Φ xshadowx Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 One Last Goodbye How I needed you How I grieve now you're gone In my dreams I see you I awake so alone I know you didn't want to leave Your heart yearned to stay But the strength I always loved in you Finally gave way Somehow I knew you would leave me this way Somehow I knew you could never.. never stay And in the early morning light After a silent peaceful night You took my heart away And I grieve In my dreams I can see you I can tell you how I feel In my dreams I can hold you And it feels so real I still feel the pain I still feel your love I still feel the pain I still feel your love And somehow I knew you could never, never stay And somehow I knew you would leave me And in the early morning light After a Silent peaceful night You took my heart away I wished, I wished you could have stayed hergün aynı şarkıyı yaşamak mümkün mü? Alıntı
Misafir yersoy Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Anathema gelniş geçmiş en iyi gruplardan birisi Flying; Lost Control favorimdir... Alıntı
Φ deadLy-disgust Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 29 Şubat , 2008 şu anda en çok sevdiğim grupLardan biri..her şarkısını bıkmadan yüzLerce kez dinLeyebileceğim ender grupLardan biri.. Looking Outside Inside en sevdiğim parçası Alıntı
Φ deadLy-disgust Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 hergün aynı şarkıyı yaşamak mümkün mü? öyle bi mümkün ki.. (= Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 yahu bugun tesadufen bu gurup(-mus bılmıyordum ) resmı sıtesıne rastgeldım. ya hu o ne korkunc sıte.kırmızılı bır sıte ama gercekten yanlıs anlasılmasın gurup adına ben satanıs sıtesı fılan sandım.bugunde burada bunların adını gorunce yanıldıgımı anladım Alıntı
Φ JohnnyTaylanFalls Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2013 Dünyanın en depresif müzigini yapan gruptur Anathema. <3 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.