Φ MINEU Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2007 Kıs asıl o konuşmalar bombaydı İsin vermedin ki ekleyem Bak noldu msnimiz iptal oldu Ablacım tşk ederim cicim Yine kendime mi pay çıkardım acep hemde ne bomba benimle alakası yuk bi kere sen kendin eklemedin onları, eklersem kendim resil olurum demedin mi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2007 Dedim mi Demiş olabilirim belkim ne var bunda Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 tübe tübe Yüce Rabbim neden bu kadar kısıtlı davrandın ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Vakit kısıtlıydı kankim naparsın Tövbe tövbe :lol: Sankim kendisine kepçe ile sunulmuş Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 yuk kıss kepçeyle değil tasla sunuldu Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Sende üserine döküp ziyan ettin demi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 belkim biras dökmüş olabilerim ama hepsini dökmedim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Zaten önemli olan kısım o döktüğün birasdaydı Gerisi ziyan olsada olardı :lol: Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 hıh sankim karışımı kendi elleriynen hasırladıydın önemli kısım dökülmüşmüş Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2007 Nedense aklıma çizgi film Asterix geldi ( Kankim sakın sende diğer kıs çocukları gibim pamuk prenses,heidi yi isleseydin deme ) Orda sen doğduğunda iksir kasanına düştün sen içme deyip dışlıyorlardı ya Oburiksi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 saten aklına doğru düsgün bişi gelseydi şaşardım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Basen aklıma senin geldiğinde oluyor kankim O zamanda bu senin söylediklerin geçerlimi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2007 yuk o saman geçerli değil Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 €lif: kankim gnydn €lif: nasıl oldu gözün Kankim: gnydn kankim Kankim: hala aynı kuşum Kankim: bi değişiklik yok €lif: başka doktora gidecenmi peki Kankim: salı başka bi doktora gitcem bakalım Kankim: dün gittiğim doktor gönderiyo Kankim: birde o görsün dedi €lif: kendi göremiyormuymuş €lif: ne diye gös doktoru olmuş o zaman €lif: kıs bu doktor katarak mı yuksam Kankim: ne bilem kuşum ya Kankim: hangi doktora gittiysem bişi anlamadı Kankim: birde o görsün bakalım Kankim: görme testi yaptılar €lif: kıs bu gös doktorları kaç sene okuyor €lif: kesin çok fazla okudukları için görme yetenekleri kayboluor Kankim: ne bilem 4 senedir kanımca €lif: kıs süleye süleye katark olcan Kankim: kısım 6 sene okuyorlar €lif: ben çok süledim benim yüsümden oldu Kankim: tıp bitiriyolar €lif: ondan sonra da tıp oluyorlar zaten €lif: senin bilgi dağarcığında da hafif bi kataraklık var Kankim: hep senin yüsünden €lif: he benim yüsümden €lif: vijjdanım sıslıor Kankim: senin mi €lif: galiba benim Kankim: katarak katarak didin bak gösüm görmüyor şimdi €lif: kısım benim sülemememle olcek bişe olsaydı €lif: Tamamen senin beynine oksijen gitmemesinden kaynaklanıor Kankim: bak şu smileydeki gibim tek göslü korsan gibi oldum €lif: kısım tek gösü anladıkda korsan ne oliii €lif: kısım şu şafağıda değiştir artık,kardeşin askerden gelmiştir şimdiye kadar Kankim: yuk daha gelmedi €lif: nerde askerlik yapıodu Kankim: çanakkale gelibolu Kankim: yeri çok güzeldi Allahtan Kankim: çok istedik gidip görmeyi oraları ama kısmet olmadı Kankim: bis gidene kadar da onun askerliği bitti saten €lif: kardeşini değil ama oraları görmeyi çok istedin hı Kankim: delü bi daha nerde kısmet olcak oraları görmek €lif: bana delu diyene bak Kankim: kardeşim vesile olmuştu ama kısmet olmadı €lif: kısım sen vasıfsıs delüsün Kankim: kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm €lif: efem €lif: kankim burnundan duman çıkıo €lif: bak gösünün ağrısı bundan bence Kankim: su u u u u u u ssssssssssssss ......... Kankim: ne gülüyon çatlak kiremit €lif: kısım bak bana böle inşaat diliyle konuşma yararım Kafanı ............. €lif: kıs sen müsik dinleyebiliomuydun €lif: ama yuk dinleyemiodun , yaSSık Kankim: dinleyemiyom cnm Kankim: bise çalışıyos die para veriyolar cnm otursun müsik dinlesin die değil €lif: kısım sana ınternete giresin diye para veriorlar €lif: sen sırf ınternete girebilmek için işe gelenlerdensin €lif: bis oturarak değil ayakta da dinlios Kankim: de get delü gören duyan da akşama kadar nette sörf yapıyom sancak €lif: ama öyle Kankim: işleri mi anca bitiyorum €lif: sörf yapmasan bile küçük bi yelkenliyle açılıor sayılırsın Kankim: face de bi gruba üye oldum geçen gün adam msj atmış öldünmü kaldınmı die €lif: hangi adam Kankim: grubun kurucusu €lif: sörf tahtamı kaybettim deseydin €lif: ne işin var grup ve kurucusuyla €lif: ne grubu bu (10:50) Kankim: de ge e et €lif: sinir yuk Kankim: işim far oyalama beni €lif: allah allah ne işi bu , bisim hiç haberimis yuk €lif: yeni bi grup mu yaptın yuksam kendine kankim €lif: hem ben seni oyalamıomki Kankim: ben şu işlerimi halledem sana anlatcam gurubuda tahtayıda sörfüde €lif: de hade bak işlerine €lif: dur ben bunu forma katam Kankim: he oldu bi o eksikti €lif: he Kankim: sakın yapma delü Kankim: resil olurus €lif: yapcem Kankim: kankkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim €lif: de get sen işine bak Kankim: beni cinnet geçirtme de otur oturduğun yerde €lif: bi suS Kankim: foruma falan katma, ben seni katarım yuksa €lif: kıs sen bi SuSsana Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Çok ii yapmışsın kankim ellerine sağlık Forumdakilerde ne kadar merak ediyorlardı seninle msn de konuşmalarımısı Çok gerekli bir paylaşımdı bu İşte arkadaşlar düşünün bu kankimin elinden neler çektiğimi Allahım ben ne günah işledim ki Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Kankim beni araya koyup durma Ne günah işlediysen kendi başına hallet Benim üserime atma Kısım sen ne memnuniyetsis bi katarak hastasısın Tübe tübe Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Kankim: foruma falan katma, ben seni katarım yuksa Çok ii yapmışsın kankim ellerine sağlık Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2009 €lif: sörf tahtamı kaybettim deseydin Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2009 Kankim beni araya koyup durma , Ne günah işlediysen kendi başına hallet , Benim üserime atma Kısım sen ne memnuniyetsis bi katarak hastasısın Tübe tübe Allah'la kul arasına girilmez derler ama sen orda da girersin yine dayanamazsın katarak değilmişim didim ya kıss ben ne kadar katma dediysemde beni dinleyen kim!! sonuç bu işte sevgili cloud birde siz bana daha kankinle röportajı sen yap diyodunuz, o zaman neler çıkardı artık tahmin edemiyorum €lif:sörf tahtamı kaybettim deseydin Alıntı
Φ Taş_Yürekli Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2009 kız kankiler siz haala atışıyormusunuz ne zaman yorulacaksınız Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2009 kız kankiler siz haala atışıyormusunuz ne zaman yorulacaksınız Aaaaaaaa yufka yürekli mrb bis aşıklar gibi atışmadan duramayıs Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Minecim Gece Yagmurum bi gelseniz artik Gece yagmuru,hem seni Tarihte özledim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Bircecim ben buralardayım da kankim pek uğrayamıyor artık foruma Çok yoğun çalışıyo kuşum, atışamaz olduk Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2009 Bircecim ben buralardayım da kankim pek uğrayamıyor artık foruma Çok yoğun çalışıyo kuşum, atışamaz olduk Inanamiyorum icime dogdu sanki, dur dedim bi yazayim elbet birgün gelip okurlar diye.. Seni görmek cok güzel minecim, cok ama cok sevindim simdi.. Bak gece yagmuruna söyle, Tarihi aksatiyor o kadar calismasin Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.