Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Ekim Admin Gönderi tarihi: 30 Ekim Terminatör Arnold Schwarzenegger Kamala Harris'i Desteklediğini Açıkladı Tweet'in Çevirisi Alıntı Gerçekten destek vermem. Görüşlerimi paylaşmaktan çekinmem ama siyasetten nefret ediyorum ve çoğu politikacıya güvenmiyorum. Ayrıca insanların benden haber almak istemesini anlıyorum çünkü ben sadece bir ünlü değilim, eski bir Cumhuriyetçi Valiyim. Vali olarak geçirdiğim süre bana politikayı sevmeyi ve politikayı görmezden gelmeyi öğretti. Havamızı temizlemek, iş yaratmak, bütçeyi dengelemek, eyalet tarihindeki en büyük altyapı yatırımını yapmak ve Kaliforniya'daki yeniden bölgelendirme sürecimiz ve ön seçimlerimiz söz konusu olduğunda gücü politikacılardan alıp halka geri vermek için yaptığım işten gurur duyuyorum. Bu politikadır. Bir sonraki seçiminizi kazanmak için diğer tarafla çalışmayı, onlara hakaret etmeyi değil gerektirir ve bunun çoğu insan için çekici olmadığını biliyorum ama USC'deki enstitüm aracılığıyla hala yaptığım gibi, insanların hayatlarını politikalarla daha iyi hale getirebildiğimde bunu seviyorum. Burada temiz hava için mücadele ediyoruz ve sistemi insanlara karşı manipüle eden politikacıların gücünü ellerinden alıyoruz. Size karşı dürüst olayım: Şu anda her iki partiyi de sevmiyorum. Cumhuriyetçilerim serbest piyasanın güzelliğini, artan açıkları ve reddedilen seçim sonuçlarını unuttular. Demokratlar açıklarla başa çıkmada daha iyi değiller ve yerel politikalarının artan suç oranıyla şehirlerimize zarar vermesinden endişe ediyorum. Muhtemelen siyasetten her zamankinden daha fazla nefret etmem şaşırtıcı değil, eğer bu saçmalığa bağımlı olmayan normal bir insansanız, muhtemelen anlarsınız. Ben duymazdan gelmek istiyorum. Ama yapamıyorum. Çünkü bir seçimin sonuçlarını reddetmek olabilecek en Amerikan karşıtı davranıştır. Dünyanın dört bir yanındaki insanlarla konuşan ve Amerika'nın bir tepedeki parlayan şehir olduğunu hâlâ bilen benim gibi biri için Amerika'yı dünya için bir çöp kutusu olarak adlandırmak çok vatanseverlik dışı, beni öfkelendiriyor. Ve ben Cumhuriyetçi olmadan önce her zaman Amerikalı olacağım. Bu yüzden bu hafta Kamala Harris ve Tim Walz'a oy vereceğim. Bunu hepinizle paylaşıyorum çünkü sanırım birçoğunuz benim gibi hissediyorsunuz. Ülkemizi tanımıyorsunuz. Ve öfkelenmekte haklısınız. Onlarca yıldır ulusal borçtan bahsediyoruz. Onca yıldır, sınırları güvence altına alırken bozuk göç sistemimizi düzelten kapsamlı göç reformundan bahsediyoruz. Ve Washington hiçbir şey yapmıyor. Sorunlar devam ediyor ve hepimiz daha da öfkeleniyoruz çünkü sorunlardan faydalanan tek insanlar siz, halk değilsiniz. Bu saçmalıktan faydalanan tek insanlar, seçimleri kazanmak için konuşma noktalarına sahip olmayı, Amerikalıların hayatlarını daha iyi hale getirecek kamu hizmetine tercih eden politikacılar. Onlar için adil bir oyun. Ama benim Amerikalı arkadaşlarım için hayat bu. Sinirlenmeliyiz! Ama oyu kendisi için değilse, size saygı duymayan bir aday, takipçilerini diyet kola içerken Kongre Binası'na baskın düzenlemeye gönderen bir aday, bağışçılarına ve benim gibi diğer zengin insanlara yardım eden ancak başka kimseye yardım etmeyen bir vergi indirimi dışında hiçbir politikayı geçirmek için çalışma yeteneği göstermeyen bir aday, kendisiyle aynı fikirde olmayan Amerikalıların Çin, Rusya veya Kuzey Kore'den daha büyük düşmanlar olduğunu düşünen bir aday - bu sorunlarımızı çözmeyecektir. Bizi daha da öfkelendiren, daha da bölen ve daha da nefret dolu hale getiren, sonuçsuz dört yıl daha saçmalık olacak. Amerikan tarihinin bu bölümüne kapıyı kapatmamız gerekiyor ve eski Başkan Trump'ın bunu yapmayacağını biliyorum. Bölecek, hakaret edecek, halihazırda olduğundan daha fazla Amerikan karşıtı olmanın yeni yollarını bulacak ve biz halk, daha fazla öfkeden başka bir şey elde etmeyeceğiz. Bu, oyumu hepinizle paylaşmam için yeterli bir sebep. Bir ülke olarak ilerlemek istiyorum ve platformlarıyla ilgili birçok anlaşmazlığım olsa da, bunu yapmanın tek yolunun Harris ve Walz ile olduğunu düşünüyorum. Bu hafta oy verin. Sayfayı çevirin ve bu çöpleri arkamızda bırakın. Ve benimle aynı fikirde olmasanız bile, oy verin, çünkü Amerikalılar olarak yaptığımız şey bu. http://vote.org Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.