Φ yesilsu Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 cahat bölümüne girmek istediğimde baya bi bekliyorum ve giremiyorum..acaba ben beceremiyormuyum bu işi yardımcı olun hırs oldu bende Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Java var mı java Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 teşekkür ederim Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 teşekkür ederim bağlandım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Rica ederis .. Activate'nin yerine de rica ediorum rica etmedi die kırılma bak sora Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Şahlanacagı gün.. Güldürücü ve düşündürücü.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Güzel düşünceler, Ben biraz farklı yaklaşayayım... Hiç uğramadığınız bir yere, veya arasıra uğradığınız bir yere, veya oranın kalabalık olduğu saatlerin dışında uğradığınız bir yere (Türkiye saati ile) bence biraz önyargılı yaklaşıyorsunuz. Katılımı artırmanın yolu orada olmaktır... Unutmayın birileri sizi bulur... Bulduğunuzda üçüncü şahıslar sizi bulur... 3.4.5.6.7.8 Devamlı şikayet etmek yerine yapmayı, oluşturmayı deneyin eminim güzellik sizi bulacaktır... Saygılar ve sevgiler... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Biz oradayizda arasira forumdakilerde girsin... Degisiklik olur yani.. Yada saat filan versek.. fena olmazdi Evet forumdakilerden kimseyi göremiorum ben ? Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 1. geleneksel chat toplantısı yapalım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Aslında misafir bölümü tekrar açılsa daha iyi olur.. Çünkü ilk defa girenler üye olmak istemiyor. Bi bakıyım güzelse kalırım diye düşünüyorlar.. Ki ben de bir hafta sonra falan üye olmuştum + Özel mesajlar da Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 İşte böyle üretken olun... şikayet şikayet şikayet olmuyor.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Biz.. şikayet etmek.. cıx cııx Dedigin olursa kontrolude zor olur....Herkez iyi niyetli degil... Bazilari sirf hava olsun diye kufur bile eder.... Yani kontrolu olmayan seyler pek guvenilir degil.. Yinede adminlar bilir Eskiden de öyleydi ama idare ediyorduk.. Ayrıca da çok zevkliydi. Tekrar deneyelim derim bence Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2007 Misafir girişi açılmış.. Çok teşekkürler.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ağustos , 2007 Bu kısım dikkatimi çekti Siz misafir girişinden rahatsınız ama bakınız innocent farklı görüşte... Eee tabi şimdi idare etmek size kalıyor Natalia Neden acaba ? Farklı görüşler heryerde çıkar.. Misafir girişi de çoktandır açıkmış yeni öğrendim.. Hep birlikte idare edices artık... İnnocent Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 İdare edecek olan benim size ne oluyor Sadece düşüncenizi belirtmekle birçok şeye öncülük edebilirsiniz. Mutlu Kalın..! Haklısın Olur.. Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 son zamanlarda bende takılıyorum chat e güzel geçiyo pek kimse olmuyo ama olsun kalan sağlar bizimdir Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 son zamanlarda bende takılıyorum chat e güzel geçiyo pek kimse olmuyo ama olsun kalan sağlar bizimdir Benim Chat bölümü ile ilgili fazla bir bilgim yok ama yukarıdaki yazıda bir bölümü belirginleştirmek istiyorum ve yesilsu ya teşekkür ediyorum... Biraz yukarıda bahsettiğim devamlı yakınmak çözüm değil sözüne güzel bir örnek... Yapıcı olmak yapıya tuğla koymakla başlar ve yeşilsu bunu yapmış... tekrar teşekkürler... Saygılar Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 malesef bu mümkün değil.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2007 Normalde uyelerin hangi topicde olduklarini gorebiliyoruz ancak bu chatte olmuyor...Chattede olmasi mumkun mu acaba? Eğer chat sayfasındayken tüm üyeleri gösterip, kimin nerde olduğunu soruyorsan bu mümkün zaten.. İstediğin üyenin rumuzuna tıklayıp üst taraftaki simgelerden ilk baştakine tıklıyorsun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2007 yok,oyle degil isde....Diyelim ben forumda tum uyelere baktim sen chattesin...Sonrada senin orada oldugunu gorunce bende girdim...Oyle isde Hııım... Yokmuş öylesi de.. Olsa iyi olurdu gerçi Alıntı
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2007 Benim Chat bölümü ile ilgili fazla bir bilgim yok ama yukarıdaki yazıda bir bölümü belirginleştirmek istiyorum ve yesilsu ya teşekkür ediyorum... Biraz yukarıda bahsettiğim devamlı yakınmak çözüm değil sözüne güzel bir örnek... Yapıcı olmak yapıya tuğla koymakla başlar ve yeşilsu bunu yapmış... tekrar teşekkürler... Saygılar ben teşekkür ederim.. Alıntı
Φ mavigunes Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 ben chate giremedim, windows yayımcıyı dogrulamamış. ne yapmam gerek : Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2007 Doğrula... Yani evet veya yes... Windows her yayıncı için aynı şeyi söyler hiç birini doğrulamaz.. Saygılar Alıntı
Misafir cenkay şeremetli Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2014 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2014 açıksa lolü kapatın internet bağlantısını pc den kesin 5 saniye sonra bidaha bağlanın bi kaç kez yenile ye tıklayın lole girin ve sorun çözülmüştür Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.