Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: lütfen bana yardım edin virüs girdi pcme
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım > Security & Güvenlik & Virüs

heyjoe
bilgisiyarıma virsü girdi.. bilg. açıorum 1 saat kadar sonra hiç bi dosyayı açamıorum.. pc kapanırken error verio, sistem geri yükleme yapamıorum ve en ilginci bilg yüklediklerim sinio, sildiklerm ise geri gelıo bilg kapattım zmn.. ne yapmalıyım bu arada norton kullanıorum ama bulamadı sorunu lütfen yarımm edin bana..
Alper ÖZBEK
Sorununuzun virüs olduğunu zannetmiyorum. Bana kalırsa sorunun gerçek nedeni Deep Freeze benzeri haddisk üzerinde değişiklik yapmanızı engelleyen bir yazılım olabilir.
zazagrin
ALINTI(heyjoe @ Nov 28 2005, 01:00 PM) [snapback]69462[/snapback]
bilgisiyarıma virsü girdi.. bilg. açıorum 1 saat kadar sonra hiç bi dosyayı açamıorum.. pc kapanırken error verio, sistem geri yükleme yapamıorum ve en ilginci bilg yüklediklerim sinio, sildiklerm ise geri gelıo bilg kapattım zmn.. ne yapmalıyım bu arada norton kullanıorum ama bulamadı sorunu lütfen yarımm edin bana..

bilg. açıorum 1 saat kadar sonra hiç bi dosyayı açamıorum: eğer bilgisyarında deepfreze varsa kaldır ondan sonra bir daha dene
ve biigsyr virüs bulaştığında genel bilgsyrda yavaşlamalar olur tabi bu her virüs için geçeli değil göre yöneticn hala duruyor mu bu arada veya klasör seçenkleri ,kayıt defeterinde .....eğer bunlarda da bir anormallikler varsa trojan da olabilir

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.