Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2009 - Cok iyi düsündüm.. Benimde uzun bir araya ihtiyacim..VAR Cok uzun bir aradan sonra görüsmek üzere.. Hoscakalin. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 - Cok iyi düsündüm.. Benimde uzun bir araya ihtiyacim..VAR Cok uzun bir aradan sonra görüsmek üzere.. Hoscakalin. Ben bunu şimdi gördüm... Çok iyi düşünmüşmüş... sen bence bi daha düşün... Alıntı
Misafir Palaman Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2010 Ben gidiyorum Forumda tanıdığım: ftoyd: Feride Abla senin fikirlerini her zaman zevkle okudum Radya ve Aries: Ramazanı beraber geçirdik Gloria: Yazılarını zevkle okudum ve ben iyileşiyorum inşallah sende iyileşirsin Dayı: Ellerinden öperim Rua: Bırak şu gavurluğu lc1d18: Sende bu başlığı açarken mesaj gönderdin seni de ekliyorum Teşekkürler!.. Tüm T-M ahalisi sağlıcakla kalın... Alıntı
Φ lc1d18 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2010 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2010 Sende sağlıcakla kal PalaAdam(: Allah' a emanet... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2010 Ben gidiyorum Forumda tanıdığım: ftoyd: Feride Abla senin fikirlerini her zaman zevkle okudum Radya ve Aries: Ramazanı beraber geçirdik Gloria: Yazılarını zevkle okudum ve ben iyileşiyorum inşallah sende iyileşirsin Dayı: Ellerinden öperim Rua: Bırak şu gavurluğu lc1d18: Sende bu başlığı açarken mesaj gönderdin seni de ekliyorum Teşekkürler!.. Tüm T-M ahalisi sağlıcakla kalın... Peki, sen geldiğinde biz yine burada olacağız Git sonra yine gel olur mu? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2010 Ben gidiyorum Forumda tanıdığım: ftoyd: Feride Abla senin fikirlerini her zaman zevkle okudum Radya ve Aries: Ramazanı beraber geçirdik Gloria: Yazılarını zevkle okudum ve ben iyileşiyorum inşallah sende iyileşirsin Dayı: Ellerinden öperim Rua: Bırak şu gavurluğu lc1d18: Sende bu başlığı açarken mesaj gönderdin seni de ekliyorum Teşekkürler!.. Tüm T-M ahalisi sağlıcakla kalın... Güle güle git, güle güle gel, ama gel, yine gel... Ramazan seninle daha bir keyifliydi, Allah nasip ederse ben önümüzdeki ramazan da buradayım, yine bekleriz... Alıntı
Φ rambeyaz Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2010 gelene git gidene de kal denmez biz böyle gördük. Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2010 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2010 Aslında ne gelen var ne giden..abartmayın..hepsi topu topu tek bir İNSAN..isim değiştiriyor elbise değiştiriyor,bizde geldi gitti diyoruz.. :D 1 Alıntı
Φ selimfb Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2011 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2011 ben uzun süre burdayım am aöle bi uğriyim dedim gelmişken buraya da bakalım bi Alıntı
Φ NollDollars Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2011 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2011 pek bişey anlamadım ama zamanla anlarım heralde. ben hala burdayım Alıntı
Φ miyop Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2011 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2011 sen öle san sık sık geleceüim yorumda bırakacağım Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2011 Artik hayallerimi gerceklestirmeye karar verdim, ve uzunca bir sure forumda olamiyacagim herkese huzur, mutluluk ve sevgi dolu sohbetler dilerim.... Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2011 Admin-- Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2011 Hıoşçakalın sayın MonDieu. Biz buradayız döndüğünüzde bekleriz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2011 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2011 Artik hayallerimi gerceklestirmeye karar verdim, ve uzunca bir sure forumda olamiyacagim herkese huzur, mutluluk ve sevgi dolu sohbetler dilerim.... Kendine iyi bak MonDieu... Hayallerine uzanan yolda engeller hiç olmasın arkadaşım...Tekrar görüşmek dileğiyle Sevgiler Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2012 Sanırım bende uzun bir zaman gelemeyeceğim için buraya belirtmem gerekiyor...Hepiniz sağlıcakla kalın Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2012 Sanırım bende uzun bir zaman gelemeyeceğim için buraya belirtmem gerekiyor...Hepiniz sağlıcakla kalın Arayı çok uzatmayın, hoşçakalın Alıntı
Φ Media1 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 bazen burdayım bazen burda değilim... Alıntı
Φ Nihat Akan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2013 Ra_dya ben gitmek istiyorum gidemiyorum.... peki ben napcam şimdi..... kendinbilirsin Alıntı
Φ Canraşit Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 3 Ağustos , 2013 Elbette kendisi bilir. Neden yazılmış ki şimdi bu buraya ? Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2013 Bazı şeylerin ruhu vardır, bazı filmlerin mesela, bazı kitapların, bazı insanların... Ruhsuz gibi dururlar ama hissedersin... Ruhla kastettiğim tinsel bir şey değil, canlı yani, ne bileyim mesela yaşıyor, var, bir rengi var, tarifi var, şekli şemaili var, falan öyle bir şey, güzel bir şey... Ben buranın da bir ruhu olduğunu hissediyorum, ruhu olan her şeyi severim ben... ben burayı terk etmem... Gitmiyorum yani ben, arada bir gelmiyorsam işim mişim olduğundan, tatile matile gittiğimden.. Hiç gelmezsem bir gün bu dünyada olmadığımdandır... 2 Alıntı
Misafir hArDaL Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2013 Bazı şeylerin ruhu vardır, bazı filmlerin mesela, bazı kitapların, bazı insanların... Ruhsuz gibi dururlar ama hissedersin... Ruhla kastettiğim tinsel bir şey değil, canlı yani, ne bileyim mesela yaşıyor, var, bir rengi var, tarifi var, şekli şemaili var, falan öyle bir şey, güzel bir şey... Ben buranın da bir ruhu olduğunu hissediyorum, ruhu olan her şeyi severim ben... ben burayı terk etmem... Gitmiyorum yani ben, arada bir gelmiyorsam işim mişim olduğundan, tatile matile gittiğimden.. Hiç gelmezsem bir gün bu dünyada olmadığımdandır... O zaman sen hiç ölmeyeceksin. Seni her gün göreceğiz burada. 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2013 O zaman sen hiç ölmeyeceksin. Seni her gün göreceğiz burada. umarımmm umarımmmmmmmmmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2015 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2015 Bu site hala duruyormuş ve ben nasıl olduysa şifremi hatırladım. Lan benim ne günlerim geçmiş, ne abuk sabuk yazılarım olmuş. Bi 10 yıl sonra daha durursa bakar yazarım artık Tanıyan varsa da selam olsun ((: Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2015 Bu site hala duruyormuş ve ben nasıl olduysa şifremi hatırladım. Lan benim ne günlerim geçmiş, ne abuk sabuk yazılarım olmuş. Bi 10 yıl sonra daha durursa bakar yazarım artık Tanıyan varsa da selam olsun ((: Natalia valla bende baya baya ve yıne baya bir zamandır yoktum.Aynı düşüncedeyim.Eskileri yad ettim biraz neler yazmısım neler. Bazılarını hatırlamıyorum bile Yaşlanmak bu olsa gerek.Eski arkadaşlarımı dostlarımı çok özledim açıkçası.O sohbet ettiğimiz birbirimizi yiyip bitirdiğimiz kısım kaldırılmıs.(yada ben göremedım) Gariptir görmeden sevdik birbirimizi.Forum benim hayatımın bir parçası olmuştu.Hayatımda birçok şey yasadım düştüm kalktım düştüm ama yine kalktım ve hala yaşıyorum çok şükür.Çok uzun bir süre olamadım olmak istediğim zamanlarda da giremedim.Forumla olan duygusal bagım kopmadı. Eski dostlukları özledıgımden mıdır bılemıyorum sanki forum sesızlıge bürünmüş gibi geldi Neyse konusulacak cok sey var daha coook konusuruz inşallah.Herkese tekrardan selam olsun. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.