Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: HoMe sTüDYo müzik programı
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım

jackjohnson
Müzikle çok ilgiliyim ama bilgisayarla aramın pek iyi olduğu söylenemez.Çok şaşalı olmayan bir stüdyo programını nasıl bulup inmdiririm internetten..

Aslında bir kaç tane buldum ama bulduklarım paralı ve çok pahalıydı..

Ücretsiz bir stüdyo programı nerden indiririm allah aşkına yardım etsin biri..

Oralarda bu foruma bakan birilerinin olduğunu göstersin bana..
keops
en iyi stüdyo programını ben sana söyleyeyim bak en iyi stüdyo ses kayıt programı Cubase SX eğer bunu kullanırsan iyi kayıt alırsın ama tabi kolonlarını falan çıkarabilirsen mix'ini yapabilirsen yaptığın kayıt çok iyi ha.. ben bunları yapmayı bilmiyorum dersen adobe audition 1.5 abobe audition 2.0 , 3.0 versiyonlarını kullanabilirsin
LaRsiE_
virtual dj kullanmanı tavsiye ederim hem süper mixler yapabilir müziklerine efekler verebilir yaptıgın müzikleri kayıt edebilirsin ben şahsen kullandım çok iyi program buyur full sürüm

Lütfen topic açmadan program downloand bölümüne bak arkadaşım orda gereken programlar var smile.gif

http://www.zshare.net/download/47870585f4b3e2/

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.