Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: resım uzerıne yazı ekleme?
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım > Grafik Tasarım & Graphic Design

ASLANTEPELİ
ya arkadaslar resım uzerıne nasıl yazı ekleyebılrız bı programı yada bı sıtesı vara yazarsanız sevınırım...............

sımdıden tşkler!!
Azizilturco
Paintte yapabilirsin!
Yazı sekmesini tıkla , sonra araç çubuğunun altında 2 tane şekil var birnin etrafına kare var birinin ise kesik kesik çizgilerden oluşmuş bi kare var, kesik kesik olanı işaretle yazıyı resmin üstüne yazdınmı sadece yazı çıkar etrafında beyazlık olmaz!

inşallah anlatabildim tongue.gif
ASLANTEPELİ
yaa arkadaslar ben paintle degıl baska yontemı varsa oralarla yapmak ıstıyorum bulup yollarsanız sevınırım sımdıden tşkler
bahrican
arkadaşım Photoshop da yapabilirsin
3xorC!st-TuNa-
bahricanın dedigi gibi photoshop alırsan yapabilirsin
taskafa
photoshop en güseli
yemyeşim
resimlerin üstüne yazı yazmak için en güzel photoshop programını kullanabilirsin.. smile.gif yazılarada da dilediğin şekilleri verebilirsin..
Emin84
ALINTI(Azizilturco @ 01-29-2006, 17:44) Geri Git Bul
Paintte yapabilirsin!
Yazı sekmesini tıkla , sonra araç çubuğunun altında 2 tane şekil var birnin etrafına kare var birinin ise kesik kesik çizgilerden oluşmuş bi kare var, kesik kesik olanı işaretle yazıyı resmin üstüne yazdınmı sadece yazı çıkar etrafında beyazlık olmaz!

inşallah anlatabildim tongue.gif

kardeş yıllardır pc yi boşa kullanıyormuşum Allah razı olsun senden smile.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.