Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: limewire sorunu..
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım

zeinep
bilgisayarıma limewire programını hatasız şekilde kurdum program normal açılıyor ama mp3 yada başka birşey arattığımda inmiyor.kaldırıp başka yerden tekrar kuruyorum yine aynı hata arama yapıyor ama prgram hiçbirşey bulmuyor acaba java ile alakalı olabilirmi?ya da başka birşeyle? yardım ederseniz sevinirim .tşk wink.gif
yesilsu
lime wire proğramı türkçemi ingilizcemi? eğer türkçeyse indirmiyor
zeinep
türkçeyide denedim ingilizceyide ermm.gif
ama olmuyor yinede sağol wink.gif
*NATALIA*
Bende de var limewire.. Javayla ilgisi oldugunu sanmıorum.. Nasıl indirmeye çalıştığını açıkça yazar mısın unsure.gif
zeinep
bilgiişlemci olduğum için işyernde sürekli kurduğum bir program yani herzaman kurduğum gibi kuruyorum orada tıkır tıkır çalışıyor ama kendi pc'mde çalışmıyor mellow.gif
*NATALIA*
Belki süreli bi programdır diyecegim ama değildir.. grin.gif Zaten aklıma da başka bişi gelmio unsure.gif biggrin.gif
yesilsu
bende ingilizce olanını yüklemiştim ama olmuyodu türkçesini yükledim çalışıyo o ytüden sordum wink.gif
McQueen
bendede lime wire var ingilizcesio sorun bendede bazen oluyor bazenhata vermesinin sebebi şu olabilir
1-internet kopukluğu
2-java sorunu
3-sorulan şarkınınlime wire de yüklü olmaması
4-şarkının bilgisayarı çökertecek kadar büyük kapasiteye sahip olması
belki bunlardan birin ama saakın hatalısın demeyin çünkü bunlar tahminlerim

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.