Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: Kendi kendine kapanıyor Pc
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım > Hardware & Donanım

kimbazor
Benim bilgisayar P4 2,4 GHZ 512 DDR 333 ram 80GB hardisc Gigabyt Ana kartım var. XP Pro. kullanıyorum.
Benim Pc durup dururken kapanıyor tak diye gidiyor (rsetliyor) tekrar açmaya çalışıyor 20 - 30 sn ama açamıyor ve kapanıyor tamamen. Defalarca format attım. Virüs yok. Norton kullanıyorum ve devamlı güncelliyorum. Rami 512 DDR 400 dü kilitleniyordu Anakartta DDR 400 desteği yazıyor ama ben genede değiştirdim 333GHZ aldım kilitlenme olmuyur ama kapanma de3vam ediyor. Yedek Fan taktım gene olmadı. Muhtemel problem ne olabilir. Anakarttan mı yoksa başka bir donanımdan mı?

Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
ScanDaL
çalıştır a gir.. oraya restart -a yaz veya shutdown -a yaz.. bunlar da olmazsa donanımda sorun var demektir. bilgisayarını bi kontrol et

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.