Forumlar: archicad? - Forumlar

İçeriğe atla

Hoşgeldiniz

Turkish-Media.Com Forum Bölümüne Hoşgeldiniz. Foruma üye olmak ücretsizdir.

Üye olduğunuzda forumun bütün özelliklerini kullanma hakkına sahip oluyorsunuz.

Bu Forumda
Blog - Galeri ve Takvimde Etkinlik Oluşturabilirsiniz - Oyun Oynayabilirsiniz...

YouTube veya Diğer Videoları İzleyebilir ve Kendinize Ait Bir Profil Sayfası Oluşturabilirsiniz.

Lütfen üyelik işlemini başlatmak için BURAYA tıklayınız.

Sayfa 1 de 1
  • Yeni başlık açamazsınız
  • Bu başlığı cevaplayamazsınız

archicad?

#1 Üye çevrimdışı   porttakal Ek Bilgiler İçin Tıkla

• Yeni Üye
  • Pip
  • Grup: Φ Üyeler
  • İletiler: 2

Gönderi Tarihi: 08 Ocak 2006 - 15:28

archicad 9 yüklemeye çalışıyorum fakat her seferinde " An unhandled error occured--specify system property "is.debug" for more information diye bir hata veriyor elimdeki cd de de aynı hatayı ver di internetten indirdiğim versiyonundada bu konuda yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim

#2 Üye çevrimdışı   mustafa_yuksel Ek Bilgiler İçin Tıkla

• Yeni Üye
  • Pip
  • İletiler: 1

Gönderi Tarihi: 30 Mart 2006 - 14:50

İletiyi Görüntüleporttakal, Jan 8 2006, 05:28 AM tarihinde, dedi ki:

archicad 9 yüklemeye çalışıyorum fakat her seferinde " An unhandled error occured--specify system property "is.debug" for more information diye bir hata veriyor elimdeki cd de de aynı hatayı ver di internetten indirdiğim versiyonundada bu konuda yardım edebilecek olan varsa çok sevinirim

Merhaba, sorun archicadin üst versiyon java yüklü bilgisayara kendisini kuramamasından kaynaklanıyor, bunun için bilgisayarınızın internet bağlantısını kesin (yoksa java kendini hemen update ediyor) ve sisteminizren javayı kaldırın (denetim masası program ekle/kaldır) gerekirse sisteminizin registry ayarlarından java ile ilgili kısımları silin (deneyimli değilseniz dikkatli olun) sisteminizi yeniden başlattıktan sonra archicadin sorunsuz olarak kurulacağını göreceksiniz. Umarım faydası olmuştur kolay gelsin...

#3 Üye çevrimdışı   porttakal Ek Bilgiler İçin Tıkla

• Yeni Üye
  • Pip
  • İletiler: 2

Gönderi Tarihi: 23 Nisan 2006 - 10:00

aynen oyle oldu çok saol :)

Sayfa 1 de 1
  • Yeni başlık açamazsınız
  • Bu başlığı cevaplayamazsınız