Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: lütfen bilgisi olan yardımcı olsun
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım

spices
msn bir başkası tarafından kontrol edilebilirmi....?
başkası ile yazışırken bir başkası yazıştığın kişi adı altında araya girip ileti veya dosya gönderebilirmi..veya profil resmimi değiştirilebilir mi....?

bu konuda bilgisi olan lütfen açıklarsa sevinirim...... clover.gif
spices
kimse bu konuda bişey bilmiyo galiba sad.gif
LaRsiE_
biliyo merak etme smile.gif topice girmemiştim sadece bu dediğin mümkün yakın bi zamanda bir kişiden dosya aldınmı ??? funmaker diye bi virüs var msne virüsü işlevi yok sanıyordum artık ama hala işlediği bilgisayarlar varmıs demek kardeşim kimden dosya aldıysan o tarihden bi önceki güne sistemi geri al böylece kurtulabilirsin smile.gif
spices
ALINTI(LaRsiE_ @ Oct 8 2007, 03:02 AM) Geri Git Bul
biliyo merak etme smile.gif topice girmemiştim sadece bu dediğin mümkün yakın bi zamanda bir kişiden dosya aldınmı ??? funmaker diye bi virüs var msne virüsü işlevi yok sanıyordum artık ama hala işlediği bilgisayarlar varmıs demek kardeşim kimden dosya aldıysan o tarihden bi önceki güne sistemi geri al böylece kurtulabilirsin smile.gif

LaRsiE ilgilenip cevapladığın için teşekkür ederim... smile.gif sanırım anladım bişeyler... clover.gif

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.