Yardım - Ara-Bul - Üyeler - Takvim
Şablonlu Görüntü: msnde biri seni engelerse nasıl anlarsın
Forumlar > Bilim - Bilgisayar ve Bilişim Dünyası > Bilgisayar - İnternet - Web - Donanım

barbar480
sad.gif sad.gif sad.gif
gurhan
[font=Franklin Gothic Medium][color=#FF0000]özelliklere gel gizlilik gel ve listendekileir sag tıkla şayet sil ibaresi belirginse karşı taraf seni engellemiştir
CYRANO
vay be işin kompedanı olmuş arkadaşlarımız var. sağol gurhan Allah klavyeye dokunan parmaklarına zeval vermesin smile.gif
gurhan
ALINTI(CYRANO @ Dec 16 2005, 05:14 AM) [snapback]81226[/snapback]

vay be işin kompedanı olmuş arkadaşlarımız var. sağol gurhan Allah klavyeye dokunan parmaklarına zeval vermesin smile.gif

Allah razı olsun kardeşim...her zaman emrinizdeyim wink.gif
efekentli09
teşekkürler kardeş müthişsin

içimdeki deniz
yalnış biliyosun arkadaş sil eğer aktifse o kişi seni silmiştir.gami diye bi program var engelleyenleri görmek için.arkadaşla denedik işe yarıyo mu diye.engellediğim halde arkadaşı engellenmemiş gösterdi.yani bilemiyorsun seni kimin engellediğini.hem ne gerek var bu kadar da şüpheci ve didikleyici olmayın yahuu.bırak kim naparsa yapsın allla allaa sleep.gif
mavi_sardunya
http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker

BUNDAN ÖĞRENMEK DAHA KOLAY GİBİ..KESİN EN AZINDAN smile.gif
brave
TEŞEKKÜRLER PAYLAŞIMIN İÇİN...
essah
Arkadaşlar bu konuyla daha öncede karşılaştım sanırım 9 ay kadar önce msn ile mahkemelik olmuştu bu sorun özel hayatın gizliliği konusuydu sanırım engellenen kişi engellendiğini şuan bilemez önceden bazı programlarda ve yukarıdaki linkle öğrenilebiliyormuş tabi öğrndiğimizde site tedbirini çoktan almış smile.gif Şuan öğrenilmiyor öğrenmek istiyorsan başka bir msn ile oturum açarsın ve sen online iken o oturumla onu eklersin kabul ederse engellenmişindir smile.gif) böyle Fikirlerle işinizi görmeye çalışın Bence
KaTiLBeNiM
ARKADAŞLAR BUNU FORUMLARDA 1.689.789.456 KEZ SÖYLEDİİM.
ANLAYAMAZSINIZ ARKADAŞLAR, MSN BU KONUDAKİ BÜTÜN AÇIKLARINI KAPATTI. AYRICA SAĞ TIKLAMA MESELESİNDE DE SADECE KİŞİNİN SİZİ SİLİP SİLMEDİĞİNİ GÖREBİLİYORSUNUZ. O DANDİK SİTELERE DE İNANMAYINNN... SİTELER SADECE SİZİN MSN'NİZİ ALIP KİŞİ LİSTESİ OLUŞTURMAK İÇİN KULLANIYOLAR.
ENGELLEYENİ GÖRMEK İMKANSIZDIR.
cinderella
ALINTI(gurhan @ Dec 16 2005, 11:11 PM) [snapback]81224[/snapback]
[font=Franklin Gothic Medium][color=#FF0000]özelliklere gel gizlilik gel ve listendekileir sag tıkla şayet sil ibaresi belirginse karşı taraf seni engellemiştir

smile.gif boşu boşuna paranoya yapmayın... ben yaptım da ondan diyorum bu topicdeki bilgiyi görünce w00t.gif ben de online gorunen bi arkadaşım için denedim bu yöntemi ve sil ibares belirgin oldugu halde ben onu msnimde online olarak göreibliyordum... demek ki beni engellememiş... demek ki Gurhan arkadasın verdigi bilgi yanlışmış....
corpatix
teşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşeeekkküüürrrr

Bu Turkish-Media.Com forumlarının çabuk yüklenen versiyonudur. Tam versiyonu görüntülemek için lütfen buraya tıklayınız.
Turkish-Media.Com Forumları - Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.