1-Hereos
2-Diablo
3-NFS
başından günlerce kalkmak istemediğiniz yeni sürümlerini merakla beklediğiniz oyunlar olmuştur mutlaka, en sevdiğimiz 3 tanesini yazalım hadi
1-Hereos 2-Diablo 3-NFS
Benimkiler:
Burnout 3 Warcraft 3 reing of chaos Warcraft 3 frozen throne NFS Underground 2 Gta Vice city Gta san andreas (Playstation 2) Fifa 2003 Fifa 2004 Fifa 2005 Uefa 2004
benim favorilerim:
ROME TOTAL WAR LORD OF THE RİNG NFS2
rome total war
blade of darkness winning eleven(pes)
solteire
Knight online tabii ki
daha lvl 40 olabildim ama
Total war dehşet bir olay gerçekten de...
Senaryosu nedeniyle Max Payne i de çok beğeniyordum... Fifalar artık klasiklerimiz arasına girdi... Manager lik oyunları da vazgeçilmezler arasında... CM... Galiba bu 250. mesajım olacak...
yaw rome total war kadar gusel ve gercekçi bi oyun oynamadım strateji dalında cok surukleyici bi oturuyoru basına yemek arası veriyorum sadece
hiç kuşkusuz en baba mmorpg oyunu olan final fantasy 11
1- CM (CHAMPİONSHİP MANAGER)
2- CM 3- CM . . .
Half Life 2
Thief 3 NFS Underground
Need For Speed Most Wanted
Fifa 2006 Quike 4 pes 5 Warcraft III Frozen Throne Red Alert 2 Serious Sam II Counter Strike 3.1
Age of Empires 3 de güzel olmuş...
Rome Total War
Gta San Andreas Call Of Duty 2
mottal kombat tabi ateride
nfs most wanted başlamadım daha ama güzel yapmışlar..
herhalde bir başlarsam bitirene kadar oynarım. sonra call of duty güzeldi otarz m.of honor vardı çok güzeldi sabahlara kadar oynadığımı bilirim..
Diamond Drops... tam benlik....
1- Nba Live 2006
2- Fifa 2006 3- nfs underground
nfs 2
heroes 4 - might and magis - wins of war www.ogame.com.tr sitesinde cok guzel bi oyun war uzay stratejisi herkese tavsiye ederim.gercekten strateji dendiginde ilk akla gelebilecek bi oyun.sahsen ben bu oyunun basinda hic kalkmiyorum.gercekten bence uzazy stratejisi dalinda odullere lazyık bı oyun.ilk baslarda bisey e benzemiyo ama puanini arttirdikta gerceten oynarken zevk aliyorsunuz. mediavel total war age of empries ( tum serisi ) ....
generals
half life ve çok eski fakat hala çok sevdiğim oyun lan quake 2 hehe
age of tüm serisiyle ve counter strike ekiple en uzun takıldığım oyun.bu aralar yüzüklerin efendisine takılıyorum.
tabiy ki
ogame ve palantis
bence en güzel oyun;
Counter-Strike 1.5,1.6,ZeRo ve source
rome total war, lord of the rings the battle for middle earth 2
rise of legend
![]() Prince of Persia: Warrior Within ![]() Fm 2005
NFS 2
Most Wanted Fifa 2004-2005-2006 Red Alert Counter Strike Red Faction II Age of empiers..... hife Life
Ogame i unuttum ... O artık bir hastalık adı
www.mekansilar.org
Abicim benim sevdiğim oyunlar
nfs serileri en çok 2 ve mostwanted pes 5 gerçekçilik açısından bence fifa tarihe karıştı ama bazı oynayanlar var ve bu kişilere saygı duymak lazım the godfather gt legends bu oyunu herkese tavsiye ederim çok gerçekçi biiiiiii oyunnn
pes 5
most wanted godfather gt legends knight
undergrund
abim oynuyodu ALINTI(Necrpmancer @ Nov 9 2004, 12:26 AM) [snapback]1551[/snapback] başından günlerce kalkmak istemediğiniz yeni sürümlerini merakla beklediğiniz oyunlar olmuştur mutlaka, en sevdiğimiz 3 tanesini yazalım hadi 1-Hereos 2-Diablo 3-NFS Senin de dedigin gibi... NFS.. bide ben bi ara GTA... ya cok takildim.. bagimlilik yapiyoo... ALINTI(sometimes BlaCk @ Feb 1 2007, 11:03 AM) [snapback]466385[/snapback] Senin de dedigin gibi... NFS.. bide ben bi ara GTA... ya cok takildim.. bagimlilik yapiyoo... puhahahahahhaha hangi bolumunde takıldın black sole ben bitirdim çünkü ALINTI(sometimes BlaCk @ Feb 1 2007, 10:03 PM) [snapback]466385[/snapback] Senin de dedigin gibi... NFS.. bide ben bi ara GTA... ya cok takildim.. bagimlilik yapiyoo... bak ne dedim.. bende bitirdim.. korkma.. su an sadece film izliyom bilgisayar da...
tmm pee ne filmi izliyon bari ..
ALINTI(ßL@D€-RUNN€R @ Feb 2 2007, 04:24 PM) [snapback]466695[/snapback] tmm pee ne filmi izliyon bari .. Daha demin beyoncé ninde oynadigi DREAMGIRLS i izledim... valla her filmi izlerim.. ama baktigim ilk sey oyuncular... eger kaliteli oyuncularsa... Mecbur izlerim... baska senaryoya falan dikkat etmem cok... neyse oyunlar hakkinda konusalim.. admin siler falan... konu disina cikdik ya... aslında sen hoş sohbet birisin ben fazla izlemem film falan bu arada sende geyik yapmaya müsait birisin herzaman için hep konu dışı .....
Oyun gibi gereksiz şeylerle ilgilenenlerden biri deilim..
Zaman öldüren bir alışkanlık... Sonunda oyunu kazanınca ne oluyor yani?? Üniversite garanti belgesini mi veriyorlar... Oyunda hayalsi bişey.. Kazansan bi kârın olmuyor kaybetsen zararın olmuyor.. Başlı başına gereksiz.... Burda bu konuda tartışmak ta gereksiz sometimes BlaCk - ßL@D€-RUNN€R dialoğundan bahsediyorum.. Benim akıl dağıtmam da bir o kadar gereksiz.. ALINTI(olivia @ Feb 4 2007, 07:34 AM) [snapback]467541[/snapback] Oyun gibi gereksiz şeylerle ilgilenenlerden biri deilim.. Zaman öldüren bir alışkanlık... Sonunda oyunu kazanınca ne oluyor yani?? Üniversite garanti belgesini mi veriyorlar... Oyunda hayalsi bişey.. Kazansan bi kârın olmuyor kaybetsen zararın olmuyor.. Başlı başına gereksiz.... Burda bu konuda tartışmak ta gereksiz sometimes BlaCk - ßL@D€-RUNN€R dialoğundan bahsediyorum.. Benim akıl dağıtmam da bir o kadar gereksiz.. Tabi ki dogru söylüyorsun.. olivia.. Ama bos vaktim de ya kitap okurum ben ya film izlerim... Ama belirtigim gibi.. Artik eskisi kadar oynamiyorum artik.. Bos geliyor.. onun yerine ya dantel örüyorum ceyizim icin ya da yemek yapiyorum... saka tabi ki.. Ama belirtigin icin tskler... ALINTI(EreN @ Feb 4 2007, 01:52 AM) [snapback]467573[/snapback] Tabiki de Carbon. O kadar dil döktüm oldu mu şimdi.. Anlıyorum seni sometimes..
Benim de bir zamanlar favorim GTA' y dı.
Bu arada yeni üye oldum. Herkese slm.
ben cm 01/02 ve duke nukem kadar hiç bir oyuna kendimi kaptırmadım bi de mohaa var tabi.söylenenlere de ayrıca katılıyorum.oyun oynamaktan daha önemli işler var oyun oynamakla fazla vakit öldürmemek lazım.
|