» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 umudun tozu avuçlarımda gecenin karası pusmuş gözbebeklerime hasretin isli kokusu sinmiş tenime tüm rüyalarım artık seninle ben üstüne yalvardım daglara sessizce egsin başını diye bu hasret çekilmiyor yol versen yüregime seslendim dün gece sevda yeline savurdu sesimi kendisiyle birlikte oldugun yere git dedim gör onu benim gözlerimle tembihledim sıkıca ulastı mı bilmem sana uzat ellerini aşkım umudun tozu avuçlarımda... iLyAdA Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 düş yağmurları dün felekten bir gündü a canım, kahkahalarında boğuldum. düştüm gamzelerine, kayboldum... ellerim ellerinde sımsıcak, terli yüreğinden öptüm seni. dün duymasınlar sevincimi diye, dudaklarımı yumdum.. aşkın şerbetini içtim,yudum yudum sen ben oldun, ben sen oldum.. sonra bir an kaybettim seni yitik bir çocuk gibi ağladım , elim yetmedi, görmedi gözlerim uzanamadım... anladım ki aslında yoktun sen, ben sadece düş yağmurlarında ıslandım... iLyAdA Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Kim bilebilir ki gerçek ne düş nedir.Gerçektir diye kupkuru yaşamaktansa,düş yağmurlarında ıslanabilmek ne güzel...! Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Çok sevdiğim birisi tarafından bana anlatılan, hiç bir zaman gerçeğe dönüşemeyecek bir düşün , mucizevi bir şekilde gerçekleşmesini anlatan, gerçek bir hayat hikayesinin etkisidir bu betimleme.... Umudun kendisi ve tozu avuçlarınızdan eksik olmasın ... Alıntı
Φ MiLagros Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2008 Canim her zamanki gibi yine döktürmüssün yüregine sagLik hepsi bir birinden güzeL Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Teşekkür ederim canım Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2008 Yüreğimin Gözyaşları Boşa koysam dolmuyor, Doluya koysam almaz Bilirim.. Ruhumda çöreklenmiş kasvet, Benliğim çaresiz.. El yordamı ile yürüyorum Dikenler içinde... Gören gözlerim ile , Bu körlük niye ? Berelenmiş bedenim Ruhum sanki lime lime, Kan revan dedikleri Bu mu, ne? Aslında bilirim, Bilmezden gelsem de.. Öyle de ağlayacağım, Böyle de.. İyisi mi sen Dök gözyaşlarını yüreğim, Dök sessizce.... iLyAdA Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Kan rengi Bir güvercin yolladım , seherde sana Sevdamı yükledim kanatlarına... Uzun sürecek yolu, o da farkında, Üç yıl nedir ki sevda taşıyana... Yoksun ya sen, Bu şehir de olmasın, ne çıkar? Hiç birşey eskisi gibi değil ki zaten.. Yıldızlar sönmüş fener, Ay hep karanlık yüzünde... Su bile suçlu gibi, Öyle sessiz akıyor ki.... Kokmuyor gül, kokmuyor sümbül.. Leylaklar bile leylaklığını unuttu artık, Sadece hasret kokuyorlar.. Ve yalnızca Seni anıyorlar... Aşk gizli bir tohum bildiğime göre Kan rengi karanfiller açtırdı yüreğimde.. iLyAdA Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 "Sevda kuşun kanadında" uçadursun.Sen yine de iyi bak bahçene.Her çiçeğin bir mevsimi var,bugün kokmayanlar yarın salar ıtırlarını,ulaşır taa içindeki "kan çiçekleri"ne.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Yolculuk Bir yolculuk başladı ruhumda, Önce, Gam yüklü bulutlar katıldı kervana... Sonra, Oyuncağı alınmış bir çocuğun bakışları... Yuvadan düşmüş kuşun çırpınışları... Dillerin ateş olup dağlayışı... Dağlanmış yüreğin ağlayışı... Yokluğunun korkusu... Yalnızlığın kokusu.... Hasretin ilmek ilmek dokusu... Hepsinin ağırlığı omuzlarımda Her şeye rağmen, devam mı etmeli yola? Bu sahte dünyada, Ölmek kurtuluş mu yoksa? İLyAdA Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Ört gece ... Ört gece, Ört siyah tülünü üzerime.. Ört ki saklanayım, Ört ki içinde kaybolayım... Yalnız benimle kalma! Ört yalanları ! Ört riyayı, riyakarı ! Ört ki görmesin gözler, Aslında varolmayanı... Ört siyah tülünü gece, Ört üzerime. Öylesine ört ki, Bulamasın hiç kimse... iLyAdA Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Düş Bir düş çizdim kendime, Gökkuşağı renginde.. Sonra geldin geceme, Boyadın siyah ile.... Yok ağlamayacağım, İnat ettim işte. Bilirim gün doğacak, Karanlıklar üstüne.. Düşlerim seni bekler. Renkli kalemlerle gel. Boya, eski rengi bulsun. Unuttuğun siyah olsun... iLyAdA Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2008 Gece olur, düş gelir.. Gece olur, düş gelir... Seni bana getirir. Işık gelir, düş biter Ruhun beni terkeder... Ses gelir, huşû gider... Keşmekeş düşünceler. Güneş gider, gün biter Yürekte beklentiler... Işık gider, gece gelir... Bir ay doğar haneme. Kokun dolar içime, Sonra düş’ün geceme... iLyAdA Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 Yüreğimin gözyaşları..... Umudun gölgesinde bekledim seni, ve ölümün, ve dumanın, içimde yanan yüreğimin. yüreğim sana hasretti sana yangın, sana vurgun ve köz oluyordu ve duman birden donardı alevler sen belirince nurun gözlerimde ve yüreğimde sönerdi yangın içim cıvıl-cıvıl heryerde yeşil rengarenk o hain taburun bahçesine dönerdi gözlerin bir söğüt yaprağı ince, keskin ve narin seni beklemenin hediyesidir yüreğimdeki sevinç hediyendir. beklerdim seni beyaz şapka giymiş kardan ve etekleri yeşil dağların ardında bekledim seni ıssız dar bir konutta yanımdan geçen dünya; evi sırtında birde hama böcekleri ve onlar misafir değildi benden önce burdaydılar, bu hücrede. bekledim seni ıssız hücremde aklaşmıştı sakalım, saçlarım evvelden aktı. içim gençti, deliydi. mağrur; kınından çıkmış bir kılıç ve yüreğinle bir olmak için bekleyen bir hançer gibi hazırdı ve tetikti. yüreğim gençliğin sesiydi susmuş, vurulmuş lal ve sağır gençliğim umudun gölgesinde bekledik ben "yazar"dım onlar "okur"du onlar söylerdi ben yazardım. beklerdim seni her dışarı çıktığında dönmez diyeydi korkum, dönerdin. yüreğim kendinden emin sana sarılırdı. gençliğe sarılır gibi, ölümden kaçar gibi. bekledim seni kavgam bitene kadar bilirsin hırçınlığımı, bilirsin sebebini, kavgamdan geçmezliğimi seni istedim, seni bekledim. bekledim seni. spartacus Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2008 umudun tozu avuçlarımda gecenin karası pusmuş gözbebeklerime hasretin isli kokusu sinmiş tenime saygılarımla yüreğinize sağlık.. Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 10 Kasım , 2008 sonra gece karısır kanına içinde örtbas edilememiş duygular hangi kelimeyi kullansan yetmez bu sancıya bu karın agrısı bu tutsaklık bazen gönüllü itaat eder insan başka bir varlıga aklın mantıgın suspus olur belkide en yanlış dediğin diline söz olur nasılda yüzün kızarır en ayıp tahammül olur durup durup anlatamadıgın aşk olur bir gün bir rüzgar değer tenine hissettiğin yaşamak olur... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2008 Yüreğimin gözyaşları..... Umudun gölgesinde bekledim seni, ve ölümün, ve dumanın, içimde yanan yüreğimin. yüreğim sana hasretti sana yangın, sana vurgun ve köz oluyordu ve duman birden donardı alevler sen belirince nurun gözlerimde ve yüreğimde sönerdi yangın içim cıvıl-cıvıl heryerde yeşil rengarenk o hain taburun bahçesine dönerdi gözlerin bir söğüt yaprağı ince, keskin ve narin seni beklemenin hediyesidir yüreğimdeki sevinç hediyendir. beklerdim seni beyaz şapka giymiş kardan ve etekleri yeşil dağların ardında bekledim seni ıssız dar bir konutta yanımdan geçen dünya; evi sırtında birde hama böcekleri ve onlar misafir değildi benden önce burdaydılar, bu hücrede. bekledim seni ıssız hücremde aklaşmıştı sakalım, saçlarım evvelden aktı. içim gençti, deliydi. mağrur; kınından çıkmış bir kılıç ve yüreğinle bir olmak için bekleyen bir hançer gibi hazırdı ve tetikti. yüreğim gençliğin sesiydi susmuş, vurulmuş lal ve sağır gençliğim umudun gölgesinde bekledik ben "yazar"dım onlar "okur"du onlar söylerdi ben yazardım. beklerdim seni her dışarı çıktığında dönmez diyeydi korkum, dönerdin. yüreğim kendinden emin sana sarılırdı. gençliğe sarılır gibi, ölümden kaçar gibi. bekledim seni kavgam bitene kadar bilirsin hırçınlığımı, bilirsin sebebini, kavgamdan geçmezliğimi seni istedim, seni bekledim. bekledim seni. spartacus umudun tozu avuçlarımda gecenin karası pusmuş gözbebeklerime hasretin isli kokusu sinmiş tenime saygılarımla yüreğinize sağlık.. Evet ....degilmidir ki o isli kokuyu birtürlü atamıyoruz tenimizden!!!!!!!!sevgiler .................. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.