Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: Driver Derdine Son
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım > Hardware & Donanım

ThinK_TwiCE
Bilgisayarınıza format atmak gerektiginde en çok korkulan şey driver bulmaktır
bu program driverlerinizin yedegini alıp formattan sonra çok basit bir şekilde geri yüklemenizi saglar.Umarım işinizi görür..

Buyrun
bekir
dostum gerçekten işe yarıyorsa sana müteşekkirim. Ama inşallah bu yakınlarda programı denemek zorunda kalmam
yasinsadik
buyurduğunuz linkten programı indirdim ama nasıl kullanılacağı hakkında ayrıntılı bilgi verirsen çok memnun olurum. Driverleri listeliyor ama nasıl yedekleyebiliriz? Ayrıca bir siteye yönlendiriyor orada da anladığım kadarıyla downloadlar için ücret istiyor.
deluxe
arkadaşlar sony vaio notebooku olup format atıpta FN tuşunu ve S1-S2 tüm kısayol tuşlarını çalıştıramayanlara duyuru!!!! BEN ÇÖZDÜM OLAYI HEPİNİZE YARDIM EDERİM... VARSA SORUNU OLAN MAİL ATSIN!

bulent_telli@mynet.com

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2009 Invision Power Services, Inc.