Φ ikilidelilik Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 slm arkadaşlar bi sorun var size uzun süredir ciddi bir ilişkiniz varken bir de bakıyorsunuzki kalbinize aniden başka biri girmiş kalbiniz ikiye bölünmüş bi türlü ikisinden birine karar vermıiyorsunuz ikisindende vazgecmıyorsunuz bi tarafta yıllardır birlikte oldunuz herseyi paylaştınız alıstınız kişi diğer tarafatta ise yeni biri belki ama kalbinizi fena halde calmış onu görmek için heyecenlanıyosunuz ne yapardınız arkadaşlar... Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 kusura bakma arkadaşım ama ben inanmam böyle işe...bi gönülde iki sevgi bulunmaz...yeni gelene aşıksan, diğerine karşı duydugun vicdan azabıdır veya eldekinden de olma korkusu... Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 vay Deletim, söylenecek laf birakmamissin... Alıntı
Φ kgkirlangic Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 kusura bakma arkadaşım ama ben inanmam böyle işe...bi gönülde iki sevgi bulunmaz...yeni gelene aşıksan, diğerine karşı duydugun vicdan azabıdır veya eldekinden de olma korkusu... +1 çok iyi tesbit.. Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2005 sen zaten sıkılmışsın sevgülünden gözün artık başkalarını görmek istemiş çok takma bu meseleyi zaten bırakcan bu gidişle Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 slm arkadaşlar bi sorun var size uzun süredir ciddi bir ilişkiniz varken bir de bakıyorsunuzki kalbinize aniden başka biri girmiş kalbiniz ikiye bölünmüş bi türlü ikisinden birine karar vermıiyorsunuz ikisindende vazgecmıyorsunuz bi tarafta yıllardır birlikte oldunuz herseyi paylaştınız alıstınız kişi diğer tarafatta ise yeni biri belki ama kalbinizi fena halde calmış onu görmek için heyecenlanıyosunuz ne yapardınız arkadaşlar... Çöp çeksinler aralarında kısa çöpü çeken beni kaybeder ne çözüm ama Böyle bir soruya anca böyle bir yanıt olur bence. Yahu bir gönüle iki aşkı sığdırabilenler varmı.Helal olsun bir tanesi beni derbeder etti kanser oldum Alıntı
Φ SaNTo Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Ne yapabilirsin ; 1- Birini sonlandır. Kafan rahat eder. 2- İkisiyle de çık. (ama yakalanmamaya bak !) 3- İkisinide bırak. Üçüncü birini bekle SaNTo... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 slm arkadaşlar bi sorun var size uzun süredir ciddi bir ilişkiniz varken bir de bakıyorsunuzki kalbinize aniden başka biri girmiş kalbiniz ikiye bölünmüş bi türlü ikisinden birine karar vermıiyorsunuz ikisindende vazgecmıyorsunuz bi tarafta yıllardır birlikte oldunuz herseyi paylaştınız alıstınız kişi diğer tarafatta ise yeni biri belki ama kalbinizi fena halde calmış onu görmek için heyecenlanıyosunuz ne yapardınız arkadaşlar... ne o iki arada bir derede mi kaldın öyle alışkanlık diye adamı elde tutmam kusura bakma eğer aşıksam adam gibi gidip kardeş ben aşık oldum derim. çocuk oyuncağı değil hayat sana yapılmasını istemediğin birşeyi sen neden yapıyorsun... Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 ne o iki arada bir derede mi kaldın öyle alışkanlık diye adamı elde tutmam kusura bakma eğer aşıksam adam gibi gidip kardeş ben aşık oldum derim. çocuk oyuncağı değil hayat sana yapılmasını istemediğin birşeyi sen neden yapıyorsun... yuhhahahaha gidip aşık olduğuna kardeş ben sana aşık oldum mu diyeceksin Ne yapabilirsin ; 1- Birini sonlandır. Kafan rahat eder. 2- İkisiyle de çık. (ama yakalanmamaya bak !) 3- İkisinide bırak. Üçüncü birini bekle SaNTo... 4- unutmuşsun SANTO 4 ise şu olur heralde: Bu 3 'ü aralarında toplanır kısa çöpü çeken bunu vurur bizde kurtuluruz Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 yuhhahahaha gidip aşık olduğuna kardeş ben sana aşık oldum mu diyeceksin : öyle olmasındansa derim valla paşalar gibi beni öldürecek değil ya bu adam Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 gezgin cim bellimi olur sen yinede kardeş deme bence sinir katsayıları fırlar mırlar mazallah Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 gezgin cim bellimi olur sen yinede kardeş deme bence sinir katsayıları fırlar mırlar mazallah sinirlerim sağlamdır evellallah sen merak etmne canım benim Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 teememm o zaman kardeş de ama bana da uyarmadı deme bir müslümanın görevi din kardeşini uyarmaktır Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 teememm o zaman kardeş de ama bana da uyarmadı deme bir müslümanın görevi din kardeşini uyarmaktır Alıntı
Φ heath_fnd Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Bir gönülde iki kişi..Böyle bir olay düşünemiyorum..mantıksız bana göre.. Bence ikisinden de vazgeçmek gerek..sonradan pişman olmamak için.. Alıntı
Φ BlackWhite Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 dimi ama ikisindende vazgeçip sessiz süküt bir yaşam ohh ne ala Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2005 dimi ama ikisindende vazgeçip sessiz süküt bir yaşam ohh ne ala yok canım öyle birşey olurmu ikisi çakışabilir ama üçü çakışsa elbet biri dışarda kalır sende ona gidersin oyüzden üçüncüyüde bul hemen Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 yok canım öyle birşey olurmu ikisi çakışabilir ama üçü çakışsa elbet biri dışarda kalır sende ona gidersin oyüzden üçüncüyüde bul hemen bak kardeşim insanlar zaten çift yaratılmış derler ,yanlışlıkla karşılıklarınada yakalanırsan,vay haline oldular dört tane sen en iyisi ,dikkat et iyi karar ver Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 24 Aralık , 2005 bak kardeşim insanlar zaten çift yaratılmış derler ,yanlışlıkla karşılıklarınada yakalanırsan,vay haline oldular dört tane sen en iyisi ,dikkat et iyi karar ver sen galiba çifter çifter buluyorsun onlardan Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 sen galiba çifter çifter buluyorsun onlardan yoksende daha neler 5 şer 5şer buluyorum tekbitane buldum çanım çıktı Alıntı
Φ SELAM_YALNIZLIK Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 yoksende daha neler 5 şer 5şer buluyorum tekbitane buldum çanım çıktı yeme bizi yeminliyiz53 daha geçen gün görmüşler seni dolmuşla taşıyordun kızları beşer beşerde ne dolmuş dolmuş Alıntı
Φ yeminliyiz53 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2005 heya şu kızları maça götürdüğüm gün galiba .dolmuş değildi ama kamyonun arkasına atmıştım onları .gide gide tezahurat yapsınlar demiştim .ve maçıda aldılar .helal olsun kızlara..... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.