Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: msn'im calındı lütfen yardım edin
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım

baharrr
slm arkadaşlar msn'im çalındı ilgilenen arkadaşlar lütfen yardım edin... clover.gif clover.gif clover.gif
H@Y€LP€R€$
valla yardım edilebileceğini sanmıyorum ama msn giriş sayfasına girip gizli sorunu çalan kişi değiştirmemişse oradan şifreni yeniden alabilirsin wink.gif
baharrr
coktan degiştirmiş.bana msn kırmak için proğramlar lazım yinede ilgilendiğin için teşekkürler.
H@Y€LP€R€$
bişeydeil.
o zaman işin yaş bu mümkün deil bu iş.
ama bence yeni msn alıp şifresi kırılanı ekle.
sonra adını bilmiyorum ama bi program var.karşı tarafa bi şekilde yollamayı başardığında şifresi sana geliyo biggrin.gif
anladın gerisini zaten wink.gif
ama bu çok uzun ve zor bi iş biggrin.gif
en iyisi sen bi bardak su iç biggrin.gif
kaan_bebeto
baharCIM CANIM BENİm boş ver napcaksın uğraşma ..kim kırıyor senin msn lerini arkidişlerinmi ...

benim msn mi kırmada canım benim ...msn nin yenisini alırsın önemli değil...
baharrr
ya yeni adresler açtım ama onlarında çalımama garantisi yok ve bütün arkadaşlarım hepsinin adresi yok oldu.
ayrıca bu insanın yerine yazışma olasılığı var.bunun için almalıyım adreslerimi...
zazagrin
yanlış anlama ama bunu kendin yapmalısın ve reelde tanıdığın ve bu konulardan anlayan birinden çünkü o msn'nin sana ait olamama olasılığı da var ve şu günlerde kişi şikayet ettiğinde başın belaya giriyor ya sende şikayet et veya dediğim gibi işte nebiliyim xss yi dene trojan dene sosyal mühendislik dene eğer bunda iyiyse sosyal işini yemeyebilir....
julwern
msn geri alabilirim adresini ver gerisi kolay çalınanı ver
julwern
şifreni unutma yaz atakli_@hotmail. com
ADAMIN_BIRI
İnsanlar bunu neden yapar birtürlü anlamıyorum...!

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.