlatacagimi bilmiyorum ama Hani tul olan yer alttan salinmis ve diger parcada ustte tutulmus ya o kisim guzel mi yoksa tuhaf mi ? Birde dugunde saclarin topuz olmasi sartmi ben salik sac istiyorum....Bana bukleli cok yakisiyor,sirin birsey oluyorum Son olarak ben hic topuklu giymedim,komik olurmu yuruyus bakimindan? Ama bu model cok guzel...Bizimkide gorsun Gloria soz seni sahidim yapacagim Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gözlerime inanamıyorum bu tıpkı bizim Figo'ya benziyor Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Nasil anlatacagimi bilmiyorum ama Hani tul olan yer alttan salinmis ve diger parcada ustte tutulmus ya o kisim guzel mi yoksa tuhaf mi ? Birde dugunde saclarin topuz olmasi sartmi ben salik sac istiyorum....Bana bukleli cok yakisiyor,sirin birsey oluyorum Son olarak ben hic topuklu giymedim,komik olurmu yuruyus bakimindan? Ama bu model cok guzel...Bizimkide gorsun Gloria soz seni sahidim yapacagim canım kim dedi sana topuz sevmiyorsan saçlarını topuz yapacaksın diyeee aaaa... sen bence aç saçlarını ve çiçeklerle süsle, duvak falan da takma ne gerek var yaaaa aaaa.... İlla duvak diyorsan da hani şöyle dantelli oluyor ya hani ondan yaptır alla allaaaa... yok ölee bişi al sana saç modelleri bak duvaksa da böyle ne bilim işte beeeeyyle bişilerrrr yanii ayakkabıya gelince valla rezil olursun oralardaaaa diyim bak, sen yine de cok topuklu giyme ya da al bir süre önceden deneme yürüyüşleri falan yap ya da şöyle rahatsız etmiycek topuk falan al... ne bilem işte.... ya candideciğim sanki hemen evleniyorsun heee.. du bi aceleye getirme beni zamanı gelince sırasıyla yavaş yavaş yaparız hepsini, daha şimdiden gelin saçını sordu yaaaaaa, o en son iş beeee ha o üstten tutturulmuş parçaya gelince az biraz tabii tuhaf bi havası var ne yalan diyim hani ne bileyim işte böyle Alman, İskoç geleneksel giysisi karışımı gibi Sen bilirsin canemmm begenmediysen değiştiririz. İnternette gelinlik çokkkkk Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yahu herseyi gectimde ben nasil 1 yil icinde zayiflayacagim Herkez arkamdan o ne sisko gelindi diyecek Topukluya gelinde antremanlara basliyacagim,yoksa bu boyla komik olur Ya dekoltelilerde cok guzelde olana Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 aaa dert ettiğin şeye bak beee şimdi bu modacılar var ya herşeyin çaresine bakıyorlar, gidersin bir modacıya, o sana ve vucuduna uygun öyle bir kesim hazırlar ki, bir anda zayıfcacık bişi oluverirsin ne dert ediyorsunnn kiii Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Ben şimdiden sana mutluluklar diliyorum candide.Eminim çok güzel bir gelin olacaksın. Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 cok sagol daha birazcik zaman var ama olsun simdiden beyensem fena olmaz BU arada bu saclar bana hic yakismaz ama ayakkabi harika birseymis.... Alıntı
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Ben de topuz sevmem,fakat buradaki 1.topuz modelinin spor durduğunu düşünüyorum,abiye durmamış aslında.Özellikle düğün davetiyesine çok önem ver bence,bir de fotoğraf ve kamera çekimlerine...En kalıcıları bunlar olacak... Alıntı
Φ crazy mom Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Ben de topuz sevmem,fakat buradaki 1.topuz modelinin spor durduğunu düşünüyorum,abiye durmamış aslında.Özellikle düğün davetiyesine çok önem ver bence,bir de fotoğraf ve kamera çekimlerine...En kalıcıları bunlar olacak... aslinda onu bile dusundum...Davetiye fikrini ona biraksak kagida isimlerimizi yazacak Benim fikrim ise resimlerdekilerden biri iste Resimliler tercihimdir.... Ayrica cekim olayina gelince,zaten option olarak sinema okuyorum,ve bu konuda cok hassasim...Geleneksel dugun kaseti istemiyorum...Dugunden oncesini,sac anini,pasakli halimi her an cekilecek...O gun sabahtan itibaren...Ve unuversitede sinemada okuyan baska arkadasimin orjinal fikrine gore ise kasetin altindan alt yazi gececek,yani komik tarzda...Olaya espiri katacagiz oyle istee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2008 Gözlerime inanamıyorum bu tıpkı bizim Figo'ya benziyor ay gece gece çatladım gülmekden Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.