Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: snopy racing wheel
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım > Hardware & Donanım

gozcelik
Merhaba,
Bi arkadaşımdan güzel bir hediye olara "Snopy Racing Whell" aldım. Sorunsuzca kurdum ve bir kaç oyundada denedim.
Sorunum ise şu direksiyonu sol tarafa çevirdiğimde windowsun game pad ayarlarından tepkiyi gözlemlerken hiç bir sorun olmamasına rağmen, sağ tarafa çevirirken çok geç tepki alıyorum. Örneğin sola 30 derece çevirdiğimde game pad ayarlarındaki kutucuğun içindeki işaret çevirmemle beraber düzgün hareket ediyor. ancak sağa doğru 30 derece çevirmeme rağmen işaret hareket etmiyor ve 30 dereceden sonra düzgün bir şekilde hareket ediyor. Yani direksiyonda sağ tarafa doğru bir boşluk var. "Calibrate" ayarını yapmama rağmen hala bu sorun var.
Acaba donanımda bir hata olabilirmi? Benzer bir sorun yaşayan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
ays
arkadaşım ben de snopy at 0363 titreşimli direksiyon aldım ancak kurulum disketindeki exe yi çalıştırdığımda hata veriyor .kısacası oyunu bir türlü yükleyemedim.sanırım kurulum disketi arızalı ya da zarar görmüş olmalı.
eğer siz kurduysanız ki şu an sorun olmadığını söylüyorsunuz.
kurulum disketindeki setup dosyasını bana gönderebilirseniz sevinirim.Bilgisayarımda win 98 kurulu
şimdiden teşekkür ederim
ays

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.