Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: Rüya Gerçek Oldu, Fifa 2006 Türkçe Spiker Yaması
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Oyunlar - Bilgisayar Oyunları > Gündemdeki Oyunlar

LaRsiE_
YAMA DOSYALARI

Yama dosyası 4 parçadan oluşuyor ve hepsini indirmek zorundasınız
uA_gokoglu
arkadaşlar bu yamaların nasıl indirildiğine dair birşeylerde yazsaydınız da bizde indirsek
scream76
death, 27 Şubat, 2006 - 03.05 tarihinde yazmış

işte fifa 2006 nın kurulumu (video anlatımlı) arkadasımız flash destekli bir anlatım bırakmıs. bilgisayardan iyi anlamama ragmen ben bile zor buldum nasıl açılacağını. yinede GechE arkadasımız iyi bir iş çıkarmış.bu yama için sahsen tşk ederim. şimdi aşağıdaki dosyayı indirip. media playerle açmanız yeterli.ayrıca aşağıya türkçe yazı yamasını da bıraktım iyi oyunlar…

VİDEOLU ANLATIM

http://rapidshare.de/files/14229809/fifa_0...rulumu.wmv.html

TÜRKÇE YAMA

http://rapidshare.de/files/7076056/06_TR.exe.html
dr_rayco
selam kardesime su turkce ceviriyi bulmus olana ama bir sorunum var,ne mi 4 parcali olan bu seyin sadece ilk parcasi iniyor,ve ondan sonra sayfa acilmasina ragmen geri sayim oluyor ve inmiyor...bana bir yol gosterin cunku FIFA serilerinin en buyuk favorisi ve en buyuk bagimlilarindan birisiyim ve turkce oynama firsatinin olusu da benim icin cok onemli,,size soyle diyeyim FIFA serilerini ben 1996 yilindan beri oynamaktayim ve lutfen bana yardim edin

LUTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN blushing.gif
scream76
ALINTI(dr_rayco @ Mar 3 2006, 12:45 AM) [snapback]130873[/snapback]

selam kardesime su turkce ceviriyi bulmus olana ama bir sorunum var,ne mi 4 parcali olan bu seyin sadece ilk parcasi iniyor,ve ondan sonra sayfa acilmasina ragmen geri sayim oluyor ve inmiyor...bana bir yol gosterin cunku FIFA serilerinin en buyuk favorisi ve en buyuk bagimlilarindan birisiyim ve turkce oynama firsatinin olusu da benim icin cok onemli,,size soyle diyeyim FIFA serilerini ben 1996 yilindan beri oynamaktayim ve lutfen bana yardim edin
LUTFENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN blushing.gif

arkadasım ilk partiyi indirdikten sonra C:\Documents and Settings\ kullanıcı adın... \ cokies
klosörüne gir ve ordaki bütün dosyaları sil. daha sonra modemini kapat aç. bu işlemi bütün partlar için sırayla uygula. böylece hepisini sınır olmadan indirebilrisin. yani hergün birini indirmene gerek yok.
uzunmurat
ABİ 4. PARÇA İNMİO LÜTFEN YARDIMMM...........
ossan
arkadaşlar 4. parçayı rapidshare illegal olduğu için ve yine illegal olmasından dolayı şikayet aldığı için silmiş... Dosya silinmiş indiremiyoruz. Tekrar upload etseniz olurmu ???

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.